Zloty i Spoty - Elbetreffen XI in 2015
Misiek :) - 09-06-2015, 11:01
no to moja koncepcja legła w gruzach i będę musiał szukać drogi bezpośrednio
Juiceman - 09-06-2015, 13:16
mjsystem napisał/a: | Myślę, że ze względu na małą frekwencję można sobie odpuścić. Dla nas bliżej jest trasa na Drezno. Zobaczymy zresztą. Juiceman i my tylko chyba jedziemy od A4? |
Chyba tak w razie "wu" to się przepakujecie z bagażami do mnie bo pewnie zawaleni będziecie po sam szyberdach i trasa na Niemcy. Nie wiem jeszcze jak z Renią i Sławkiem jaką trasę będą robić. Dziś przedzwonie do nich.
Bizi78 - 09-06-2015, 13:55
Juiceman napisał/a: | Nie wiem jeszcze jak z Renią i Sławkiem jaką trasę będą robić. |
Z tego co czytałem na regionalnym to chyba nie jadą .
Wojciech Bogacz - 09-06-2015, 14:00
Bizi78 napisał/a: | Juiceman napisał/a: | Nie wiem jeszcze jak z Renią i Sławkiem jaką trasę będą robić. |
Z tego co czytałem na regionalnym to chyba nie jadą . |
Troszkę dziwne bo w ostatnich dniach jednak potwierdzili, że pojadą FTOlcem... ?
mjsystem - 09-06-2015, 19:46
Juiceman napisał/a: | Nie wiem jeszcze jak z Renią i Sławkiem jaką trasę będą robić. |
Wojciech Bogacz napisał/a: | Troszkę dziwne bo w ostatnich dniach jednak potwierdzili, że pojadą FTOlcem... |
No podobno nie
Seichan - 09-06-2015, 20:01
Niestety, wyszło jak wyszło i nie jedziemy.
Temat na dłuższą rozmowę, w skrócie - gdyby nie wcześniejsze fuszerki, z którymi teraz chłopaki z SMM walczą, na pewno bylibyśmy na Elbe. A tak nie damy rady ogarnąć tego wszystkiego finansowo.
Misiek :) - 09-06-2015, 21:42
Czy w takim razie spotykamy się przed wjazdem na zlot? O której, co i jak? Czy zajmujemy miejsca Polakom?
mjsystem - 12-06-2015, 06:56
Misiek napisał/a: | Czy w takim razie spotykamy się przed wjazdem na zlot? O której, co i jak? Czy zajmujemy miejsca Polakom? | Tak, jak zawsze, przed bramą Miejscówki byłoby fajnie zająć te, co dwa lata temu, pod krzakami
Wojciech Bogacz - 12-06-2015, 16:51
mjsystem napisał/a: | Misiek napisał/a: | Czy w takim razie spotykamy się przed wjazdem na zlot? O której, co i jak? Czy zajmujemy miejsca Polakom? | Tak, jak zawsze, przed bramą Miejscówki byłoby fajnie zająć te, co dwa lata temu, pod krzakami |
Za krzaczkami jest OK. Też chcę.
Mojej Agatce udało się też wziąć wolne na Elbe więc jedziemy panowie w czwórkę !
Bizi78 - 12-06-2015, 16:53
Tylko czy lancer to wytrzyma .
mjsystem - 12-06-2015, 18:13
Bizi78 napisał/a: | Tylko czy lancer to wytrzyma | Trudno, ja jestem najstarszy, to nie idę do bagażnika A zresztą... tam browary będą
Misiek :) - 12-06-2015, 21:32
Ja wychodzę z założenia, że kiełbasa i browary mam lokalne w Niemczech. Nie są one gorsze ani dużo droższe niż w Polsce (nie mówię o tanich sikaczach tylko klasycznym piwie). Są One nie gorsze, nie lepsze a inne. Jak wiadomo, Polskie kobiety i wódka najlepsze na świecie, więc wiozę to co najlepsze.
Yoshiko - 15-06-2015, 08:04
Jak byście mogli i mieli ochotę to zajmijcie miejsca na trzy namioty
może się okazać, że będziemy troszkę później niż 12-sta - 14-sta
mjsystem - 15-06-2015, 09:06
Yoshiko napisał/a: | Jak byście mogli i mieli ochotę to zajmijcie miejsca na trzy namioty
może się okazać, że będziemy troszkę później niż 12-sta - 14-sta | Czyli nie czekac na Was pod bramą? Jasne, że zajmiemy wszystkim, miejsca
Yoshiko - 15-06-2015, 09:11
mjsystem napisał/a: | Czyli nie czekac na Was pod bramą? |
raczej nie, jedziemy jeszcze do Poczdamu
|
|
|