To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Śląskie - [B-B] A może spotkanie w górach??

zimnylech - 10-08-2014, 14:41

17 jestem nad Polskim morzem a 24 by mi pasowało bo był bym u mojej, zaliczył spot FSO w Żywcu a wracając wstąpił do BB.
W którym miejscu w Bielsku zazwyczaj macie spotkania??

Tomii - 10-08-2014, 18:05

zimnylech napisał/a:

W którym miejscu w Bielsku zazwyczaj macie spotkania??

zazwyczaj tu w Wilkowicach :

http://colorata.pl/wilkowice/kontakt/

t0m3k - 16-08-2014, 22:05

to jak to panowie? o ktorej sie widzimy jutro ? 17 czy 18?

[ Dodano: 17-08-2014, 14:02 ]
dobra... 18

Tomii - 23-08-2014, 08:58

Jedzie ktoś ?

http://www.m.bielsko.bial...mna-do-cieszyna

t0m3k - 16-10-2014, 08:16

czesc wszystkim. spot bedzie 26 pazdziernika (niedziela) o 18.00 w coloracie w wilkowicach. zapraszam wszystkich serdecznie :)

wydrukowalem kilkadziesiat ulotek i rozniose je po parkingach w nioedziele lub poniedzialek :) moze znajdzie sie jakis nowy Mitsumaniak do naszej skromnej grupki :)

PS: bede granaowa Corolla verso, bo sigma jeszcze w garazu :(

apg2312 - 16-10-2014, 08:50

Jak mi się będzie chciało ruszyć moje cztery litery, to się pokażę :)
Ale na razie nie obiecuję...

zimnylech - 16-10-2014, 10:06

26 hmm będę po weselu w okolicy Żywca, może do 18 się ogarnę.
MartinMM - 17-10-2014, 11:42

dawno mnie tu nie było :) Ja niestety nie dam rady ale po 1 listopada jak najbardziej, a dodatkowo mam pomysł żeby wykorzystać portal w celu zrobienia reklamy dla naszych bielskich Mitsumaniaków :) na najbliższym zlocie, zrobimy kilka fotek :) opiszemy o zlocie krótką informację i może ktoś nas odwiedzi :)
zimnylech - 18-10-2014, 22:11

Może zapoczątkujmy takie coś jak zlot śląski. Udzielam się na FSO i mimo że aut jest niewiele to na comiesięcznym spocie jest te minimum 8-7 aut. Myślę że samochodów pod znakiem 3 diamentów było by więcej. Co miesiąc wybierać inne miejsce spotkania.
t0m3k - 19-10-2014, 11:42

dlatego pomyślałem o "ulotkach" dopiętych do wizytówek MM. same Wizytówki które się czasem wrzuci za wycieraczkę to za mało... dlatego mam nadzieje ze ulotki ściągną choć jedno auto :)

jeśli chodzi o miejsce spotkań to fakt... mozna by raz na jakis czas zmienic :) )

zimnylech - 19-10-2014, 12:53

Wizytówki to trafny pomysł, ssFSO też go stosuje, zawsze jak chłopaki wypatrzą jakąś maszynę to za wycieraczkę wędruje info o klubie i datą oraz miejscem kolejnego spotkania.

Śląsk ma swoją mekkę w Świętochłowicach, kawał pustego placu z dala od zabudowań gdzie można poświrować jak i zrobić grilla. Lecz od czasu do czasu wybieramy się gdzieś bo jak wiadomo Śląsk to nie tylko Katowice, Gliwice i wszelakie okolice lecz Cieszyn i Częstochowa, nie każdy jest w stanie taki kawał przejechać. Raz połączyliśmy spot z sekcją Małopolską
i wszyscy byliśmy w szoku bo wypaliło, sporo aut się zebrało na starym lotnisku a i ludzie z bloków powychodzili oglądać

Obowiązkiem każdego jest też przybycie do mekki na tzw opłatek, frekwencja zawsze jest.

Mamy też coś takiego jak TECHspot. Ugadujemy się u kogoś kto ma plac, warunki (z reguły te osoby same zapraszają) i kto co ma do roboty może podjechać. Zazwyczaj ktoś komuś robi SWAPa wtedy ten kto ma do roboty np. hamulce, jakąś wyminę to przyjeżdża i robi, bo są osoby które mają chęci ale nie mają umiejętności, wtedy ktoś zawsze pomoże.

Perki1985 - 19-10-2014, 17:16

zimnylech napisał/a:
Śląsk ma swoją mekkę w Świętochłowicach

Raczej miał :P

Może się zjawię na spocie. Magda i Sławek jechalibyście? Tym razem po raz pierwszy ja wezmę furę :lol:

mjsystem - 19-10-2014, 23:05

Perki1985 napisał/a:
Może się zjawię na spocie. Magda i Sławek jechalibyście? Tym razem po raz pierwszy ja wezmę furę

Nie ma sprawy :wink:

zimnylech - 20-10-2014, 00:34

Perki1985 napisał/a:
zimnylech napisał/a:
Śląsk ma swoją mekkę w Świętochłowicach

Raczej miał :P

Miau czy nie miau, prócz kursantów i opszczypłotów, innych nacji nie widziałem.

Dziś byłem w Gemini, wracam i za wycieraczką było to :mrgreen:

Greku1410 - 21-10-2014, 16:58

widzę że Tomek zabrał się sumiennie do roboty :)