To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Cherry Elegance xD :)

inq - 21-10-2013, 07:27

A może hybryda A/B. Żadnych carbonów, ale większa felga jak najbardziej. Obniżyć też można, ale malowanie grilla bym sobie darował i poszukał gratów do AVANCE. Spoilera ja też bym nie ruszał i te chromy wokół okien też odpuść.
MATTNATTS - 21-10-2013, 07:59

Promatti jak dla mnie opcja A jak najbardziej.Carbon moze troche nie przypasowac do wisniowego nadwozia,zrob sobie wizualizacje,albo oklej i jak Tobie nie przypasuje to zerwiesz :mrgreen:
Grila prysnalbym,na pewno czarny lub wisniowy pasowalby lepiej niz srebrny,sam prysnalem u siebie na czarno i uwazam ze dobrze komponuje sie czarny grill z lampami.
Zobacz u Daniela u niego wyglada to super,tylko on ma biala reszte :biggrin:

sveno - 21-10-2013, 14:06

promatti, dobra felga i gleba i wystarczy. Ja osobiście jestem przeciwnikiem czarnej felgi.
fj_mike - 21-10-2013, 16:33

promatti, ja jestem zdania, że auto robisz dla siebie.
Tobie ma się podobać ;)

promatti - 21-10-2013, 17:49

fj_mike napisał/a:
promatti, ja jestem zdania, że auto robisz dla siebie.
Tobie ma się podobać

Ja wiem, tylko po prostu chciałbym żeby to było dobrze przemyślane, bardzo szanuję wszystko co mam i tak samo szanuje sobie Mitsubishi.

sveno napisał/a:
promatti, dobra felga i gleba i wystarczy. Ja osobiście jestem przeciwnikiem czarnej felgi.

I tak to się sveno skończy. Odnowie sobie obecne feligi :) Dzięki wielkie.

No wiec zakupiłem już sobie na weekend:

do tego gąbeczkę i ściereczkę a do kompletu jeszcze dostałem kredeczkę :P
i będę pucował go ile wlezie xD w planach mam jeszcze ogarnąć UKP w sobotę tylko muszę znaleźć rozpiskę pinów w ECU po 2 lifcie.

P.S. jeszcze kilka dni temu zakupiłem olej do Miśka o taki:

Fragu - 21-10-2013, 18:02

promatti, następnym razem zalewam też ten olej :wink:
Bartekkita - 21-10-2013, 20:48

promatti, carbon jak dla mnie nie :P jak felga i grill na czarno to może i tak. Listwy na drzwi... jakbyś ogarnął dookoła a nie sam dół, coś na kształt tych nowożytnych aut, to podpisuje się pod tym rękami i nogami. Sam marze o takich do mojego kombi odmłodziłoby go to o ładnych parę lat :D

za pierwszym razem bardziej mi się spodobały, ale może takie lampy http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=82809

MATTNATTS - 21-10-2013, 21:20

Widziałem te lampy na żywo,właściciel jest z Opola lub okolic.
Powiem tyle że fajny gadżet ale lampy poliftowe wyglądają klasę lepiej.

Lechfan - 22-10-2013, 15:14

O proszę promatti, felgi faktycznie wstawiłeś bardzo podobne do moich. Z tym, że moich jeszcze nikt nie widział, bo się ukrywam i nie wstawiałem żadnych zdjęć jeszcze.. :roll:
A osobiście na Twoim miejscu poszedł bym w opcję numer dwa, koniecznie zdjął spoiler i sprzedał go mi po bardzo dobrej cenie. : )
A poważnie to koła zmień na jakieś fajne 17" i jest klasa.
Bartekkita, odnośnie tych lamp to są bardzo fajne.. jak masz golfa III, albo jakąś starą astrę :vom:
Do Galanta pasują one jak pięść do oka wg mnie.

Bartekkita - 23-10-2013, 18:50

MATTNATTS, zapomniałem, że w sedanie lampy po lifcie się różniły i to zdecydowanie na plus.

Lechfan,tak z ciekawości lampy z IS'a I gen. według Ciebie też tylko to bolidów typu Golf III?

Anonymous - 23-10-2013, 20:24

Fajny Galant. Ciekawie wygląda kolor w połączeniu z ciemnymi szybami :twisted: Ja bym się wstrzymał z tym karbonem :D Myślę, że zmiana felunku na lato to dobry pomysł :D Co do listew to kwestia gustu. Ostatnio widziałem Galanta nawet w takim samym kolorze jak Twój właśnie ze srebrnymi listwami i mi się nie spodobał :?
PS. Ciekawe jak Galant by wyglądał na takich felach :
Dekielek zignorujcie :D

Lechfan - 24-10-2013, 12:35

Bartekkita, te z IS`a też są brzydkie, ale lepsze od tych pokazanych wyżej. : )
Tomek - 24-10-2013, 13:12

bielak930 napisał/a:
PS. Ciekawe jak Galant by wyglądał na takich felach :

wzór a'la BBSy
poodobne do moich felg

Anonymous - 24-10-2013, 23:26

Wrzucam do podglądu zdjęcie galanta ze srebrnymi listewkami :

promatti - 27-10-2013, 02:28

kurcze podłączone 12 ponad godzin mojej pracy Właśnie wróciłem z garażu, ale satysfakcji jeszcze nie ma

a wiec tak wszystko pięknie ładnie ale ma taki problem:

wyświetlacz UKP po podłączeniu się przez USB pokazuje mi że jest połączony z PC, ale jak włączam aplikacje nic się nie dzieje nie mogę nic zrobić ani zapisać ani odczytać danych, pola wyszerzone a działało wszystko przez jakies 15 minut. Mieliście taki problem?
(Net framework 4.0 zainstalowany)

No i prędkość jaką pokazuje, strasznie zaniżona jest (brałem z ECU 80 pin)

Nie przełącza mi na gaz, ale to pewnie jeszcze problem tego że nie skonfigurowałem w PC.