Zachodniopomorskie - Banderoza edycja Maj 2013 :-)
volve - 18-04-2013, 22:23
jAZZMAN napisał/a: | Krystian99, to było zdjęcie tego mniejszego śmietnika - fota z większym nie przeszła cenzury |
Może inaczej - to jest zdjęcie po pierwszym ognisku zapoznawczym
szuwar - 19-04-2013, 09:32
Krystian99 napisał/a: | to tym bardziej strach tam być, nie wiadomo co było by jeszcze potrzeba na wymianę |
nie pękaj, najwyżej wyjmiesz wątrobę, aby odpoczęła. W Pogorzelicy masz nadmorskie świeże powietrze, inna bajka, piwa śmietankowe ....
Krystian99 - 19-04-2013, 16:31
szuwar napisał/a: | Krystian99 napisał/a: | to tym bardziej strach tam być, nie wiadomo co było by jeszcze potrzeba na wymianę |
nie pękaj, najwyżej wyjmiesz wątrobę, aby odpoczęła. W Pogorzelicy masz nadmorskie świeże powietrze, inna bajka, piwa śmietankowe .... |
No nieźle tam macie
Tak jak pisałem już wcześniej, nie damy rady teraz jeszcze miś poszedł na reparatyrki i mam nadzieję że na koniec maja zdążę już go odebrać i poskładać
tom55555ek - 21-04-2013, 20:39
Krystian99, wiesz jak w zeszłym roku wyglądała Pogorzelica z mojego punktu widzenia? Przyjeżdżam około 18, podchodzi 3 gości, biorą mnie pod ręce wsadzają za stolik z dwóch stron siadają bym nie mógł wyleźć i zaczynają polewać xD
Krystian99 - 21-04-2013, 21:28
tom55555ek, wiem jak może z nimi wyglądać spotkanie, małą próbę pokazali na ogólnopolskim-Wawrzkowizna
jAZZMAN - 26-04-2013, 14:17
Kochane Misiaki....
Pamiętajcie aby jechać bez brawury!
http://www.cda.pl/video/3...-podczas-driftu
A dodatkowo niech mi ktoś powie do kiedy należy w 100% deklarować przyjazd?
stary alfer - 26-04-2013, 14:21
jAZZMAN napisał/a: | A dodatkowo niech mi ktoś powie do kiedy należy w 100% deklarować przyjazd? |
Nie ma takiej potrzeby.
Banderas jest wylooozowany
jAZZMAN - 26-04-2013, 14:21
stary alfer, no to ekstra
volve - 26-04-2013, 14:47
jAZZMAN napisał/a: | A dodatkowo niech mi ktoś powie do kiedy należy w 100% deklarować przyjazd? |
Ty już to zadeklarowałeś, więc nie rozumiem pytania Chyba muszę się przejść do tego Oiomu...
jAZZMAN - 26-04-2013, 14:49
Jak już mówiłem, chyba będę musiał się wybrać na poznańską aby uzbierać $$ na wyjazd.
A Ty "Volvie" podejdź po szklanki i kieliszki
volve - 26-04-2013, 17:27
Cytat: | Jak już mówiłem, chyba będę musiał się wybrać na poznańską aby uzbierać $$ na wyjazd. |
Jak się ładnie ubierzesz, to może nawet nie będziesz odstawał od tych "pań" tam stojących
Ojjj Jacuś, coś się szykuje, że jutro jeszcze trafię do Ciebie z "grubszymi" argumentami
mlodam - 27-04-2013, 09:35
jAZZMAN napisał/a: | Jak już mówiłem, chyba będę musiał się wybrać na poznańską aby uzbierać $$ na wyjazd.
A Ty "Volvie" podejdź po szklanki i kieliszki |
na poznanskiej nie zarobisz ostatnio za duzo policji tam stoi i kierowcy boja sie zatrzymywac
Proponuje pod Panorama ,chociaż też tam cięzko będzie ci...zbyt duża konkurencja ostatnio 4 panie rozładowywały ruch tam
musialbys popatrzec za lepsza miejscowka
jAZZMAN - 27-04-2013, 13:56
mlodam, coś się wymyśli - nie ma to jak reklama w Internecie
Dziś z Volvem ustalać będziemy szczegóły wyjazdu i będzie także wstępna rozgrzewka przed Banderozą
volve - 28-04-2013, 12:06
Dobra, ja troszkę wrócę do konkursów...
Co byście powiedzieli na temat jakiegoś małego turnieju np. w Pro Evolution Soccer ? Tylko ktoś musiałby wziąć PS3 i grę, bo ja to bym musiał kompa stacjonarnego zabrać(mam dużą obudowę: http://proline.pl/imgart/...n_3_obudowa.jpg ).
Jeśli są chętni, to zapytam Banderasa czy ma na stanie telewizor jakiś większy
Yoshiko - 28-04-2013, 18:39
phiiii volve napisał/a: | ktoś musiałby wziąć PS3 | z tym to nie ma problemu ale hmmmm chyba że CoD bo to nie wiem czy młody ma
a może karaoke - coś mi się wydawało że Rafał ma do tego odpowiednie warunki
|
|
|