To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - A co to kampania ?

misia27 - 31-10-2005, 10:57

Memphis napisał/a:
Przepraszam że wam przerywam tą wspaniałą rozmowe o bieliźnie

alez nic sie nie stalo :)

Dyzio i Saba - 31-10-2005, 11:44

borecki napisał/a:
nooo a szczegolnie Gość ;-)

Nie było nas kilka dni a tu... . Bardzo proszę o wyjaśnienie o co chodzi

[ Dodano: Pon Paź 31, 2005 10:47 am ]
Rafal_Szczecin napisał/a:
Gość widzisz ja tez tak umiem a sie w to nie bawie

Dalej nie kumam :? i nic nie robiłem bo sie nie znam.

Jak ktoś się bawi naszym nickiem to nie jest nam wcale do śmiechu a raczej przykro że też nie możemy się razem ze wszystkimi bawić

Anonymous - 31-10-2005, 12:14

i od nowa :D
przeczytajcie sobie ten temat od poczatku juz na 1 stronie chyba jest wyjasnienie ;)
pozdrawiam

Dyzio i Saba - 31-10-2005, 12:22

Od nowa bo jak zdołałem się zorientować nie tylko tu wiesza się na mnie "cenzure" za coś czego nie zrobiłem .
misia27 - 31-10-2005, 12:29

Cytat:
Od nowa bo jak zdołałem się zorientować nie tylko tu wiesza się na mnie "cenzure" za coś czego nie zrobiłem .

spokojnie, to tylko zabawa.ja na poczatku spanikowalam bo jak zobaczylam opis borka to myslalam ze byl gdzies w gorzowie i rzeczywiscie gdzies mu droge zablokowalam czy co. ale potem sie w koncu pokapowalam o co chodzi..choc fakt troche czasu mi to zajelo... ;)

Dyzio i Saba - 31-10-2005, 12:32

Jestem spokojny ale jakoś nie lubie takich akcji .
Ciężko się połapać które są prawdziwe i dopiero po wylogowaniu wszystko staje się jasne o co biega.
Błagam wyłączcie to!
gratulacje.

Anonymous - 31-10-2005, 13:01

Rafal_Szczecin napisał/a:
Gość widzisz ja tez tak umiem a sie w to nie bawie

a o co chodzi?? :roll:

Hubeeert - 31-10-2005, 13:07

Przeczytaj wątek od 1 strony. A w skrócie o proste polecenie skryptu umożliwiające zwracanie sie do kożdej przeglądającej Forum osoby jej nickiem.

I jeszcze coś - jak koniecznie chcecie to bedzie ankieta i sie wypowiecie czy tego chcecie czy nie. Jak tak to OK jak nie to poprosimy wszystkich o nieużywanie tego skryptu zgodnie z zasadą że do spraw prywatnych jest PW. Reakcje są jak widać różne a cudze zdanie należy szanować.

Pozdrawiam serdecznie wszystkich.

piwkotom - 31-10-2005, 13:17

no ja to normalnie myslalem ze mnie Borek zdemaskowal i teraz wszyscy Mitsumaniacy o tym wiedza, alez mnie ciary przeszly!!! dopiero jak to sobie poskladalem do kupy to mi wyszlo ze cos mnie wszyscy za bardzo lubiom i gadajom na mnie takie rzeczy :lol: 8) :mrgreen:

Hubeeert napisał/a:
I jeszcze coś - jak koniecznie chcecie to bedzie ankieta i sie wypowiecie czy tego chcecie czy nie. Jak tak to OK jak nie to poprosimy wszystkich o nieużywanie tego skryptu zgodnie z zasadą że do spraw prywatnych jest PW. Reakcje są jak widać różne a cudze zdanie należy szanować.

i tak juz prawie wszyscy to wylaczyli ;)

Anonymous - 31-10-2005, 14:06

Hubeeert przygotuj sie na to ze jeszcze wiele razy bedziesz musial to tlumaczyc ;)
luk_szc - 31-10-2005, 14:08

Ale i tak to jest wkurzające jak widzę swoj ( i każdy własny ) nick w każdym cytacie zawierający ten wpisik . czasami jest to wredne
Anonymous - 31-10-2005, 15:13

dobra, byla zabawa przez chwile posmialismy sie i teraz juz mozna przestac tego uzywac, ja juz nastepnego dnia wywalilem to z opisu bo chodzilo mi tylko i wylacznie o pierwsze wrazenia niektorych osob ;-) jesli ktos sie poczul urazony to sorry ale niepotrzebnie

pozdro

MariuszZ - 31-10-2005, 17:44

Ależ smiertelnie poważnie niektórzy podeszli do sprawy :wink:
Ja tam nie czuję się dotknięty- tylko mi na początku ciśnienie delikatnie podskoczyło :) , niech każdy używa (nie nad-używa) z głową , bo czasem może wyjść niezręcznie.

JCH - 31-10-2005, 18:00

MariuszZ napisał/a:
... Ja tam nie czuję się dotknięty- tylko mi na początku ciśnienie delikatnie podskoczyło :)

Golisz nogi czy jeździsz niekulturalnie :?: :wink:

Anonymous - 31-10-2005, 18:03

ja to gole noge ale juz mi odrasta podszerstek ;-)