To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - ZLOT 2014 Pytania i odpowiedzi

Tomi89 - 28-07-2014, 10:18

cyklista napisał/a:
Czy zbiornik wodny nad którym jest ośrodek podlega pod związek wędkarski i do łowienia ryb potrzebna jest karta?
Czy może jest prywatny i zasady ustala właściciel?

Podlega pod PZW i potrzebna jest karta wedkarska..

vendetta - 28-07-2014, 10:56

grzesiopol napisał/a:
vendetta napisał/a:
A wiecie już coś na temat zasięgu netu? Proszę, proszę bo nie będę mogła wyjechać :) Może jest wi-fi na ośrodku ?
myślałem, że Renata ci odpowiedziała. Z tego co wyczytałem na stronach internetowych to Wi-fi powinno być, jak patrzyłem na zasięg plusa to internet LTE obejmuje ośrodek. Reszty nie wiem bo nie sprawdzałem.
http://wodnikfirlej-sliwka.pl/oferta/ popatrz w Do dyspozycji państwa: przedprzedostatnia pozycja - internet wifi.

Dzięki !

Blondi - 28-07-2014, 21:47

to ja powtórzę pytanie Miska bo też mnie to interesuje: czy w przebraniu trzeba będzie chodzić cały dzień czy o jakiejś wyznaczonej porze je zaprezentować?
Jaro1974 - 28-07-2014, 22:10

Będzie dokładny plan zlotu i czas konkursu zostanie w tym planie określony. Na pewno nie będzie to cały dzień :wink:
Evka - 28-07-2014, 22:19

Soner napisał/a:
Evka, tak jest giełda RH Elizówka. To jest giełda rolno-spożywczo-samochodowo-mechaniczno-odzieżowa (w praktyce). Jeśli natomiast poszukujesz auta/skutera to w okolicach do 2 km od giełdy dodatkowo jest wiele komisów czynnych w weekend a giełda w niedziele. Teraz tam jest wielka budowa ale znaki powinny doprowadzić pod sam wjazd. Warto zainwestować w opłatę wjazdu na teren (7 zł bodajże) bo przy 2 osobach już się do przodu wychodzi. Każde wyjście i ponowne wejście jest znowu płatne. A tak kilka razy można swobodnie sobie do auta zaniesć zakupy i dalej spacerować.

dzięki za info;) nie zamierzam wjeżdżać raczej bardziej ogarnąć jaka macie giełdę samochodowa i jakie cuda u Was ludzie wystawiają :D hihi

[ Dodano: 28-07-2014, 22:23 ]
Jaro1974 napisał/a:
Na pewno nie będzie to cały dzień :wink:

Cały dzień jak cały dzień ALEee cały zlot to inna bajka hihi
Sorka musiałam się wciąć hihi :mrgreen:

Tomczyn - 29-07-2014, 20:54

Witam!!!
Czy będzie zorganizowany jakiś mecz piłki nożnej w stylu: północ vs południe, wschód vs zachód???

Seichan - 30-07-2014, 08:28

Niestety nie. Boisko, które mogłoby posłużyć do rozegrania meczu, zostanie zagospodarowane na cele parkingowe. Nie mamy innego terenu, na którym mogłyby stać nasze samochody, dlatego też w tym roku musimy zrezygnować z piłki nożnej w dotychczasowym wydaniu.
Tomczyn - 30-07-2014, 11:03

Szkoda :( Ja już korki spakowałem :!: :mrgreen:
Marcin-Krak - 06-08-2014, 13:37

Są komary?:-P
Evka - 06-08-2014, 19:50

Marcin-Krak napisał/a:

Komary zapewne nie aalee Komarzyce z przyjemnością Cię przelecą nad jeziorem przy zachodzie słońca;P jako zabezpieczenia radze użyć OffRajda :mrgreen:

Seichan - 06-08-2014, 19:57

Marcin-Krak napisał/a:

Jak to nad jeziorem ;)
Na wszelki wypadek lepiej zabrać coś zawierającego DEET.

Misiek :) - 06-08-2014, 20:49

Ja widziałem, że komary dawały lajki na fanpejdżu fejsbukowym. Penie się na zlot zlecą z okolicy :P
mirex94 - 08-08-2014, 22:16

mam pytanko co jezeli w konkursach druzynowych bede jedynym przedstawicielem lubuskiego? ;)
_Slawek_ - 10-08-2014, 22:06

mirex94 napisał/a:
mam pytanko co jezeli w konkursach druzynowych bede jedynym przedstawicielem lubuskiego? ;)

No cóż, na pewno będzie Ci ciężko nawiązać rywalizację z kompletnymi ekipami ;)
W takim przypadku będziemy pewnie organizować drużyny mieszane, chyba że jeszcze na miejscu uda Ci się jakiś skład zorganizować.

Yoshiko - 11-08-2014, 12:29

Wiem, że temat koszulek jest już zamknięty i nie ma możliwości domówienia :(

Chciałam zapytać czy przewidywana jest jakaś nadprodukcja ???
Marzą nam się pamiątkowe ubranka z Lubelszczyzny ;)