[97-04]Galant EAxA/W - [EAxA]Instrukcja w jez polskim - istnieje czy nie?
Anonymous - 24-07-2007, 08:33
spoko wrzuce w PDFa z tym nie ma problemu (chyba że urodzi mnie się córa przed terminem ) jak tylko dostane to wrzuce w maszynke i juz
także wyluzujcie
akbi - 24-07-2007, 09:02
patmate, jeśli wysłałeś instrukcję do mnie za pobraniem, to niestety nikt pod wskazanym adresem jej nie odbierze.
Poza tym widzę, że sposób załatwienia instrukcji przez kolegę patmate, jest dość kontrowersyjny, jedni mu dziękują inni zaś robią mu lekkie wyrzuty.
Ja napiszę tak, skoro kolega mi nie ufał, albo bał się, że instrukcja zginie na poczcie podczas wysyłki (to akurat mogę zrozumieć), to trzeba było skserować instrukcję 1 raz (za ok 30zł) i podesłać jakieś osobie .... ale po co robić 5 kopii ....
Druga sprawa, to zauważyłem, że chyba nikt nie potwierdził (chyba, że na PW) chęci odbioru takiej instrukcji za jakąś tam kwotę pokrywającą koszty kopiowania. Nie wiem jak inni, ale ja mam oryginalną instrukcję, z tym, że w j. niemieckim ... i dla mnie nawet 30zł za to samo w j.polskim to przepłacanie.
novy - 24-07-2007, 11:34
Ja mam instrukcje w jezyku niemieckim...języku, ktorego od czasow liceum zapomnialem
A poniewaz angielski znam prefect to z mila checia, jesli ktos takie ma, poczytalbym sobie instrukcje w pdf'ach po angielsku...
Ma ktos instrukcje do gala po angielsku w pdfach?
swinks_UK - 24-07-2007, 12:45
novy: a chodzi o service manual, czy instrukcję ?
Już się pogubiłem w tym wątku, czy jest to samo, czy jakieś dwie inne historie. Jeśli service manual, to gdzieś na forum ktoś dał linka do pdf'a service'a w angielskim. Service jest z 1997 plus dwa suplementy z 1999 i 2000, plus biuletyny serwisowe z okresu 1997-2001. Właśnie sobie drukuję etapami, bo wygodniej mi z książką niż z ekranem, ale jest tego chyba z 1000 stron
Anonymous - 24-07-2007, 13:58
Do akbiego (i zainteresowanych):
Instrukcja byla już zapakowana, postanowilem poinformować telefonicznie o wysylce. Nie podaleś telefonu więc skorzystalem z biura numerów. Po rozmowie telefonicznej wniosek byl prosty: pod wskazanym adresem adresat NIE mieszka. Więc pierwszeństwo przed wyjaśnieniem sprawy mają inni chetni-chcieli kopie. A jak juz kopie to co szkodzi parę więcej i rozesać kilku chętnym deklarującym dalsze rozpowszechnienie.
Dlaczego za zaliczeniem pocztowym?-ano chcialem uniknąć posądzenia o naciąganie (co i tak się nie udalo, za kopie też mi się oberwalo).
Jak już widzę w postach są osoby które po otrzymaniu przesylki udostępnią ją na forum więc sprawa mam nadzieję znajdzie zakończenie.
Anonymous - 26-07-2007, 08:26
ok do mnie też doszła poprosze na PRV adresy mailowe zainteresowanych instrukcją w języku Polskim lub kogoś kto to wrzuci na serwer
pozdrawiam
akbi - 26-07-2007, 08:50
radex, daj znać Matejce ... on wrzuci na serwer Mitsumaniaków
Anonymous - 26-07-2007, 08:54
nie wiem czy nie lepiej na maile są to dwa mailiki niestety mój skaner mógł skanowac do 30 stron wiec jest to 9 plików o wadze 6,56
al ok zaraz namierze Matejke
novy - 26-07-2007, 09:01
swinks_UK napisał/a: | novy: a chodzi o service manual, czy instrukcję ?
Już się pogubiłem w tym wątku, czy jest to samo, czy jakieś dwie inne historie. Jeśli service manual, to gdzieś na forum ktoś dał linka do pdf'a service'a w angielskim. Service jest z 1997 plus dwa suplementy z 1999 i 2000, plus biuletyny serwisowe z okresu 1997-2001. Właśnie sobie drukuję etapami, bo wygodniej mi z książką niż z ekranem, ale jest tego chyba z 1000 stron |
A już sam nie wiem...też się pogubiłem
Widzę jednak, że będzie możliwość dostania instrukcji w języku polskim, wiec zaczekam na taką...dzięki
Anonymous - 26-07-2007, 10:21
Jeremy79, już dostał
czekam aż sie odezwie Matejko
JaGrab3 - 26-07-2007, 10:24
radex, mozesz wysłać do mnie, ja wystawie na moim serwerze....
piortek@poczta.fm
Anonymous - 26-07-2007, 10:33
poszło
novy - 26-07-2007, 10:44
JaGrab3 napisał/a: | radex, mozesz wysłać do mnie, ja wystawie na moim serwerze....
piortek@poczta.fm |
To teraz czekamy na link do serwera
JaGrab3 - 26-07-2007, 11:30 Temat postu: No to mamy Proszę bardzo, miłego zasysania, napszcie jak szybko idzie
ea-instruction.hopto.org
Anonymous - 26-07-2007, 11:36
piorunem
nawet ładnie wyszło
pozdrawiam
Paczke dostałem wczoraj a dzisiaj już na forum
|
|
|