To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. III czyli REWOLUCJA

koszmarek - 13-10-2010, 11:13

akbi napisał/a:
koszmarek napisał/a:
Trzymajcie kciuki mocno mocno za ciotkę od 15.30 :)

zaczynasz rodzić?? :lol:

jeszcze nie ;)

Fragu - 13-10-2010, 11:17

koszmarek napisał/a:
jeszcze nie ;)
no bo jeszcze nie ma 15:30 :P
cns80 - 13-10-2010, 14:26

Odpowiem hurtem, bo psuje informatyczne popsuły mi internet w pracy :(
Córa pierworodna. Imię: Aneta. To będzie córeczka tatusia czyli najprawdopodobniej zostanie starą panną, bo żaden "książę" nie będzie spełniał wymagań ojca :) Żona czuje się fatalnie i bardziej martwię się o nią. Gratulacje dla niej przekażę. Gratulacje dla mnie są na wyrost, bo nie gratuluje się położnej czy pielęgniarce tego że urodziła, bo ona tylko asystowała. Moja rola także nie była niczym większym. Córa jest dość grzeczna (na razie) i nie sprawia większych kłopotów wychowawczych (oby jak najdłużej :) ).
Do kącika nocnych marków raczej nie zajrzę, bo nie sądzę żebym miał siłę włączać komputer, który jest w innym pokoju, a laptopa wystrzegam się skutecznie od wielu lat :)
akbi ja też się cieszę że jest do kogoś podobna ;)
Foty będą jak w tym burdelu który zrobiłem w szufladzie odnajdę kabel do telefonu. Chyba że akbi wrzuci od siebie tą, którą dostał MMS-em.

Pojęcie rozciągania czasu na dobę ma już wymierne skutki. W ramach oszczędności czasu wyeliminowałem z rozkładu dnia wszystkie posiłki :) (informacja dla szukających skutecznej diety). Następnym krokiem prawdopodobnie będzie TV i Internet. Kupę i siusiu na razie jeszcze robię, ale są objęte planem rezerwowym.

Muszę chyba uderzyć do pana Dawida B. i kupić małą "kolekcję" dopalaczy ;)

W ramach MitsumaniakiAssistance poszukuję silnej i niezbyt rozgarniętej osoby do nieodpłatnego posprzątania domu :)

To tyle u mnie. A co u Was ? :P

stary alfer - 13-10-2010, 14:35

cns80 napisał/a:
To tyle u mnie. A co u Was ? :P

A nic, po staremu :P

cns80 napisał/a:
Żona czuje się fatalnie i bardziej martwię się o nią. Gratulacje dla niej przekażę.

Zdrowia i jeszcze raz zdrowia dla Żony oraz małej Anety :)

Cytat:
Pojęcie rozciągania czasu na dobę ma już wymierne skutki. W ramach oszczędności czasu wyeliminowałem z rozkładu dnia wszystkie posiłki :) (informacja dla szukających skutecznej diety). Następnym krokiem prawdopodobnie będzie TV i Internet. Kupę i siusiu na razie jeszcze robię, ale są objęte planem rezerwowym.

Jakieś 3 do 4 lat załatwia sprawę :D

A, byłbym zapomniał ;) Najszczerzej jak potrafię życzę, aby Córcia nie miała kolek ;)

koszmarek - 13-10-2010, 14:37

cns80, Sylka ze zmęczenia pada czy coś złego się dzieje?

A Anetka to chyba będzie miała przekichane z tym księciem :P a MMSa to tylko Akbi dostał czy ja też mogę się pocieszyć? :>
Proponuję przenieść się do tematu Agi, gdzie mamy skarbnicę porad :)

akbi - 13-10-2010, 14:41

cns80 napisał/a:
Chyba że akbi wrzuci od siebie tą, którą dostał MMS-em

ależ proszę bardzo tatuśku :)

UWAG UWAGA ..... :!: :!: :!: :!:

Oto najmłodsza Mitsumaniaka :D

Anonymous - 13-10-2010, 15:20

ciekawe... :)

Wyścigi są pasją polskiego kierowcy. W przerwach między wyścigami Kubica oddaje się swojej kolejnej pasji - rajdom samochodowym. Kiedy jeszcze Polak był kierowcą BMW i został zapytany, jaki samochód służbowy chciałby dostać, bez wahania odpowiedział "Mistubishi Evo 7". "Nie wiedziałem, jak zareagować" - pisze Hughes.

http://www.imprezysportow...F1,3,16883.html

Efa! - 13-10-2010, 15:55

CNS, serdeczne gratulacje dla Ciebie, Żony i Anetki!!! Widzę, że zloty MM będą naprawdę wesołe i kolorowe, tak nam ładnie rośnie nowe pokolenie w siłę :-)
Morfi - 13-10-2010, 16:07

Gratulacje dla nowych rodziców.
życzę duzo cierpliwości i wytrwałości a przedewszystkim duzo zdrowią dla Pań :)

jacek11 - 13-10-2010, 17:08

cns80, Gratulacje dla Was,i zdrowia dla małżonki :)
Uwex - 13-10-2010, 17:45

cns80 napisał/a:
W ramach MitsumaniakiAssistance poszukuję silnej i niezbyt rozgarniętej osoby do nieodpłatnego posprzątania domu

hm...? ale , że co ? żeby Cię intelektualnie nie przytłaczała ? albo , żeby nie wpadła na to , że za posprzątanie burdelu po Tobie jednak coś by się należało ? :lol:
Nie wspomnę już o tym , że sam fakt iż zakładasz , że taką osobę znajdziesz wśród nas zasługuje na RB . :roll:

Marcin-Krak - 13-10-2010, 18:52

Patryk Tatuśkiem fiu fiu :mrgreen:
Gratuluję ma się rozumieć.

Koszmarek kciuki będą trzymane. Za mnie też możecie trzymać, jak na razie cały czas, a kiedy szczególnie, to dam znać jeszcze :P

A poza tym, to dobrze chyba, że nie można przeklinać na Forum. Dlaczego?
W Krakowie chcą na 5-6 tygodni zamknąć jeden z mostów, a na drugim wprowadzić ruch wahadłowy. Już teraz rozgrzebane są 2 ważne skrzyżowania i w mieście źle się dzieje. Po prostu super :evil: :evil: :evil:

JCH - 13-10-2010, 19:00

cns80 napisał/a:
Mam śliczną córkę :)
Proponuję nadać ksywkę cns-ka10 ;)
No i gratulacje oczywiście :!:

koszmarek - 13-10-2010, 19:10

UWAGA!!!!
Od 25 października w salonie Mitsubishi Japan Motors na Krasnobrodzkiej będę witała od progu :D :D:D

znaczy się DOSTAŁAM ROBOTĘ!!!!
Dziękuje za trzymane kciukasy, bo teraz wyglądam tak -> :mrgreen:

apikus - 13-10-2010, 19:18

Gratulacje :p