Zachodniopomorskie - Nasze regionalne OT
Seichan - 16-10-2011, 12:55
Dzień dobry
U nas rano -4 było, a jak u Was?
volve - 16-10-2011, 13:05
nie wiem, nie chce mi sie montowac termometru Ale za to jakie piękne slońce i czyste niebo....
Olek - 16-10-2011, 13:15
Chmur brak, słońce znów praży
Piękne mamy lato tej jesieni
Seichan - 17-10-2011, 08:33
Dzień dobry
Nie pozamarzaliście?
stary alfer - 17-10-2011, 09:01
Seichan napisał/a: | Dzień dobry |
Helloł
Seichan napisał/a: | Nie pozamarzaliście? |
W życiu pięknym Zeskrobałem jedynie odrobinę szronu z przedniej szyby
Yoshiko - 17-10-2011, 09:08
Powitać niewitanych
stary alfer napisał/a: | Seichan napisał/a:
Nie pozamarzaliście?
W życiu pięknym Zeskrobałem jedynie odrobinę szronu z przedniej szyby |
u nas tak samo - mgiełka szronu tylko i to na połowie przedniej szyby
a tym czasem świeci słoneczko a niebo niebieskie bez chmurek
a tak w ogóle to wróciłam z badań okresowych profilaktycznych na książeczkę - normalna ściema
stary alfer - 17-10-2011, 09:53
Yoshiko napisał/a: | a tak w ogóle to wróciłam z badań okresowych profilaktycznych na książeczkę - normalna ściema |
A ja muszę oddać krew, nasikać do kubka, zrobić RTG klaty i jeszcze pojawić się u okulisty. Na koniec lekarz medycyny pracy, który wydaje zaświadczenie czy się pacjent nadaje czy nie
I wszystko na poważnie
xylen - 17-10-2011, 09:58
Witam serdecznie w piękny poniedziałkowy poranek..po " terenowym weekendzie " dzisiaj miśka czeka porządna myjka..a za kilka dni koniec urlopu i do pracy:(
bastek - 17-10-2011, 10:04
stary alfer napisał/a: | A ja muszę oddać krew, nasikać do kubka, zrobić RTG klaty i jeszcze pojawić się u okulisty. Na koniec lekarz medycyny pracy, który wydaje zaświadczenie czy się pacjent nadaje czy nie
I wszystko na poważnie |
okulisty jak nie macie, dawaj do nas
a co do "na poważnie" - kurnia, do samochodu kupisz najlepszy olej, świece, dywaniki, spojlery, Bóg wie co jeszcze, a na bad. okresowe swoje najchętniej byś nie szedł? Yoshiko napisał/a: | a tak w ogóle to wróciłam z badań okresowych profilaktycznych na książeczkę - normalna ściema |
co to znaczy ściema? jak coś nie zrobili co powinni - powinnaś się domagać. patrz wyżej - jak nie wymienia jakiegoś filterka w ASO, czy niezleznym warsztacie, to wielkie halo, a jak do książeczki ktoś wbije poieczątkę, to się cieszą..
złoszczę sie, bo samochód da się naprawic, a jak nie to wyrzucić, a serducha nie bardzo - można niby wymienic na nowe, ale takie coś nie działa lepiej, niz stare. Profilatkyka jest kilkanaście razy tańsza, skuteczniejsza, mniej bolesna niż leczenie
[ Dodano: 17-10-2011, 10:06 ]
poza tym powitać tych znad morza
stary alfer - 17-10-2011, 10:09
bastek1 napisał/a: | a co do "na poważnie" - kurnia, do samochodu kupisz najlepszy olej, świece, dywaniki, spojlery, Bóg wie co jeszcze, a na bad. okresowe swoje najchętniej byś nie szedł? |
bastek1, chodzę. Zdaję sobie sprawę z tego, że inni tego nie mają i pojawiają się u lekarza kiedy coś zaczyna boleć.
Wielkie przychodnie medycyny pracy mają to do siebie, że jest tłok i nerwy stąd nastawienie prze pójściem byle jakie, ale tłumaczę sobie, że trzeba i idę
bastek1 napisał/a: | Profilatkyka jest kilkanaście razy tańsza, skuteczniejsza, mniej bolesna niż leczenie |
Z tym się zgadzam, z tym nie dyskutuję
volve - 17-10-2011, 11:06
Dobry dzień
Ehh...super początek tygodnia...jadąc do pracy zajechałem do Żabki koło mojej firmy w celu zakupu jakiegoś napoju. Wychodzę, chcę odpalić auto i niestety, aku powiedziało papa A chciałem wymienić w przyszłym miesiącu, a tak dupa i trzeba dzisiaj :/
Yoshiko - 17-10-2011, 11:33
stary alfer napisał/a: | A ja muszę oddać krew, nasikać do kubka, zrobić RTG klaty i jeszcze pojawić się u okulisty. Na koniec lekarz medycyny pracy, który wydaje zaświadczenie czy się pacjent nadaje czy nie
I wszystko na poważnie | wow
to powiem jak jest u mnie
dzień dobry - dzień dobry
czy chorowała pani na to na to na to --- nieee
no to zmierzymy ciśnienie ---- 100/60 w normie - odpowiadam tak w normie
a chce pani skier na prześwietlenie kl piersiowej ???/ ----- odpowiadam w sumie tak bo nigdy nie miałam robionego
trwa wypisywanie skierowania - proszę to wszystko do widzenia no do widzenia ehhehe
dwa razy byłam u okulisty z racji pracy przy kompie i to wszystko tak wygląda badanie okresowe i też tak na poważnie
[ Dodano: 17-10-2011, 19:00 ]
chyba nas bierze jakieś grypsko
JacekeR - 17-10-2011, 20:15
witam, mnie też coś podłapuje.
Seichan - 17-10-2011, 20:18
Leczcie się póki czas. Marcin zna przepis
Yoshiko - 17-10-2011, 20:23
Seichan napisał/a: | Leczcie się póki czas. Marcin zna przepis |
domyślam się że chodzi o grzane piwko najlepiej perliste
ja na razie zastosowałam inne domowe sposoby
miodzio z mleczkiem i gorąca herbatka z soczkiem malinowym
młody już na lekach siedzi w domu