To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - BŁEKITNA STRZAŁA CARISMA AVANCE GDI

szuwar - 14-09-2014, 10:45

robert78 napisał/a:
szuwar, te nakladki i tak chcialem sobie załozyc a ranty byly podgiente tak tylko dlatego bo mialy byc zalozone te oto nakladki :D

miałem na myśli dokładnie:
Cytat:
klepalem ranty zeby fele weszly i po wszystkim cos mi odbilo i chcialem pogdiac jeszcze takimi szczypcami ale wyszlo lipnie bylo widac odgniotki

po cóż tak rzeźbić i szpecić i niszczyć autko, o które niby się dba i teoretycznie polepsza jego wygląd - takie metody żywcem przypominają wiejski tuning

robert78 - 14-09-2014, 11:43

szuwar, kazdy mysli po swojemu mi naprzyklad nie podobaja sie auta orginalnie z fabryki kazdy ma swoje gusta
xluki - 14-09-2014, 12:35

robert78 napisał/a:
mateelv, klepalem ranty zeby fele weszly i po wszystkim cos mi odbilo i chcialem pogdiac jeszcze takimi szczypcami ale wyszlo lipnie bylo widac odgniotki i zostalo albo szpachlowac i malowac albo zalozyc takie cos
ot taka to historia :evil:
no to się zdecyduj. Wygląda tragicznie :/
tresorex - 14-09-2014, 14:32

Każdy kiedyś wyrasta z tuningowania :) Też kiedyś chciałem zakładać spojlery, dokładki, lotki itp... ale zauważyłem że takie coś podoba się przez chwilę i szybko nudzi. IMO najlepiej wygląda fabryczne auto z ładnym oryginalnym pakietem stylizacyjnym, dobra felga + obniżenie :)
robert78 - 14-09-2014, 15:37

tresorex, xluki, dzieki chlopaki za mile slowa :D
xluki - 14-09-2014, 22:27

Jakie ET mają te felgi z galanta, że musiałeś klepać ranty?
szuwar - 15-09-2014, 08:16

robert78 napisał/a:
szuwar, kazdy mysli po swojemu mi naprzyklad nie podobaja sie auta orginalnie z fabryki kazdy ma swoje gusta

Nie mówiłem o guście w kontekście "twojego tuningu" - choć np. te pseudo karbonowe czy czarne maski, szczególnie w aucie o bardzo średnich osiągach to moim zdaniem słabe....

Miałem na myśli i to napisałem, że samo wykonanie jak klepanie i wyciąganie szczypcami w garażu a potem malowanie pędzelkiem i dodawanie ozdobników aby zatuszować spierniczoną robotę o pomstę do nieba woła.

Ale masz rację, o gustach się nie rozmawia, więc darowałem sobie wcześniej swoje uwagi odnośnie wyglądu. Tylko jak się chce poprawiać autko z tzw. serii to trzeba mieć pomysł, a nie dokładać po kolei dodatkowe pseudo ozdobniki..... bez odbioru.

robert78 - 15-09-2014, 18:46

szuwar, :thumbleft:
robert78 - 15-09-2014, 18:50

a jeszcze jedno zerknij sobie na jackaR nadkola w wersi dynamic tez sa te ozdobniki jak ty o tym mowisz i jak na pendzelek to super pomalowane nieprawdasz :mrgreen:
robert78 - 15-09-2014, 19:00

xluki, et 40 wersja dynamic tez ma takie er ale ma takie dokladki i sciete ranty
robert78 - 15-09-2014, 19:04

SAMI OCENCIE

xluki - 15-09-2014, 20:34

Ja mam ET46 i zero problemu ;)
szuwar - 15-09-2014, 20:46

robert78 napisał/a:
a jeszcze jedno zerknij sobie na jackaR nadkola w wersi dynamic tez sa te ozdobniki jak ty o tym mowisz i jak na pendzelek to super pomalowane nieprawdasz :mrgreen:

... tylko to Twój temat, Twój samochód, i zwyczajem forum oceniamy Twoje autko. Nie krytykuję samych modyfikacji czy zmian, bo to jak wcześniej było rzecz gustu ... tylko sposób realizacji.

Nie odbieraj tego osobiście, wystawiasz samochód w temacie Nasze Miśki i musisz się liczyć z krytyką, albo pochwałami .... bywa różnie.

duuude - 24-09-2014, 20:47

mozesz powiedziec dokladnie jak zrobiles podswietlenie klamek ? bardzo fajnie to wyglada :)
robert78 - 10-10-2014, 19:12

duuude, wczesniej pisalem podlaczone pod szyby