To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. IV czyli REANIMACJA

Marcino - 17-06-2011, 09:04

ze zacząłem urlop ojcowski.... i jest super... obie moje małe pociechy bawią się i śmieją z tata z rana....
Marcin-Krak - 17-06-2011, 09:06

Marcino napisał/a:
ze zacząłem urlop ojcowski.... i jest super... obie moje małe pociechy bawią się i śmieją z tata z rana....

Fajnie masz :P

Jeszcze 6 godz 10 min i weekend - ciekawe za ile zacznie padać ? :P

koszmarek - 17-06-2011, 09:12

gulgulq, to nie uszczęśliwia- to wykańcza jak praca niestety
gigant87 - 17-06-2011, 09:22

... że o 13 prawdopodobnie ostatni egzamin tej sesji... trzymajcie kciuki! :)
stary alfer - 17-06-2011, 09:27

Marcin-Krak napisał/a:
Jeszcze 6 godz 10 min i weekend - ciekawe za ile zacznie padać ? :P

Umyłeś furę?

:P

Krzyzak - 17-06-2011, 11:31

Marcino napisał/a:
ze zacząłem urlop ojcowski.... i jest super

to daj w końcu ten nowy adres, bo nie wiem, gdzie z flaszką podjechać :P

Fragu - 17-06-2011, 11:49

stary alfer, ja wczoraj myłem :roll:
stary alfer - 17-06-2011, 11:50

Fragu napisał/a:
stary alfer, ja wczoraj myłem :roll:

i polało? ;)

Fragu - 17-06-2011, 14:00

stary alfer, mało powiedziane :mrgreen: Ja nie wiem czemu w Afryce taki problem z wodą, czy oni nie wiedzą, że wystarczy samochód umyć ? :roll:

:P :P :P

cns80 - 17-06-2011, 14:57

Fragu napisał/a:
Ja nie wiem czemu w Afryce taki problem z wodą, czy oni nie wiedzą, że wystarczy samochód umyć ? :roll:
Samochodów nie mają to im ta sztuczka nie wychodzi :P
Rafal_Szczecin - 17-06-2011, 16:28

ze wlasnie dostalem zwolnienie lekarskie . czyli lacznie bede siedzial 2 tygodnie na wolnym , przez dziure w kolanie :D
Jackie - 17-06-2011, 17:43

....że starość nie radość ;) Od dziś noszę okulary i w rozpoznaniu mam wpisane: "uszkodzenie nerwu wzrokowego prawej gałki ocznej na skutek długotrwałego zmęczenia i silnego stresu."
Znaczy - sypiem siem... :D
Pozdrawiam

stary alfer - 17-06-2011, 17:51

Jackie napisał/a:
"uszkodzenie nerwu wzrokowego prawej gałki ocznej na skutek długotrwałego zmęczenia i silnego stresu."

uuu, na bogato...

Jackie - 17-06-2011, 18:05

stary alfer napisał/a:
uuu, na bogato...

No. I chyba się nie poprawi bo facet chciał mnie wysłać na urlop zdrowotny ;) twierdząc, że grozi mi utrata wzroku w prawym oku.... Zobaczymy jak zareaguje oko na okulary jeżeli poprawi się akomodacja soczewki to wpakują mi sterydy i będzie ok, jak nie to przynajmniej nie będzie szło dalej (pod warunkiem wyluzowania na co mam szanse jak kobieta lekkich obyczajów w deszcz ;) ) . Pażiwiom uwidim. Staram się być dobrej myśli.
Pozdrawiam

stary alfer - 17-06-2011, 20:18

Jackie napisał/a:
No. I chyba się nie poprawi bo facet chciał mnie wysłać na urlop zdrowotny twierdząc, że grozi mi utrata wzroku w prawym oku.... Zobaczymy jak zareaguje oko na okulary jeżeli poprawi się akomodacja soczewki to wpakują mi sterydy i będzie ok, jak nie to przynajmniej nie będzie szło dalej (pod warunkiem wyluzowania na co mam szanse jak kobieta lekkich obyczajów w deszcz ) . Pażiwiom uwidim. Staram się być dobrej myśli.

To szanuj się Pan.

A przynajmniej próbuj ;)