Nasze Miśki - Mitsubishi Galant Avance 2,5 V6 '01 A/T
Hugo - 14-12-2012, 20:17
fj_mike napisał/a: | Nie żałujesz, że nie uderzyłeś wcześniej w V6? | Żałuję. Jak kupowałem obecnego to szukałem V6, niestety trafił się ten 2.0 i wziąłem, bo dość długo byłem bez auta i muszę czymś jeździć na co dzień.
bbandi - 14-12-2012, 20:23
Hugo napisał/a: | Miałeś ochotę na jakieś części z niego i nie wyszło, czy co? |
Tak chciałem te "płetwe" na dachu bo jest super ale widze że jej nie oddasz no nic..sam będę musiał udać się do tesco .
Osobiscie uważam że bardziej by pasowała do SIGMY WAGUN.
robertdg - 14-12-2012, 21:13
Ta fabryczna navi to taki luksus że aż w dołku gniecie
Hugo - 14-12-2012, 21:37
robertdg napisał/a: | Ta fabryczna navi to taki luksus że aż w dołku gniecie | Zgadzam się, osobiście nie mam nawet pojęcia jak to się obsługiwało, z tamtych lat to pewnie mega niedokładne jest itd. Chętnie sprzedam, ale jak mam rwać te kable z podsufitki i spod deski to już mam dość. Może ktoś kupi jako "gadżet". No i która antena od czego
Hugo - 14-12-2012, 22:15
Skompletowałem sobie kierownicę Nardi Torino, w sumie wyszła mnie 120 zł, więc myślę, że korzystnie
No i kupiłem prawą lampę. Też korzystnie
Będę chciał sprzedać, bądź zamienić na "drewnianą" moją konsolę środkową od Sporta. Ile to można cenić, ma ktoś ochotę zamienić się na "drewienko"?
Krzyzak - 14-12-2012, 22:48
a jak konsola wygląda w sporcie?
bo mam "drewno" w kombi i nijak mi to nie pasuje
Hugo - 14-12-2012, 22:54
Krzyzak napisał/a: | a jak konsola wygląda w sporcie? | http://allegro.pl/mitsubi...2861630763.html Przedliftowy SE. Nie patrz na cenę, ja chcę mniej, a poważnie interesuje mnie zamiana na "drewienko" w idealnym stanie-komplet, jak w aukcji powyżej
Krzyzak - 14-12-2012, 22:58
pogadam z pierwszą żoną - zobaczymy co powie na machniom
mi na pewno drewno nie pasuje do Gala - to jest drapieżnik a nie mebel z 19-go wieku
chętnie się go pozbędę
sveno - 15-12-2012, 00:03
Kurczak ja bym sie chetnie zamienił ale moje drewno nie jest w super stanie bo ma 3 male otwory na klawiaturę ukp...
Hugo - 16-12-2012, 11:59
Wczoraj znowu prawie cały dzień spędziłem przy Galu i znowu spotkały mnie miłe niespodzianki.
Zdziwiło mnie dlaczego tylny lewy boczek odstaje dziwnie, okazało się, że nie był odpowiednio zahaczony, ale nie bez powodu. Tylne nadkola są wygłuszone taką pianką: http://allegro.pl/mata-pi...2806609903.html i częściowo takimi matami: http://allegro.pl/app-pro...2859359924.html
Fajnie, jedno z głowy , ale muszę zajrzeć też pod tapicerki drzwi, bo zamykają się jakoś "głucho", zupełnie inaczej niż w Sporcie.
Poza tym chcąc wyjąć przyciski od podgrzewania foteli musiałem wyjąć schowek pod podłokietniiem i moim oczom ukazał się jakiś głośnik na stojaku przyklejony do tunelu. Kolejna wydumka poprzedniego właściciela, może od CB. Zrobię foty.
Anonymous - 16-12-2012, 12:24
Hugo napisał/a: | głośnik na stojaku przyklejony do tunelu. Kolejna wydumka poprzedniego właściciela, może od CB. Zrobię foty. |
pewnie głośnik od zestawu głośnio mówiącego.
robertdg - 16-12-2012, 12:30
Jak wcześniej stwierdzone, jeździł tym meloman.
areksz121 - 16-12-2012, 12:48
Dawno mnie na forum nie było...a chyba z miesiąc i takie rzeczy się wyprawiają
Hugo, szacun
major napisał/a: | bbandi napisał/a: | To blacharze robią takie auta |
Zawsze myślałem, jeżeli jest problem z blachą auta to oddaje się do blacharza
Jak to się robi " nie w Polsce"? |
Oj widać, że mało kto miał do czynienia z zagranicznymi blacharzami...jest niejeden taki magik , co by się Polak powstydził, i nie takie przystanki prostują W NL kręcę się i tu i tam i wiem jak to wygląda od podszewki
bbandi - 16-12-2012, 17:40
areksz121 napisał/a: | Hugo, szacun |
Dokładnie wielki szacun 6 stron tematu a ja póki co oczytałem się tylko "dzielenia skóry na niedźwiedziu" i zobaczyłem komore silnika po ciemku .
Przynajmniej macie kogo cytować bo z samych pochwał wątek by się nie utrzymał.
I co niektórym radze poczytać co to znaczy sarkazm, bo wiem że jeżdżą auta po totalnych kraksach i wyglądają jak nowe.
Zielu - 16-12-2012, 18:50
Dobra, ale daj już spokój...
|
|
|