Off Topic - A co to kampania ?
misia27 - 31-10-2005, 10:57
Memphis napisał/a: | Przepraszam że wam przerywam tą wspaniałą rozmowe o bieliźnie |
alez nic sie nie stalo
Dyzio i Saba - 31-10-2005, 11:44
borecki napisał/a: | nooo a szczegolnie Gość |
Nie było nas kilka dni a tu... . Bardzo proszę o wyjaśnienie o co chodzi
[ Dodano: Pon Paź 31, 2005 10:47 am ]
Rafal_Szczecin napisał/a: | Gość widzisz ja tez tak umiem a sie w to nie bawie |
Dalej nie kumam i nic nie robiłem bo sie nie znam.
Jak ktoś się bawi naszym nickiem to nie jest nam wcale do śmiechu a raczej przykro że też nie możemy się razem ze wszystkimi bawić
Anonymous - 31-10-2005, 12:14
i od nowa
przeczytajcie sobie ten temat od poczatku juz na 1 stronie chyba jest wyjasnienie
pozdrawiam
Dyzio i Saba - 31-10-2005, 12:22
Od nowa bo jak zdołałem się zorientować nie tylko tu wiesza się na mnie "cenzure" za coś czego nie zrobiłem .
misia27 - 31-10-2005, 12:29
Cytat: | Od nowa bo jak zdołałem się zorientować nie tylko tu wiesza się na mnie "cenzure" za coś czego nie zrobiłem . |
spokojnie, to tylko zabawa.ja na poczatku spanikowalam bo jak zobaczylam opis borka to myslalam ze byl gdzies w gorzowie i rzeczywiscie gdzies mu droge zablokowalam czy co. ale potem sie w koncu pokapowalam o co chodzi..choc fakt troche czasu mi to zajelo...
Dyzio i Saba - 31-10-2005, 12:32
Jestem spokojny ale jakoś nie lubie takich akcji .
Ciężko się połapać które są prawdziwe i dopiero po wylogowaniu wszystko staje się jasne o co biega.
Błagam wyłączcie to!
gratulacje.
Anonymous - 31-10-2005, 13:01
Rafal_Szczecin napisał/a: | Gość widzisz ja tez tak umiem a sie w to nie bawie |
a o co chodzi??
Hubeeert - 31-10-2005, 13:07
Przeczytaj wątek od 1 strony. A w skrócie o proste polecenie skryptu umożliwiające zwracanie sie do kożdej przeglądającej Forum osoby jej nickiem.
I jeszcze coś - jak koniecznie chcecie to bedzie ankieta i sie wypowiecie czy tego chcecie czy nie. Jak tak to OK jak nie to poprosimy wszystkich o nieużywanie tego skryptu zgodnie z zasadą że do spraw prywatnych jest PW. Reakcje są jak widać różne a cudze zdanie należy szanować.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich.
piwkotom - 31-10-2005, 13:17
no ja to normalnie myslalem ze mnie Borek zdemaskowal i teraz wszyscy Mitsumaniacy o tym wiedza, alez mnie ciary przeszly!!! dopiero jak to sobie poskladalem do kupy to mi wyszlo ze cos mnie wszyscy za bardzo lubiom i gadajom na mnie takie rzeczy
Hubeeert napisał/a: | I jeszcze coś - jak koniecznie chcecie to bedzie ankieta i sie wypowiecie czy tego chcecie czy nie. Jak tak to OK jak nie to poprosimy wszystkich o nieużywanie tego skryptu zgodnie z zasadą że do spraw prywatnych jest PW. Reakcje są jak widać różne a cudze zdanie należy szanować. |
i tak juz prawie wszyscy to wylaczyli
Anonymous - 31-10-2005, 14:06
Hubeeert przygotuj sie na to ze jeszcze wiele razy bedziesz musial to tlumaczyc
luk_szc - 31-10-2005, 14:08
Ale i tak to jest wkurzające jak widzę swoj ( i każdy własny ) nick w każdym cytacie zawierający ten wpisik . czasami jest to wredne
Anonymous - 31-10-2005, 15:13
dobra, byla zabawa przez chwile posmialismy sie i teraz juz mozna przestac tego uzywac, ja juz nastepnego dnia wywalilem to z opisu bo chodzilo mi tylko i wylacznie o pierwsze wrazenia niektorych osob jesli ktos sie poczul urazony to sorry ale niepotrzebnie
pozdro
MariuszZ - 31-10-2005, 17:44
Ależ smiertelnie poważnie niektórzy podeszli do sprawy
Ja tam nie czuję się dotknięty- tylko mi na początku ciśnienie delikatnie podskoczyło , niech każdy używa (nie nad-używa) z głową , bo czasem może wyjść niezręcznie.
JCH - 31-10-2005, 18:00
MariuszZ napisał/a: | ... Ja tam nie czuję się dotknięty- tylko mi na początku ciśnienie delikatnie podskoczyło |
Golisz nogi czy jeździsz niekulturalnie
Anonymous - 31-10-2005, 18:03
ja to gole noge ale juz mi odrasta podszerstek
|
|
|