To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - El Stówa Galant'e Fake VR4/Combat Soilder

Juiceman - 10-05-2016, 09:48

Zrób jakiś tutorial jak to wszystko pomotnować: ) Póki co u mnie siedzą halogeny x2
Stówa - 10-05-2016, 20:26

eremita napisał/a:
Spoiler opony nieeeeeee.
Mi brakuja w moim same podwójne rzeczy :twisted:
-Podwojne halogeny
-Radio dwa Din
-Dwie turbiny
-pędzone dwie osie :mrgreen:

Aż strach przekładać silnik, bo mi całego Galanta gwizdniesz...
Cytat:

Zrób jakiś tutorial jak to wszystko pomotnować: ) Póki co u mnie siedzą halogeny x2

Może mi się uda, ale nie gwarantuje. Jak nie będę w robocie to chętnie cyknę parę fotek i napiszę co i jak :D

Bartekkita - 10-05-2016, 23:02

Cytat:
Może mi się uda, ale nie gwarantuje. Jak nie będę w robocie to chętnie cyknę parę fotek i napiszę co i jak

Ja też bym prosił :)

RE_man - 14-05-2016, 21:35

Stwierdza iż srebrne avance też wyglądają równie dobrze co czarne i ogólnie ciemne.
Piękny gal, mam nadzieję, że jak już uda Mi się zakupić gala, to uda Mi się utrzymać poziom zadbania waszych egzemplarzy :wink:

Stówa - 15-05-2016, 10:58

RE_man napisał/a:
Stwierdza iż srebrne avance też wyglądają równie dobrze co czarne i ogólnie ciemne.
Piękny gal, mam nadzieję, że jak już uda Mi się zakupić gala, to uda Mi się utrzymać poziom zadbania waszych egzemplarzy :wink:

Jeśli tylko masz dużo czasu, serca i cierpliwości, torchę chęcić i nie oszukujmy się troszkę $$$ to wszystko da się zrobić :) Kupić teraz ładnego Galanta to nie problem, tylko trzeba za niego odpowiednio dużo zapłacić niestety. Nie wierz w bajki, że galanta w super stanie to się da kupić, za 5-6 tysięcy, bo gwarantuję, że dołożysz do niego bardzo, bardzo dużo. Znam ludzi, którzy kupili taniego Galanta i :butthead: . Studnia bez dna :)

Chcieliby sobie pomodzić, coś podłubać, coś dodać, a nie wyrabiają z kasą na bierzące naprawy i walkę z rudą :)

RE_man - 15-05-2016, 19:30

Zakładam, że 10tys to minimum dla avance po lifcie. Aczkolwiek jak narazie z ogłoszeń bieda straszna.
mjsystem - 16-05-2016, 14:10

RE_man napisał/a:
Zakładam, że 10tys to minimum dla avance po lifcie. Aczkolwiek jak narazie z ogłoszeń bieda straszna.
Dołozysz drugie tyle i będzie perełka... jakiś czas.... :mrgreen:
Stówa - 25-05-2016, 16:54

Misiak wrócił z serwisu, i jest dość szczęśliwy bo już nic mu nie dolega (ja nie bardzo, bo musiałem płacić za leczenie)
- Wahacz + cukierek
- Filtry
- Klocki
- Olej
- Zbierzność

WreX - 25-05-2016, 17:49

Stówa, Kurde taki ładny kościółek to Ci taki przyjedzie postawi na środku jak Pan i władca i zasłoni pół widoku swoim złomkiem i popsuje zdjęcie... :mrgreen:
Stówa - 25-05-2016, 22:23

WreX napisał/a:
Stówa, Kurde taki ładny kościółek to Ci taki przyjedzie postawi na środku jak Pan i władca i zasłoni pół widoku swoim złomkiem i popsuje zdjęcie... :mrgreen:

Jak dorwę tego pajaca, co stanął tym gratem to osobiście mu nogi z dupy powyrywam. Cwaniaczek z PKS'u :evil:

Bartekkita - 08-06-2016, 00:12

Stówa, przeoczyłem jakieś zabiegi przy felgach?
Stówa - 12-06-2016, 20:43

No kiedyś było tak ;)

A teraz jest tak :)

Owczar - 12-06-2016, 21:59

Wyglądają fajnie - zmiana na plus :)
Bartekkita - 14-06-2016, 07:16

Zgadzam się z Owczarem :D Co to za fela?
Stówa - 26-06-2016, 22:01

Bartekkita napisał/a:
Zgadzam się z Owczarem :D Co to za fela?

Nie ukrywam, że znalezienie odpowiedzi na twoje pytanie trochę mi zajęło, ale mam. Procentem jest firma: Sharper, a felgi noszą dumną nazwę Twin Light