Nasze Miśki - Galant e88a czyli jak puściły mi nerwy i go kupiłem ;)
dahu - 16-12-2012, 16:21
Wojciech Bogacz napisał/a: | Dziś tak sobie siadłem i przejrzałem koszty związane z moim kochanym (czasami mniej ) Galantem i normalnie szczęka opada.... 14 tysiaków władowane w 21 miesięcy. Do tego paliwo i zakup samochodu.... Teraz już wiem gdzie mi się kasa podziewa hehe
Taniej by mnie chyba wyszło wziąć nowe auto w leasing
Najciekawsze w tym wszystkim jest to - że prace wykonane na Galu to było to co musiało być bezwzględnie zrobione.... pozostaje jeszcze zrobić to co powinno być Tak na oko kolejne 10k trzeba by pewnie wpakować |
Tylko weź po uwagę że cena nowych aut dramatycznie spada z roku na rok i są coraz bardziej awaryjne ... a jeszcze trochę i twój galant bd nabierał wartości a będzie tak dlatego że jeszcze parę lat i bd łapał się jako zabytek no i weź pod uwagę że E88A jak by nie patrzeć jest baaaardzo mało , a szczególnie w takim stanie jak twój
krzysiakxxx - 16-12-2012, 16:50
Wojtek popełniłeś podstawowy błąd... tego nie wolno podliczać, bo satysfakcja zaczyna być coraz mniejsza
dahu napisał/a: | E88A jak by nie patrzeć jest baaaardzo mało , a szczególnie w takim stanie jak twój |
To ja naprawdę nie chcę wiedzieć w jakim jest ta reszta
Wszyc - 16-12-2012, 19:28
Dbaj dbaj o niego i nie sprzedawaj bo jak będziesz sprzedawać to a nóż Wszycu kupi i zrobi z niego wydmuszkę i będzie rozbijał po lasach więc nie radzę
BeNeK - 16-12-2012, 20:26
Wojtek potraktuj post Wszyc'a poważnie ... On jest zdolny do wszystkiego ....
krzysiakxxx - 16-12-2012, 20:54
Ten samochód wymaga jeszcze bardzo dużo pracy i stosunkowo sporo grosza żeby to miało przysłowiowe ręce i nogi. Na pewno satysfakcja po doprowadzeniu do perfekcji będzie spora
Jogurt - 16-12-2012, 21:34
kto bogatemu zabroni Działaj Wojtas, teraz już nie ma odwrotu.
Doti - 16-12-2012, 22:47
Wojciech Bogacz napisał/a: |
Taniej by mnie chyba wyszło wziąć nowe auto w leasing
|
PRZYJEMNOŚĆ Z JAZDY BEZCENNE
Zielu - 17-12-2012, 01:55
BeNeK napisał/a: | Wojtek potraktuj post Wszyc'a poważnie ... On jest zdolny do wszystkiego ....
|
Bezapelacyjnie!
Wojciech Bogacz - 17-12-2012, 20:36
BeNeK napisał/a: | Wojtek potraktuj post Wszyc'a poważnie ... On jest zdolny do wszystkiego .... |
Oby tylko sił starczyło i będzie OK.
krzysiakxxx - 17-12-2012, 22:43
Wojciech Bogacz napisał/a: | BeNeK napisał/a: | Wojtek potraktuj post Wszyc'a poważnie ... On jest zdolny do wszystkiego .... |
Oby tylko sił starczyło i będzie OK. |
Sił zawsze wystarczy Oby pieniędzy wystarczyło
m6riano - 18-12-2012, 06:52
Piniędzy wystarczy...w końcu to bogacz...;-)
krzysiakxxx - 18-12-2012, 08:30
m6riano napisał/a: | Piniędzy wystarczy...w końcu to bogacz...;-) |
No jakby nie patrząc nazwisko zobowiązuje
krzysiakxxx - 20-12-2012, 16:19
Widzę że Wojciech się nie pochwalił że zgłosił Galanta do "Kup i zrób"
Marcin-Krak - 20-12-2012, 21:35
krzysiakxxx napisał/a: | Widzę że Wojciech się nie pochwalił że zgłosił Galanta do "Kup i zrób" |
Trochę późno
Choć może to i lepiej, bo oglądając ostatnie odcinki - to pewnie by zezłomowali Gala
Wojciech Bogacz - 21-12-2012, 12:03
krzysiakxxx napisał/a: | Widzę że Wojciech się nie pochwalił że zgłosił Galanta do "Kup i zrób" |
No bo miałem się nie chwalić - chyba, że mnie zakwalifikują... wtedy się pochwalę
|
|
|