To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - POMORSKI SPOT - 15-stego

Krzyzak - 21-05-2009, 07:05

ja przyznam, ze to fajny pomysl - teraz trzeba przekonac wszystkich, bo przyzwyczajenie jest druga natura i niektorzy przyjada w poniedzialek :)
Anonymous - 21-05-2009, 07:12

Niedziela 17-ta to dobry pomysł. Może wówczas uda mi się przyjechać.
akbi - 21-05-2009, 07:48

Przerabialiśmy to i wiadomo, że weekendy wszystkim nie pasują.
Niektórzy mają żony, rodziny i niedzielę chcą spędzać inaczej, stąd też wprowadzona 2 lata temu została stała data 15 dzień miesiąca ... która umożliwia nam rotacje dnia tygodnia spotu.

Jedynym wyjątkiem jaki to niedługo włąśnie nastąpi to coroczny Spot nad jeziorem, który zazwyczaj trwa cały dzień (od godz 12 do wieczora) i dlatego odbywa się właśnie w niedzielę.

Więc chętnych na niedzielę, zapraszam 12 lipca - NIEDZIELA na Spot nad jeziorko Wdzydzkie ...szczegóły niebawem.

sebekColt97 - 22-05-2009, 05:51
Temat postu: Spot czerwcowy 14.06(niedziela), zamiast 15.06???
Można o ankiecie pomyśleć, pytanie:"czy jesteś za,(czy pasuje ci), przyjazd na miesięczny spot czerwcowy w niedzielę 14.06 zamiast tradycyjnie 15, spot odbyłby się w godzinach wcześniejszych - g.17 Z dużym wyprzedzeniem każdy ma mozliwość wypowiedzenia się i jeślibyśmy wszyscy dogadali, to termin niedzielny może byłby dobry.

Plusy niedzieli:-możliwość przyjazdu całą rodziną z dziećmi-mozliwość wcześniejszej godziny spotu, dzień świąteczny-mniejszy ruch na drogach, bez korków-dużo osób planuje niedziele na spacery nad morzem, wspólnie byśmy poszli na spacer,piwo,rybka,pogaduchy
-niedziela to więcej czasu i swobody,możliwość spotkania i dłuższej rozmowy forumowiczów,bez szybkiego wpadania i pospiechu
-pogoda sprzyjająca dłuższym spotkaniom,wcześniejszej godzinie,spacerom po plaży

Myśle, że możemy sie zastanowić i do spotu jeśli większość osób zadeklaruje gotowość niedzielnego spotkania to czemu nie. Jest koniec maja,każdy przeczyta temat i może sie wypowiedzieć, a jak nie wypali to pozostanie tradycyjnie termin 15, czyli w czerwcu poniedziałek.

tomek_ch86 - 24-05-2009, 08:20

mnie napewno weekendy pasuja :) nawet i od rana :P wiec za weekendami ja tam zawsze bede ;) ale warto popytac reszte chetnych co na to :)
sruba - 25-05-2009, 22:31

a ja uwazam, ze zmiana 15-tego, nie jest dobrym pomyslem.
funkcjonuje ten 15-ty czas jakis, na dodatek calkiem sprawnie, wiec powrot do ustalania "recznego" terminow spotow mija sie z celem.
zawsze bedzie tak, ze komus nie bedzie pasowalo.
nie psujcie dzialajacych funcji organizmu m3m...

Anonymous - 25-05-2009, 23:57

sruba napisał/a:
nie psujcie dzialajacych funcji organizmu m3m...

zgadzam się. Te spoty mają wypadać 15-tego niezależnie czy to weekend czy nie. Nie wszyscy wchodzą tutaj, na forum, regularnie, część ludzi przyjezdza bo gdzies tam uslyszalo ze 15-ego jest spot, poczta pantoflowa działa na całego :) Jednym pasuje weeken, innym - nie. Dlatego tak jest :)

Nie ma co zmieniać tego, bo wprowadzamy zbędny chaos.

Krzyzak - 26-05-2009, 06:47

wiecie co - to skoro pewna grupa chce sie umowic dzien wczesniej, to przeciez ma do tego pelne prawo; mysle, ze przeniose ten temat i utworze nowy watek - spotka sie pare osob wczesniej - szczegolnie takich, jak ja, ktorzy w dni robocze po pracy maja mnostwo pracy w ogrodku i niedziela - jako dzien swiety - daje im mozliwosc oderwania sie od niej
sruba - 26-05-2009, 08:02

Krzyzak napisał/a:
wiecie co - to skoro pewna grupa chce sie umowic dzien wczesniej, to przeciez ma do tego pelne prawo; mysle, ze przeniose ten temat i utworze nowy watek - spotka sie pare osob wczesniej - szczegolnie takich, jak ja, ktorzy w dni robocze po pracy maja mnostwo pracy w ogrodku i niedziela - jako dzien swiety - daje im mozliwosc oderwania sie od niej

Darek - żeby była jasność - ja nie uważam, że to zły pomysł spotkać się 14-tego, ani tym bardziej nikomu tego nie bronię. jak ktoś ma ochotę spotykać się częściej, to niech to nawet robi codziennie. mi chodzi tylko o to, że oficjalnie spot ma być 15-tego (czyli tak jak zwykle), a ten 14-tego niech będzie dodatkowym terminem. kto będzie chciał, przyjedzie po prostu i na ten i na ten, a komu będzie wygodniej, wybierze sobie termin dla niego najodpowiedniejszy...

Marcino - 26-05-2009, 11:35

Krzyzak napisał/a:

Jestem za, w tygodniu popołudniami pracuje u siebie na budowie, jedynie niedziela jest dniem kiedy mogę sie wyrwac i zrobie to z przyjamnoscią.

Krzyzak - 26-05-2009, 11:58

Tomku - dlatego zalozylem wlasnie nowy temat... nie chcialem tu bruzdzic
nie ukrywam, ze ostatnio srednio mi pasuje spot w srodku tygodnia, w srodku miasta i do tego wieczorem... gdy nie ma sniegu to niemal kazda wolna chwile po pracy spedzam w ogrodzie
na same dojazdy spotowe musze przeznaczyc min. 1.5 godz. (w obie strony) a doba nie jest z gumy...

topcan - 27-05-2009, 09:47

Ja w wekendy nie moge zaczoł sie sezon jeziorowy i co tydzień siedze na domku
Anonymous - 07-06-2009, 18:55

nigdy nie przypasujesz wszystkim .mnie odpowiada 15
tomek_ch86 - 12-06-2009, 20:32

jakby co ja postaram sie byc 15stego :) jak bede mial sprawny samochod bo jutro robie mu czesciowy remont silnika... pozdrawiam!!
sebekColt97 - 15-06-2009, 12:32

u mnie rodzinka na głowie, przyjechali marudzić i zaczyna to mnie męczyć, postaram wyrwać na spota bo zwariuje, z rodziną czasem lepiej na zdjęciu niż w realu i coś w tym jest niestety,pozdrawiam.