To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mazowieckie - Spotkanie na drodze ;)

czarnuch23 - 05-11-2007, 11:31

a ja spotykam cala mase miskow i ani jednego znajomego:(
ale jakies tydzien temu moze ciutke wiecej w drodze do Maximusa poganialem sie z colcikiem CA0 na WM xxxx ciekaw jestem czy ktos z naszych :D
bo jak sie zrownalismy to usmiechy nie schodzily nam z twarzy:D zarowno kierowcy tamtego misia jak i pasażerce siedzacej z tylu:P (moja pasażerka nie do konca wiedziala o co chodzi dopóki nie wyskoczylismy na katowicka:) )

cns80 - 05-11-2007, 13:24

czarnuch23, ty się nie uśmiechaj tylko przyjedź podłączyć mi videodomofon, bo widzę że masz za dużo czasu :twisted: i piszesz na forach.
czarnuch23 - 05-11-2007, 15:40

odbiegasz od tematu.... CNS swoja droga miales wytrzezwiec i wykopac row zebym mogl przyjechac i robic to co robie najlepiej:>... dyrygowac :D :D :D
harpagan - 05-11-2007, 16:02

cns80 napisał/a:
A ja spotkałem wczoraj harpagana w FACTORY w Ursusie :)

Potwierdzam :D
cns80 napisał/a:
czarnuch23, ty się nie uśmiechaj tylko przyjedź podłączyć mi videodomofon, bo widzę że masz za dużo czasu :twisted: i piszesz na forach.

czarnuch23, ty się nie uśmiechaj tylko przyjedź pomoz złożyc mi hamulce, bo widzę że masz za dużo czasu :twisted: i piszesz na forach.

:D :D :D

czarnuch23 - 05-11-2007, 16:14

Normalnei zaplulem monitor jak jeszcze ktos cos mnapisze ze mialem mu zrobic i za duzo mamczasu to sie pojede przejade wlasnym misiem...
Gene - 05-11-2007, 19:24

spokojnie to tylko glupie zarty... :D
moze bys... :D

Anonymous - 06-11-2007, 14:29

Hej hej po dluuuugiej przerwie ;)

Sluchajcie, znamy kogos, kto jezdzi szarym evo IX? Spotkalem kilka dni temu na powstancow, jechal za mna, obejrzalem sie jeszcze jak byl na innym pasie - super autko - tak sie zastanawiam, czy to nie ktos z forum, bo mi trąbnął lekko i pomachal jak zmienilem pas na inny - moze zauwazyl jak stal chwilke za mna naklejke ze zjazdu z Grudziądza mitsumaniakow? To jeszcze z 2005 roku ;)

M.

Anonymous - 27-11-2007, 07:41

Trasa AK - nowe Outlandery jadą do nowych właścicieli :)

Mateusz - 28-11-2007, 21:38

hmmmm....piekne czarnuchy, zupelnie jak moj Outek
Anonymous - 03-12-2007, 21:14

Pozdrowienia dla:

1) Właściciela czerwonego CA0 o rejestracji WZ XXXXX - wymieniliśmy znaczące spojrzenia na skrzyżowaniu KEN i Gandhi
2) Szalonego właściciela niebieskiego/fioletowego CJ0 na niemieckich tablicach rejestracyjnych (BTW: ładną szybką kontrę założyłeś po lekkim poślizgu). Spotkanie miało miejsce na Ursynowie w okolicach LeClerc. Kiwnięcie głów z porozumiewawczym uśmiechem mówi wszystko.

Fajnie się robi duszy spotkawszy przyjaznych Mitsumaniaków na drodze :mrgreen:

Anonymous - 04-12-2007, 17:57

A ja pozdrawiam właściciela niebieskiego (fioletowego??) Space Stara jadącego dzisiaj Górczewską. Chyba ktoś z naszych bo miał nalepki nad kierunkami i na klapie z tyłu :)
czarnuch23 - 12-01-2008, 00:30

Pozdro dla wlasciciela czerwonego GS'a z klapka od wlewu bardziej..szkoda z enie mielismy szansy zmierzyc sie z pod swiatel :D pokazal bym pazorki:)
KarolS - 13-01-2008, 01:27

Pozdrowienia dla Drouta i szanownej Małżonki, to ja Was molestowałem krótką gadką na Grójeckiej. :P

PS. Ksenoniki ładnie świecą, choć trochę rozpraszają światło. :mrgreen:

Anonymous - 13-01-2008, 11:46

Wiem, wiem, że to ty również pozdrawiam. A Xenonki jakby tu powiedzieć bardzo brudne były. PS dobrze się jeździ o tej godz.po wawce. :mrgreen:
Anonymous - 14-01-2008, 23:03

pozdrawiam właściciela niebieskiego (fioletowego) gala kombi czwartek ul targowa ok 13 identyczny jak mój! wymiana gestów i do przodu! :lol: