Dolnośląskie - Wrześniowy Spot - Techniczny
Anonymous - 20-03-2009, 21:55
Juiceman, a witam witam,
a tak a propos nie wtrącam się w to jak prowadzicie swoje forum regionalne ale szczerze mówiąc moderatorzy tutaj są strasznie konserwatywni (ustalanie terminów spotów , itp..)troszkę jak władza totalitarna a ja myślałem ze moderator to funkcja by dbał o porządek na forum a by każdy post był pod danym tematem by nie było przekleństw i takich innych rzeczy ,ale oczywiście to tylko moje zdanie bo na innych forach tematycznych takich jak ''sigma/diamante'' czy choćby na forum Wielkopolskim takie rzeczy nie maja miejsca(mam na myśli prawa i obowiązki moderatora)
Juiceman - 20-03-2009, 22:13
kosior1975 zgadzam się Tobą, ale takie zasady wybrała większość Dolnoślązaków, po ostatniej dyskusji jasno większość stwierdziła, iż spoty mają organizować moderatorzy.
Wowik - 20-03-2009, 22:27
Juiceman, nie podniecaj się, przecież to wiadomo, że moderatorzy decydują kiedy i gdzie. Jak przeczytają wszystkie posty to ułatwi im to w podjęciu decyzji a przede wszystkim zaoszczędzi czsu
Juiceman - 20-03-2009, 23:05
Racja - przepraszam, że się odezwałem w tej dyskusji , ustalajcie termin tak większości pod pasowało ^^
Gruby96 - 21-03-2009, 18:20
A wiec panowie miałem byłem zobaczyłem i stwierdzam że tirów nie ma ,ale zauważyłem fajne miejsce przy wyjeździe z Castoramy w kierunku ulicy Nowodworskiej po prawej stronie tam jest sporo miejsca i kilka fajnych parkingów ,tak jak Krzysiek wspominał po dawnym Obi.
drd1812 - 22-03-2009, 12:21
Soldi napisał/a: | Data bedzie ustalona wspólnie, tak aby pasowała wiekszości (wszystkim nigdy nie dogodzimy )
Wczoraj rozmawiałem z zarządcą terenów należących do ORBITY - nie ma żadnych przeciwskazań z jego strony, abyśmy się tam spotykali pod warunkiem, ze nie będzie głośnej muzyki, palenia grilla, popisów jazdy samochodem (np. ostrych startów i hamowań) wyścigów etc. Możemy ustawiać się w dowolnym miejscu - tam gdzie się pomieścimy - nie narzuca nam nic i musimy oczywiście przestrzegać zasad panujących na parkingach (wiecie o co chodzi) |
Wygląda na to że już nie rozpalimy grilla pod orbitą wielka szkoda.
W wątku była parokrotnie mowa o Legnicy, propozycja upadła ??
Serek - 22-03-2009, 12:34
Juiceman napisał/a: | Serek napisał/a: |
Natomiast decyzja końcowa odnośnie daty, miejsca i programu spotu regionalnego należy do Moderatorów. |
Z tym stwierdzeniem się nie zgodzę, TYM BARDZIEJ, że sam taką postawę negowałeś, kiedy to ostatnim razem podaliśmy (niesłusznie "narzuciliśmy" ) odgórnie termin, kiedy to właśnie PePi, miał odwiedzić Wrocław.
Program owszem, miejsce jak najbardziej, natomiast data powinna być ustalona wspólnie! |
Oczywiście, że tak. Datę, miejsce i program zbieramy wspólnie na forum jako wynik naszej współpracy. Podsumowanie należy do Moderatora. Nie łap mnie za słowa, Przemek.
Jak słusznie zauważyłeś, pozostawiłem Wam sprawę spotu do zapięcia na ostatni guzik. Efekt? Nigdy więcej tego nie zrobię.
salater - 22-03-2009, 17:33
ja proponuję powrócić do tematu spotu w Legnicy. Ze swojej strony mogę zaproponować jeżeli bęzie potrzeba, podjadę do byłego OBI i zapytam o możliwość zorganizoawania spotu na tym terenie, co pisał gruby69, zaraz obok lotniska było by super. Jestem gotowy na sygnałyod MOD pozrowionka.
Serek - 22-03-2009, 20:15
Wygląda na to, że już postanowione. Ustaliliście miejsce i wstępnie czas spotkania. Dobrze.
Z racji tego, że nie mogę zagwarantować mojej obecności na 100% ani innego moderatora prosiłbym przynajmniej o trochę rozwagi w temacie a więc o kontakt osoby, która jest odpowiedzialna za organizację zlotu na PW.
salater - 22-03-2009, 21:31
Serek chyba mnie troszkę źle zrozumiałeś. Miałem na myśli to żeby zakończyć prywatne wycieczki a zająć się tym do czego stworzony został temat. Co do miejsca i terminu spoty to jest wasza modów kwestia, a my tylko możemy proponować więc za dużo o wyraz Legnica w moim poprzednim poście, ale moją gotowość do pomocy podtrzymuję...
Anonymous - 22-03-2009, 21:49
jesli chodz o miejsce w legnicy to parking pod eko jest idealny,ostatnio hondziarze zrobili tam spota i nawet im sie to udalo .przyjechalo dosc duzo aut i na brak miesca nikt nie narzekal mimo tego ze stalo tam kilka tirow.przyjechala tez policja zeby sprawdzic co sie dzieje,ale wszystko bylo ok wiec sie zawineli. http://www.targi-ami.pl/index.php?p=news&kid=9
Kmer - 23-03-2009, 19:22
marciin napisał/a: | jeśli chodzi o miejsce w Legnicy to parking pod eko jest idealny,ostatnio hondziarze zrobili tam spota i nawet im się to udało .przyjechało dość dużo aut i na brak miejsca nikt nie narzekał mimo tego ze stało tam kilka tirów. |
Po obejrzeniu dzisiaj miejsca spotu pod OBI na lotnisku,do końca nie jestem przekonany ze to dobry wybór,w dniu dzisiejszym stało ponad 10 tirów i za dużo miejsca tam nie było,jeżeli spot miałby być organizowany w niedziele a sadze ze ten dzień będzie większości odpowiadał,skłaniał bym się ku temu żeby spot zrobić 200m dalej pod budynkiem Żywiec-Trade,tam powinno być luźno,jutro będę rozmawiał na ten temat z kolega który jest przedstawicielem Żywca,czy nie mogliby nam użyczyć swojego parkingu do zorganizowania spotu,jeżeli to by nie wypaliło podjadę do PZMot oni maja swój teren ogrodzony przy płycie lotniska,sadze ze w niedziele nie będą prowadzone nauki jazdy na ich miasteczku manewrowym.
jacekb - 24-03-2009, 06:16
Kmer wczoraj stały tiry bo jest to tydzień roboczy i czekają na załadunek czy rozładunek.
Przypuszczam, że w niedzielę czy sobotę, wygląda to inaczej bo w sklepach nie ma przyjęcia towarów.
Sytuacja może się zmienić na wieczór kiedy to mogą zacząć się zjeżdżać.
apikus - 24-03-2009, 08:33
W zeszłą niedzielę ok. 15 stały tam dwa tiry.
mouseman - 24-03-2009, 12:18
Soldi napisał/a: | Rozumiem, że wizyta służb mundurowych była rutynową kontrolą związaną z zainteresowaniem zgromadzeniem, czy tak?? |
Z tego co pamiętam to zgromadzeniu towarzyszyły 1/4 mili oraz motocykliści z jazdą na jednym kole. Następnie ucieczka przed policją niczym w fast and furious, aczkolwiek nie tak efektowna jak w filmie. (Golfy I,II 1.6 D ;p) Jak to kolega opowiadał jedynym wyjściem były krzaki ;p
|
|
|