To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze nieMiśki ;-) - Wszyc Garage

kaczka81s - 18-03-2013, 00:27

Wszyc, może za mojego Michała byś się wziął jak odpoczniesz :wink: :wink: :lol: jak widzę co mnie czeka to już mi się odniechcewa. A u mnie nadkola z przodu może nie odlatują same, ale rewelacji też nie ma. Plan mam taki że po świętach się biorę za silnik i za blacharkę z przodu. Może byłbyś chętny pomóc :?: :wink: :wink: :wink: :wink:
Wszyc - 19-03-2013, 11:24

- mieszkasz daleko

- nie mam gdzie spawać nie mam garażu drugiego a w moim stoi mój galant

- nie przyjadę do Ciebie bo nie mam na to czasu

- mam troche dość

- już na pewno nie będzie u mnie nic robione za darmoche szkoda mojego zdrowia

;)

sruba - 19-03-2013, 22:47

Wszyc napisał/a:
- już na pewno nie będzie u mnie nic robione za darmoche szkoda mojego zdrowia

dojrzałeś 8) :lol: :P :twisted:

kaczka81s - 20-03-2013, 00:36

Wszyc napisał/a:
mieszkasz daleko

Tylko na drugim końcu Polski :mrgreen:
Wszyc napisał/a:
nie mam garażu drugiego

Ja w ogóle nie mam garażu :mrgreen:
Wszyc napisał/a:
nie będzie u mnie nic robione za darmoche szkoda mojego zdrowia

E dyć za robote to bym Ci kapelus górolski i kiyrpce kupił, a na zdrowie to byśmy jakiego bimbru popili, HEJ!!! :mrgreen: :mrgreen:

A tak na serio, to zastanawiam się czy blaszaka nie kupić bo samemu też mi się nie będzie chciało pod chmurką działać, albo sobie wiatkę postawie na szybko koło domu, żeby mi chociaż na łeb nie padało :lol: , u nas jeszcze śnieg :lol: może po świętach już go nie będzie. No i trzeba będzie wiele samozaparcia, bo jak pisałem wcześniej, z przodu rewelki nie ma, a i wyjąć silnik też nie tak hop siup :lol:
No i życzę jak najmniej takich wynalazków jak Golf :!: :!: :!:
Pocieszę Cie, mnie kumpel też chyba zwyklina jak go będę prosił o pomoc :lol: ale znając jego coś zawsze pomoże.

Zielu - 20-03-2013, 01:25

Nie ma się co czarować, bez zadaszenia/blaszaka nie ma nie da rady....pod chmurką to można piwko w ciepłe dni robić :wink:
dahu - 24-03-2013, 21:35

Nie polecam blaszaka gdyż skrapla się woda -_-
kaczka81s - 24-03-2013, 23:00

dahu, blaszak miałby być tylko tymczasowo, żeby mi na głowę nie lało, później bym go na budowie wykorzystał, ale chyba kupie sobie taki namiot jak na targ bo taniej, a blaszak mi nie potrzebny będzie bo mam zamiar wybudować garaż murowany, z kanałem, żeby można było dłubać w aucie i nie tylko. No ale może dość pisania głupot bo się Wszyc, obrazi że mu OT robimy w temacie, chyba że nie masz nic przeciwko. Jak będę działał, będę pisał w moim temacie. Podejrzewam że też będzie ciekawie, jak u Wszyca :wink:
Wszyc - 24-03-2013, 23:15

U mnie dużo dzieje sie teraz przy motorze ale nie moge dać fotek teraz bo poprzedni właściciel jeszcze znajdzie i zobaczy a to mała niespodzianka dla niego :) jest mega zajarany że jego motor wpadł w moje ręce i czeka niecierpliwie na koniec prac :)
kaczka81s - 24-03-2013, 23:32

Wszyc napisał/a:
czeka niecierpliwie na koniec prac

No to my też czekamy :biggrin:

Wszyc - 24-04-2013, 21:09

Troche się nie starałem z malowaniem bo wystąpiły lekkie korki w pobliżu gdzie mieszkam z powodu remontów które będą trwały do września ( zapycham 8km z buta po pracy bo autobusy stoją)

i musiałem szybko motor przywrócić do żywych więc porządne malowanie dopiero będzie ;) wstępnie jest tak

Nie spełnia żadnych norm hałasu i wali ogniem jak odpuszczę gaz :P ale mi tam pasuje :mrgreen:

Były też problemy z odpaleniem ale wyczyściłem gaźniki, opróżniłem komory pływakowe ustawiłem gaźniki i przeprowadziłem synchronizacje gaźników i teraz odpala od strzała i chodzi ślicznie :)

kaczka81s - 24-04-2013, 23:18

Wszyc napisał/a:
Nie spełnia żadnych norm hałasu i wali ogniem jak odpuszczę gaz

Bandit :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Mi też pasuje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Marcino - 25-04-2013, 00:59

Jest dobrze...
Wszyc - 25-04-2013, 20:49

Dziś troche pojeździłem defekty do zrobienia jeszcze coś lekko rzęzi w silnik obstawiam że umiera napinacz rozrządu i łańcuch jest lekko luźny nastepna starawa żę nie mam prędkościomierza umarła linka i płyn hamulcowy do wymiany :)
Wszyc - 26-05-2013, 10:42

Zapomniałem jakiś fotek pododawać :P CB obecnie rozkręcona bo musze pare rzeczy poprawić ale już troche pojeździłem z kumplem i dobrze sie sprawuje :)

jacek11 - 26-05-2013, 11:03

Wszyc napisał/a:
Zapomniałem jakiś fotek pododawać

no,szczególnie galanta :P