To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Świętokrzyskie - Spotkanie???

sion2002 - 11-10-2007, 16:39

Miejsce nie jest najgorsze. Co do kulek nie jestem dobrym graczem. Wiktora z tego co widzę nie ma do końca tygodnia w Ke ale może jeszcze się ktoś skusi. Czyli może by tak 18:30 pod KCK na bruku?? Żoncia określiła się, że chętnie się ze mną zabierze - pewnie dla kontroli :P

Pozdrawiam

Krzys - 12-10-2007, 10:00

kurcze... a nieda rady ok 20?? jade po południu do krakowa i niewiem czy zdąze :(
no ale przecież niebedziecie zmieniac planów przezemnie...
sie zobaczy jeszcze :)

sion2002 - 12-10-2007, 11:20

Witam

Myślałem, że uda się wcześniej - mamy z moją Niunią dzisiaj rocznicę i wieczorkiem chcieliśmy iść do jakiejś restauracji itd. Ale ew. możemy zrobić na odwrót - najpierw jakaś kolacja a potem około 20- 20:30 spotkanie - lepiej nie przekładać bo znowu nic z tego nie wyjdzie. Dzisiaj prawdopodobnie nie będę miał już kontaktu z netem, więc jak już ustalicie co i jak dajcie mi znać na sion2002@wp.pl lub 608 423 504 (wiem, że na forum nie powinno się podawać numeru tel. :) )

Czekam na info
Pozdrawiam

Robson86 - 12-10-2007, 14:53

Wiecie co przeluzmy to na dzien w ktorym bedzie wszystkim pasowalo bo ja dzis nie dam rady :? Zreszta widze ze sion2002, Tobie tez nie lezy specjalnie ten dzien... ale wracajac jutro mam prze wazny egzamin i czeka mnie cala noc wkuwania. Wiec jesli bym nawet wpadl to gora pare minutek i musialbym odpasc :? Przepraszam ale jest to dla mnie sprawa zycia i smierci (mus dla mnie ten egzam zaliczyc). Jesli mi sie go uda zdac od przyszlego tygodnia mozna robic spoty co dziennie nawet....
Nie wiem jak sie na to zaopatrujecie... :?: :!: Dajcie znac
Przepraszam
Pozdroo

sion2002 - 12-10-2007, 16:39

ja wiedzialem ze tak będzie,,,

ja już wszystko sobie ulozylem tak by było ok. ale jeśli nie to szkoda. jeśli cos ja nadal jestem chetny - tylko prosze dajcie znac przynajmniej smsem.

Przepraszam za ortografie - pisze z PDA

Pozdrawiam
Szymon

Robson86 - 12-10-2007, 18:44

sion2002 napisał/a:
ja już wszystko sobie ulozylem tak by było ok. ale jeśli nie to szkoda. jeśli cos ja nadal jestem chetny - tylko prosze dajcie znac przynajmniej smsem.

Tak jak powiedzialem w przyszlym tygodniu mozemy zrobic spota w kazdym dniu, juz mam wolne. Mam namiar na Kejti ktora tez chciala sie spotkac, moze Wiktor tez sie odezwie :)
Wczesniej moge zamowic stol bilardowy :P (bo ciezko jest go dostac "od reki")
to zawsze byloby 5 a nie 3 osoby :twisted:
pozdroo

Wiktor - 12-10-2007, 22:57

w kielcach juz jestem, nie bylo mnie tamten tydz. dla mnie dobrze ze dzis sie nic nie odbylo, nie mialem nawet jak na neta zajrzec i nic o tym co planujecie nie wiedzialem. Jesli bedziecie cos organizowac to ja sie na to pisze, tyle ze musze wczesniej wiedziec.

moze jakis krotki spocik po niedzieli??

sion2002 - 22-10-2007, 19:58

No i kolejne spotkanie umarło śmiercią naturalną...

Pozdrawiam

Krzys - 22-10-2007, 20:41

:D :D :D
normalka,niemożemy się zebrać do kupy :)
nawet na chwilkę :D

sion2002 - 23-10-2007, 13:14

Witam

To już chyba w Kielcach taka prawidłowość :) No cóż, tak bywa. Ja tylko teraz czekam na info "zbieramy się tu o tej" i jestem (przynajmniej na 30-40 minut ale zawsze) :twisted: Też mam szkołę i jakieś tam dwa zaliczenia z zeszłego semestru ale tyle czasu jakoś zawszę znajdę. Kto tym razem rzuca propozycję? Ludzie, dwie - trzy osoby na początek to już zawsze jest coś. Od czegoś trzeba zacząć.

Pozdrawiam

Anonymous - 24-10-2007, 08:32

No dobra przyznaje sie ze tez dostepu do neta nie mialam i sprawy rodzinne i kolejny raz zdrowotne wziely gore. Teraz jestem juz na biezaco i w nastepnym tyg wpada do mnie kolezanka z Hondy, moze wreszcie cos nam sie uda, bo naprawde bardzo byloby fajnie :biggrin:
sion2002 - 24-10-2007, 14:16

Witam

Właśnie zaczynałem się martwić, czy coś się nie stało. Mam nadzieję, że wrzeszcie coś wypali. Tylko trzeba pamiętać, że za tydzień jest święto (1 Listopad).

Pozdrawiam

Anonymous - 25-10-2007, 07:33

sion2002 napisał/a:
Właśnie zaczynałem się martwić, czy coś się nie stało.

takie akcje do 4 grudnia moga miec miejsce niestety ale staram se trzymac jakos.Potem hmm... pokaze fotki najmlodszego MitsuManiaka/czki :D

Pozdrawiam i czekam na info.

sion2002 - 25-10-2007, 11:02

Gratuluję!!! Z maluszkiem jest dużo kłopotu ale jest też ogromna ilość radości :) Mój malutki Maniak ma już 15 m-cy i strasznie szaleje :twisted: Życzę dużo cierpliwości - przydaje się :) Czekamy na zdjęcia. Może uda się spotkać przed porodem??

Pozdrawiam

Anonymous - 25-10-2007, 11:25

sion2002 napisał/a:
Może uda się spotkać przed porodem??

ma sie udac !! innej opcji nie przewiduje 8)