To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Galant V6 Juiceman'a

Juiceman - 27-06-2011, 23:14

DZIKI napisał/a:

Hmm...jaka mobilizacja :biggrin:
Z tego co widać na fotach ze zlotu , opłaciło się :)
Jeszce raz gratulacje Mistrzu !!!

Mam nadzieje, że w przyszłym roku znajdziesz czas aby tam zawitać, nasi Niemieccy przyjaciele zaaferowali się Twoją obecnością w 2010 i odpicowali l200 (wcześniej czarne z płomieniami chyba kojarzysz obecnie czerwone z ciekawym sprzętem na pace )

Juiceman - 23-07-2011, 19:03

Jak już wcześniej pakiet nakładek na progi został zainstalowany ; )

Ponadto wczoraj zostały zainstalowane owiewki ; )

Sorry za jakość robione z komórki, owiewki firmy heko, w najbliższym czasie nie zamierzam usuwać loga, może później;)

KucharZ - 23-07-2011, 19:19

No i elegancko :) Czym przykleiłeś nakładki ??
jacek11 - 24-07-2011, 11:47

po raz kolejny stwierdzam,że to najładniejsze wnętrze,jakie wychodziło w galach 8)
a Heko,to dobra firma 8) (nawet sponsorują zespół piłkarski :) )

Juiceman - 24-07-2011, 12:43

KucharZ napisał/a:
No i elegancko :) Czym przykleiłeś nakładki ??

Na silikon, gdzieś znalazłem jakiś czarny ; ) - zawsze będzie można oderwać bez uszkodzeń :wink:

jacek11 napisał/a:
po raz kolejny stwierdzam,że to najładniejsze wnętrze,jakie wychodziło w galach 8)
a Heko,to dobra firma 8) (nawet sponsorują zespół piłkarski :) )

A dziękuję, dziękuję też mi się podoba :mrgreen: , szkoda że później z niego zrezygnowali na rzecz czarnej skóry; /

deejay - 24-07-2011, 15:06

Juiceman napisał/a:
Ponadto wczoraj zostały zainstalowane owiewki ; )

moje właśnie idą pocztą :wink:

Juiceman - 24-07-2011, 15:33

Najlepsza opcja, po zamontowaniu owiewek na silikon, w kabinie jakby odrobinę ciszej, tak jakby te szumy w Galantach pochodziły od uszczelki przy szybie....
Juiceman - 28-07-2011, 23:02

Dziś zostały odnowione ramiona wycieraczek + wymienienie starych wycieraczek ; ). W końcu ramiona wyglądają tak jak powinny ; )
tresorex - 29-07-2011, 09:31

Na czym polegała ta renowacja?
Juiceman - 29-07-2011, 12:29

Ramie wyczyszczone, zapodkładowane, pomalowane na czarno, a na końcu wrzucone w klar xD Jak teraz przednie ramie wycieraczki zardzewieje - to pitole i kupuje maskę z dużym garbem xD

Dziś został ukończony proces regeneracji skóry na kierownicy xD Efekt zadowalający ; )

yaro1976 - 29-07-2011, 12:44

Juiceman napisał/a:

Dziś został ukończony proces regeneracji skóry na kierownicy xD Efekt zadowalający ; )

czym robiłeś?

Juiceman - 29-07-2011, 12:48

Obyło się bez szpachlówki xd 3warstwy czarnego sprayu, a na to 1 warstwa winylowego spray-u w połysku. I tym sposobem nić nie będzie odpadać, odklejać a kierownica wygląda jak nowa, od razu zrobiłem to samo ze starą kierownicą tyle, że bez zwykłego spray gdyż skóra jest w bdb dobrym stanie i wystarczyło to tylko odświeżyć.
swinks_UK - 29-07-2011, 13:51

Juiceman napisał/a:
Jak teraz przednie ramie wycieraczki zardzewieje - to pitole i kupuje maskę z dużym garbem xD

Jedno z drugim nie ma nic wspólnego... :P
Ale maskę poliftową mozesz kupić, zawsze to lepiej wygląda :mrgreen:

Juiceman - 29-07-2011, 14:33

swinks_UK napisał/a:

Jedno z drugim nie ma nic wspólnego... :P
Ale maskę poliftową mozesz kupić, zawsze to lepiej wygląda :mrgreen:

Zobacz jak wycieraczki są schowane przy dużym garbie i przy małym ; ). A polftowa może w 2012 xD

Anonymous - 29-07-2011, 14:43

Juiceman napisał/a:
Zobacz jak wycieraczki są schowane przy dużym garbie i przy małym ; ). A polftowa może w 2012 xD

bez różnicy i tak widać i tak widać jak się zaczyna utleniać.... :roll: