To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zachodniopomorskie - Nasze regionalne OT

Seichan - 16-10-2011, 12:55

Dzień dobry ;)
U nas rano -4 było, a jak u Was?

volve - 16-10-2011, 13:05

nie wiem, nie chce mi sie montowac termometru :D Ale za to jakie piękne slońce i czyste niebo.... :D
Olek - 16-10-2011, 13:15

Chmur brak, słońce znów praży :D
Piękne mamy lato tej jesieni :P

Seichan - 17-10-2011, 08:33

Dzień dobry ;)
Nie pozamarzaliście?

stary alfer - 17-10-2011, 09:01

Seichan napisał/a:
Dzień dobry ;)

Helloł :)

Seichan napisał/a:
Nie pozamarzaliście?

W życiu pięknym ;) Zeskrobałem jedynie odrobinę szronu z przedniej szyby :)

Yoshiko - 17-10-2011, 09:08

Powitać niewitanych :mrgreen:

stary alfer napisał/a:
Seichan napisał/a:
Nie pozamarzaliście?

W życiu pięknym ;) Zeskrobałem jedynie odrobinę szronu z przedniej szyby :)

u nas tak samo - mgiełka szronu tylko i to na połowie przedniej szyby :wink:
a tym czasem świeci słoneczko a niebo niebieskie bez chmurek

a tak w ogóle to wróciłam z badań okresowych profilaktycznych na książeczkę - normalna ściema :wink:

stary alfer - 17-10-2011, 09:53

Yoshiko napisał/a:
a tak w ogóle to wróciłam z badań okresowych profilaktycznych na książeczkę - normalna ściema :wink:

A ja muszę oddać krew, nasikać do kubka, zrobić RTG klaty i jeszcze pojawić się u okulisty. Na koniec lekarz medycyny pracy, który wydaje zaświadczenie czy się pacjent nadaje czy nie ;)

I wszystko na poważnie :)

xylen - 17-10-2011, 09:58

Witam serdecznie w piękny poniedziałkowy poranek..po " terenowym weekendzie " dzisiaj miśka czeka porządna myjka..a za kilka dni koniec urlopu i do pracy:(
bastek - 17-10-2011, 10:04

stary alfer napisał/a:
A ja muszę oddać krew, nasikać do kubka, zrobić RTG klaty i jeszcze pojawić się u okulisty. Na koniec lekarz medycyny pracy, który wydaje zaświadczenie czy się pacjent nadaje czy nie

I wszystko na poważnie

okulisty jak nie macie, dawaj do nas :)
a co do "na poważnie" - kurnia, do samochodu kupisz najlepszy olej, świece, dywaniki, spojlery, Bóg wie co jeszcze, a na bad. okresowe swoje najchętniej byś nie szedł?
Yoshiko napisał/a:
a tak w ogóle to wróciłam z badań okresowych profilaktycznych na książeczkę - normalna ściema

co to znaczy ściema? jak coś nie zrobili co powinni - powinnaś się domagać. patrz wyżej - jak nie wymienia jakiegoś filterka w ASO, czy niezleznym warsztacie, to wielkie halo, a jak do książeczki ktoś wbije poieczątkę, to się cieszą..

złoszczę sie, bo samochód da się naprawic, a jak nie to wyrzucić, a serducha nie bardzo - można niby wymienic na nowe, ale takie coś nie działa lepiej, niz stare. Profilatkyka jest kilkanaście razy tańsza, skuteczniejsza, mniej bolesna niż leczenie

[ Dodano: 17-10-2011, 10:06 ]
poza tym powitać tych znad morza :)

stary alfer - 17-10-2011, 10:09

bastek1 napisał/a:
a co do "na poważnie" - kurnia, do samochodu kupisz najlepszy olej, świece, dywaniki, spojlery, Bóg wie co jeszcze, a na bad. okresowe swoje najchętniej byś nie szedł?

bastek1, chodzę. Zdaję sobie sprawę z tego, że inni tego nie mają i pojawiają się u lekarza kiedy coś zaczyna boleć.

Wielkie przychodnie medycyny pracy mają to do siebie, że jest tłok i nerwy stąd nastawienie prze pójściem byle jakie, ale tłumaczę sobie, że trzeba i idę ;)

bastek1 napisał/a:
Profilatkyka jest kilkanaście razy tańsza, skuteczniejsza, mniej bolesna niż leczenie

Z tym się zgadzam, z tym nie dyskutuję ;)

volve - 17-10-2011, 11:06

Dobry dzień :(

Ehh...super początek tygodnia...jadąc do pracy zajechałem do Żabki koło mojej firmy w celu zakupu jakiegoś napoju. Wychodzę, chcę odpalić auto i niestety, aku powiedziało papa :( A chciałem wymienić w przyszłym miesiącu, a tak dupa i trzeba dzisiaj :/

Yoshiko - 17-10-2011, 11:33

stary alfer napisał/a:
A ja muszę oddać krew, nasikać do kubka, zrobić RTG klaty i jeszcze pojawić się u okulisty. Na koniec lekarz medycyny pracy, który wydaje zaświadczenie czy się pacjent nadaje czy nie ;)

I wszystko na poważnie :)
wow :shock: :shock: :shock:
to powiem jak jest u mnie
dzień dobry - dzień dobry
czy chorowała pani na to na to na to --- nieee
no to zmierzymy ciśnienie ---- 100/60 w normie - odpowiadam tak w normie
a chce pani skier na prześwietlenie kl piersiowej ???/ ----- odpowiadam w sumie tak bo nigdy nie miałam robionego
trwa wypisywanie skierowania - proszę to wszystko do widzenia :mrgreen: no do widzenia ehhehe
dwa razy byłam u okulisty z racji pracy przy kompie i to wszystko tak wygląda badanie okresowe i też tak na poważnie :p

[ Dodano: 17-10-2011, 19:00 ]
chyba nas bierze jakieś grypsko :evil:

JacekeR - 17-10-2011, 20:15

witam, mnie też coś podłapuje.
Seichan - 17-10-2011, 20:18

Leczcie się póki czas. Marcin zna przepis :mrgreen:
Yoshiko - 17-10-2011, 20:23

Seichan napisał/a:
Leczcie się póki czas. Marcin zna przepis

domyślam się że chodzi o grzane piwko :wink: najlepiej perliste :mrgreen:
ja na razie zastosowałam inne domowe sposoby
miodzio z mleczkiem i gorąca herbatka z soczkiem malinowym