Nasze Miśki - Yellow Galant Kanarek by mirex94
jAZZMAN - 16-10-2014, 22:31
Przypomniał mi się tekst starego goście, z którym miałem dawno temu praktyki.
Powiedział coś mądrego, paradoksalnie to najmądrzejsze słowa, które pamiętam z jego ust...
Jak byś kiedyś poszedł do kowala na nauki to pierwszy tok sprzątał byś mu gospodarstwo. Drugi rok bawił dzieci i czesał konie. Trzeciego roku może pozwoliłby Ci posprzątać w kuźni... A po 4 latach może pozwoliłby Ci podkuć kopyto.
Wtedy podjąłem decyzję - nie będę komuś bawił dzieci!
mirex94 - 16-10-2014, 22:32
wyksztalcenie moze i tak ale sam dyplom wedlug mnie jest traktowany jako pretekst do wolania sobie wiekszej pensji niz ci ktorzy go nie maja "bo przeciez mam wyksztalcenie wyzsze"
jAZZMAN - 16-10-2014, 22:33
mirex94 napisał/a: | zartuje przeciez | ale ja się nie obrażam
Idę dmuchać w palenisko
Dobranoc.
P.S.
mirex94 napisał/a: | "bo przeciez mam wyksztalcenie wyzsze" | I nie będę dmuchał żonie kowala w palenisko ;P
mirex94 - 16-10-2014, 22:35
Dobreee
mirex94 - 16-10-2014, 22:36
Dziekuje dobranoc Amen. a ja robic zadanie na jutrzejsze cwiczenia
Galancior94 - 16-10-2014, 22:44
mirex94 napisał/a: | wyksztalcenie moze i tak ale sam dyplom wedlug mnie jest traktowany jako pretekst do wolania sobie wiekszej pensji niz ci ktorzy go nie maja "bo przeciez mam wyksztalcenie wyzsze" |
Głupie podejście Ten ktoś Ci powie, że jest wyższym stanowiskiem i albo idziesz na jego warunkach do pracy, albo szukaj gdzie indziej pracy Wybacz, ale taka jest ta brutalna Polska
mirex94 - 16-10-2014, 22:47
no wlasnie wiem ale chodzi mi o to ze takie osoby zasilaja szeregi bezrobotnych bo najpierw wszyscy ida na studia zeby miec wyksztalcenie a potem wszyscy sie cenia. a nie ma tyle pracy dla nich i nie za takie pieniadze jak sobie wyobrazaja
Galancior94 - 16-10-2014, 23:05
Jedna prośba. Polskie znaki, wielkie litery i interpunkcja. Ten temat będzie wtedy o wiele lepiej wyglądał i więcej osób będzie go chętniej komentowało
Co do studiów, to wg. mnie wszystko zależy od kierunku jaki wybierzesz Socjologia, politologia, teologia i inne są tylko przedłużeniem młodości i bzdetnym papierkiem A na porządnych studiach inżynierskich trzeba się porządnie uczyć, na razie nie mam na to chęci, więc wybrałem co innego, m.in. inwestycja w kursy i można powiedzieć, że już mi się to zwraca
mirex94 - 16-10-2014, 23:18
Przepraszam zwykle o tym zapominam. Teraz lepiej? Ja jestem na ekonomii przedłużenie kierunku z technikum.
Cytat: | więc wybrałem co innego, m.in. inwestycja w kursy i można powiedzieć, że już mi się to zwraca |
W jakim sensie?
Galancior94 - 16-10-2014, 23:39
mirex94 napisał/a: | Przepraszam zwykle o tym zapominam. Teraz lepiej? Ja jestem na ekonomii przedłużenie kierunku z technikum.
Cytat: | więc wybrałem co innego, m.in. inwestycja w kursy i można powiedzieć, że już mi się to zwraca |
W jakim sensie? |
No jak dla mnie, to o wiele lepiej Zrobiłem C+E i reszte potrzebnych kursów i już mam prace
mirex94 - 16-10-2014, 23:45
Grunt żeby mieć pomysł na siebie
Dobra ja spadam. Bez odbioru...
Ruffy - 17-10-2014, 05:40
Sprawdź żółtą perłe z seata leona cupry, focus rs, honda s2000, bmw z4 miałem na żółto malować swoją honde i trochę tych żółtych się przewinęło odnośnie środka żółtego, będzie wyglądać jak wyciągnięte z nfs
Marcino - 17-10-2014, 06:58
Galancior94 napisał/a: | Jak już wymieniać, to parami, tak samo jak wahacze, czy głupie żarówki |
z wahaczami sie nie zgodzę. Wymieniasz zawsze oba banany? Tak samo z tyłu wszytko parami? Tak samo jest z żarówką kierunkowskazu... co to ma za znaczenie?
mirex94 - 17-10-2014, 10:42
Ze srodkiem plan jest taki zeby byl caly na czarno
Galancior94 - 17-10-2014, 11:42
Marcino napisał/a: | Galancior94 napisał/a: | Jak już wymieniać, to parami, tak samo jak wahacze, czy głupie żarówki |
z wahaczami sie nie zgodzę. Wymieniasz zawsze oba banany? Tak samo z tyłu wszytko parami? Tak samo jest z żarówką kierunkowskazu... co to ma za znaczenie? |
Zawsze wymieniam parami elementy zawieszenia Co do żarówek, to bardziej mi chodziło o mijania. Kierunkowskazu, czy postojowe wymieniam pojedynczo
|
|
|