To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[97-04]Galant EAxA/W - Spojler do EA

m6riano - 31-07-2012, 20:58

major, elementy takich gabarytów ja bym oddał jednak specom..jak nie dasz primera będą ci odchodzić w lecie przy upałach...
carbon11 - 31-07-2012, 21:35

Ja mam na swojej masce karbon już 3,5roku i nic się nie dzieje tylko problem w tym że folii jest dużo i łatwo kupić podróbkę a później narzekać że cuda się dzieją .
Nie każda folia typu karbon z allegro się nadaje wiele jak nie większość to zwykłe okleiny do mebli a ich cena nie ma tu nic do rzeczy :twisted:

Juiceman - 20-05-2013, 18:53

Ma ktoś może schemat jak oryginalnie był zamontowany ten spoiler do kombi ?

Którędy idzie kabel od stopu ? Czy są jakieś śruby ?

KucharZ - 20-05-2013, 19:12

Juiceman napisał/a:

Kabel którędy idzie to musiałbym zobaczyć czy coś widać, a śruby są dwie. Po jednej na każdym boku. Zespolone ze spoilerem, bo od spodu są nakrętki.

murek10 - 06-11-2013, 12:55

KucharZ napisał/a:
Juiceman napisał/a:

Kabel którędy idzie to musiałbym zobaczyć czy coś widać, a śruby są dwie. Po jednej na każdym boku. Zespolone ze spoilerem, bo od spodu są nakrętki.

Witam.

Planuję przykręcić oryginalny spojler (z dodatkowym światłem stopu), gdyż taki mam już zakupiony. W związku z tym mam pytanie: Czy otwory w klapie zrobić w miejscu gdzie wkręcane są te gumowe odboje? Czy w klapie wyprowadzone są przewody do podłączenia stopu, czy też trzeba wpiąć się w te co idą do światła pod tylną szybą? Oczywiście chodzi o spojler do sedana.

Hugo - 06-11-2013, 13:13

Jak nie było spojlera wcześniej to nie ma poprowadzonych kabli do niego. Najlepiej pociągnąć kable do 3 światła STOP-u pod tylną szybą lub do tylnej lampy.
Wrongcrew - 04-10-2015, 20:32
Temat postu: Poszukiwany spojler tylnej szyby do galanta kombi :)
witam jestem tutaj swiezy dopiero co nabylem swojego galanta ale nie podoba mi sie do konca jego wyglad i poszukuje spojlera tylnego o takiego :)
http://shop-cartuning.com...poiler-mg-sp-02
ale 500zl to troche przesada da sie to gdzies kupic uzywane? potrzebuje nazwy modelu albo czegos zeby to znalesc przeszukalem internet ale nie znalazlem nigdzie poza ta stronka.

btw tak z innej beczki pytanie do znawcow, da rade zrobic ze zwyklego 2,5 v6 wersje 4x4? skrzynia wal dyfer i po sprawie czy maja zupelnie inne bydu i niepodpasuje mi to?

dziekuje wszystkim za odpowiedz pomocna lub nie :) i przepraszam adminow forum jesli dodalem posta w zlym dziale.

robertdg - 05-10-2015, 08:14

http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=56220
Hugo - 05-10-2015, 13:55

Wrongcrew, cena za ten spojler jest OK. W używce jeśli znajdziesz to będzie cud.
booohal - 05-10-2015, 16:42

Hugo napisał/a:
W używce jeśli znajdziesz to będzie cud.

Nie, no. Zdarzają się. Ale w tej samej cenie ;)

eremita - 06-10-2015, 09:09

Hugo napisał/a:
Wrongcrew, cena za ten spojler jest OK. W używce jeśli znajdziesz to będzie cud.

Wiem gdzie stoją dwa gale na części w tym jeden prawdopodobnie vr4 kombi własnie z tym spoilerem :mrgreen:

Niestety ile razy tam jade nikogo tam nie ma :doubt:

Sweter - 16-10-2015, 10:15

Odnośnie spoilera z VR4, jeśli ktoś miałby na sprzedaż z wersji sedan to bardzo proszę o kontakt. Wiem, że to jest wyjątkowo rzadka rzecz i juz parę ładnych miesięcy szukam, a z Ameryki nie chcę ściągać bo to jednak jakieś ryzyko i koszta. :roll: