To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[97-04]Galant EAxA/W - [EAxx] Halogeny do Galanta zderzak SportEdition & Avance

drexvs - 18-02-2015, 15:34

Chodzilo mi dokladnie o oznaczenie jej. Zakupilem nie orginalne halogeny bo ceny orginalnych to jakiś kosmo w stosunku do ich stanu
sveno - 18-02-2015, 20:37

drexvs napisał/a:
Chodzilo mi dokladnie o oznaczenie jej. Zakupilem nie orginalne halogeny bo ceny orginalnych to jakiś kosmo w stosunku do ich stanu
utnij wtyczkę ze starego halogenu i przylutuj do nowego.
drexvs - 19-02-2015, 00:14

sveno napisał/a:
drexvs napisał/a:
utnij wtyczkę ze starego halogenu i przylutuj do nowego.

Gwaratuje Ci, że jak była by wtyczka to tego tematu bym nie poruszał.

gawron - 24-03-2015, 10:25

Mam kłopot ze światłami i mimo że ten temat nie koniecznie tego dotyczy to nie chce tworzyć nowego. Parę dni temu przestały mi świecić światła dalekosiężne znajdujące sie w zderzaku avance (chodzi o te które zapalają się razem z długimi) . Po sprawdzeniu żarówek podejrzenie padło na przekaźnik. On tez okazał się dobry. Jednak nie miałem drugiego więc chciałem połączyć kable w kostce "na krótko" i wtedy coś się zwarło cpyknęło i wynikiem tego teraz mam dziwna sytuację otóż kiedy zapalam długie światła to gasną mi światła mijania. Czy ktoś miał może taki dziwny przypadek? nie wiem czy to wina jakiegoś przekaźnika? Mile widziana każda podpowiedź:)
muka997 - 28-03-2017, 18:42

Cześć miałem spotkanie z sarenką i poszukuje osłony czy jak się nazywa ten plastik który jest wokół halogena do prawego halogena po 1 lifcie to takie jajo, na allegro nie mogę tego znaleźć więc mam pytanie czy źle to nazywam czy to faktycznie taki towar deficytowy?? może ma ktoś??