Zloty i Spoty - ZLOT 2016 - propozycje
banderas40 - 19-09-2015, 09:41
Jeżeli ośrodek częściowo jest już zajęty może to oznaczać jakąś grupę stałych klientów od lat tam się pojawiających. I należy uważać bo z doświadczenia wiem, że może to powodować kłopot z połączeniem grupy zlotowej (głośnej) z inną grupą już będącą w ośrodku. Dlatego ja np już tydzień wcześniej wiele pokoi miałem wolnych bo nie zgadzałem się na pobyt do soboty a jedynie do czwartku ( to dla tych narzekających na nasze wysokie ceny) - takie podejście też powoduje kłopot dla ośrodka by tak ułożyć grafiki z uwzględnieniem zlotu gdy większość wczasów to pobyty od soboty do soboty. Mieszanie takich imprez jak zlot z innymi grupami w praktyce potem może doprowadzić do tego, że ośrodek narzuci wam np obowiązkową ciszę nocną lub inne ograniczenia. Należy na to uważać i piszę to jako osoba znająca temat od środka.
Morfi - 19-09-2015, 10:56
sobota - poniedziałek nie jest to głupia propozycja. Mniejszy ruch itp my i tak pojedziemy na dłużej, wiec nam to wszystko jedno. Daleko nie mamy (czasowo) ok 300km - 3 godziny jazdy
Zwiedzanie Wałabrzycha i 65 kilometra
apikus - 20-09-2015, 10:03
banderas40 napisał/a: | Jeżeli ośrodek częściowo jest już zajęty może to oznaczać jakąś grupę stałych klientów od lat tam się pojawiających. |
Ta grupa będzie tam pierwszy raz. Będziemy znać więcej szczegółów 28.
Jednak z jeszcze innych względów, ( ) Zlot chcemy zrobić od soboty do poniedziałku.
Sprawdziłem główny parking i jego wymiary to ok, 35 na 30 metrów.

mjsystem - 20-09-2015, 14:03
apikus napisał/a: | Sprawdziłem główny parking i jego wymiary to ok, 35 na 30 metrów. | podobny był w Krakowie, nie było źle. apikus napisał/a: |
Zlot chcemy zrobić od soboty do poniedziałku. | Trzeba łamać stereotypy
Tomek - 20-09-2015, 18:49
apikus napisał/a: | banderas40 napisał/a: | Jeżeli ośrodek częściowo jest już zajęty może to oznaczać jakąś grupę stałych klientów od lat tam się pojawiających. |
Ta grupa będzie tam pierwszy raz. Będziemy znać więcej szczegółów 28.
Jednak z jeszcze innych względów, ( ) Zlot chcemy zrobić od soboty do poniedziałku.
Sprawdziłem główny parking i jego wymiary to ok, 35 na 30 metrów.
[url=http://images68.foto...med.jpg]Obrazek[/URL][url=http://images67.foto...med.jpg]Obrazek[/URL] |
Sobota- poniedziałek to wg mnie dużo lepszą opcja
misiek1992 - 21-09-2015, 22:01
Chodź jestem "świeży" zapraszam nad piękną opolszczyznę do http://www.nor.nysa.pl tutaj od 9 lat odbywa się zlot vag nysa . Okolica jest piękna nad jeziorkiem plaża domki więc myślę ze taki zlot MM byłby idealny w tym miejscu i cieszył by się popularnością przemyślcie
Misiek :) - 22-09-2015, 05:14
misiek1992 napisał/a: | Chodź jestem "świeży" zapraszam nad piękną opolszczyznę do http://www.nor.nysa.pl tutaj od 9 lat odbywa się zlot vag nysa . Okolica jest piękna nad jeziorkiem plaża domki więc myślę ze taki zlot MM byłby idealny w tym miejscu i cieszył by się popularnością przemyślcie |
Dzięki za miejsce...
Oprócz miejsca potrzeba Nam organizatorów... Najlepiej żeby kilku z Nich mieszkało w okolicy ośrodka (przynajmniej regionie)
misiek1992 - 22-09-2015, 19:58
W nysie działa Radio NysaFM i myślę ze jak byśmy tam uderzyli z taka prośba o pomoc to ktoś by się znalazł nawet i jacyś sponsorzy
Bizi78 - 22-09-2015, 20:00
misiek1992 napisał/a: | W nysie działa Radio NysaFM i myślę ze jak byśmy tam uderzyli z taka prośba o pomoc to ktoś by się znalazł |
Ale to MM organizują zlot a nie zewnętrzna firma .
Firebee - 25-09-2015, 09:25
jakby co to Grudziądz potwierdza gotowość organizacji Choć spodobały mi się wyjazdy do Was, więc wolałbym pojechać gdziekolwiek niż do Grudziądza
Bizi78 - 25-09-2015, 14:33
Skoro apikus już jest na takim etapie to powinien mieć pierwszeństwo .
stary alfer - 25-09-2015, 14:54
Bizi78 napisał/a: | to powinien mieć pierwszeństwo |
Bizi78,
Firebee napisał/a: | jakby co to Grudziądz potwierdza gotowość organizacji |
Ma. Firek mu tego nie zabiera.
jacek11 - 25-09-2015, 16:22
Firebee napisał/a: | jakby co to Grudziądz potwierdza gotowość organizacji |
Nadal jest tam to miasteczko westernowe
Firebee - 27-09-2015, 09:45
mega-park.pl
jacek11 - 27-09-2015, 22:07
Fajnie zostało rozbudowane.Jest to ciekawe miejsce na zlot