To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - custom COLT by pawela

pawela - 26-08-2009, 20:59

napis RALLIART ma proporcje mniej więcej 100x25, ciężko dobrać rozmiar na szybę, żeby nie był za nisko, albo za wąsko. Coś pokombinuję, albo odpuszczę, bo ta naklejka wyleciała po 2 min ;)
londolut - 26-08-2009, 21:15

pawela, zderzak z przodu odpada. Próg i felga ideollo ale szyba no comment ;)
rosomak1983 - 26-08-2009, 22:20

pawela napisał/a:
pawela, zderzak z przodu odpada. Próg i felga ideollo ale szyba no comment ;)

zgadzam sie z przedmowca... :D :D :D Zderzak z przodu nie. Bok wyglada świetnie. Na szybe to nie gra w tym formacie... Jak bardzo chesz to moze cos na tyłeczku?? :P

pawela - 27-08-2009, 16:08

na tyłeczek maleńka poszła, 50x12mm ;)
mkm - 27-08-2009, 16:58

Ogolnie na nie.
Co to wszystko ma wspolnego z Ralliartem? Nic.
Z podrobki oryginalu nie zrobisz.

Może lepiej skopiowac czcionke, a „napis” wymyslec samemu?

pawela - 27-08-2009, 18:21

mkm napisał/a:
Co to wszystko ma wspolnego z Ralliartem?

hmhmhm pomyślmy, której marki modele ralliart sygnuje????

DING! już wiem :D mitasubiszi :P

mkm napisał/a:
Może lepiej skopiowac czcionke, a „napis” wymyslec samemu?

to dopiero wioska.....

mkm - 27-08-2009, 18:51

Hmmm pomyslmy…
Czarne Borbety sygnowane przez Ralliarta, dokladka sygnowana przez Ralliarta, progi sygnowane przez Ralliarta… Cale auto sygnowane przez Ralliarta…
No faktycznie... 100% Ralliart.

pawela napisał/a:

to dopiero wioska.....

Masz racje.
Ale wg. mnie mniejsza, niż do „handmade-u” przyczepic logo znanej firmy.
Sorry pawela ale jak zobaczyłem te naklejki to mi się od razu przypomniał adidas „z paskiem gratis” lub „pionier” na tylnej szybie…

I tak jak kazda zmiana w Twoim Colcie jest dobra zmiana, tak z tymi naklejkami przegiąłeś.

pawela - 27-08-2009, 18:59

No tak, a przyczepić trójkąciki mitsu z tą okropną czcionką mitsumaniaków, to dopiero piękne...

jak bym miał honde byłby tam mugen, spoon, albo skunk2 ;) a to już niedługo :twisted:
I hondziarze kochają te gadżeciki ;)

To powiem więcej. Już zamówiłem w UK korek oleju i chłodnicy, oczywiście też oryginały ralliart, na wrzesień mi brejdak przywiezie :D

rafq - 29-08-2009, 16:19

pawela napisał/a:
a i specjalnie dla rafqa :twisted:

oto zdjęcie prosto z puszki, tym razem z cyfrówki a nie z komórki, nic nie przerabiane, halogeny wcale nie mają koloru ciemnego moczu :roll: :wink:

Obrazek

Przecie oceniałem halsy, a nie poprzednią fotkę, więc nie rozumiem idei foty prosto z puchy :P Ale to Tobie ma się podobać :wink: Co do naklejek to zostawiłbym tylko na progach.

Anonymous - 29-08-2009, 23:51

mkm lubię Cię chłopie
pawela - 03-09-2009, 20:34

newsy, newsy, newsy

Stwierdziłem, że mały mugenik jest za mały, więc dzięki pomocy lukaszka323f, kupiłem dziś prawdziwy komin - WM sport :D
Jak mi się wymarzyło, będzie zamontowany pod skosem :D

a tak w porównaniu z jeszcze obecnym

Wczoraj panowie przyciemniający szyby zamontowali też sunstripa, ale nie chciałem robić wioski, i wygrały względy praktyczne, więc zamiast naklejki wleciała czarna, najciemniejsza (5% przepuszczalności) folia, już dziś dowiodła, że daszki słoneczne są zbędne i świetnie wygląda ;)

Na zewnątrz:

Od wewnątrz:

Wyleciała też stara do niczego nie pasująca gałka i wleciała nowa czarna 'kulka' a'la RalliArt look, niestety nie ori, bo 300zł lub 55funtów nie będę za to płacił...

londolut - 03-09-2009, 22:36

Komin zacny. Sam bym chciał podobny ale na razie musi być cisza - sam wiesz ;)
Co do pasków - nie jestem jakoś bardzo za tym ale rolę swoją spełnia i nie zasłania na amen widoku tak jak ori osłona.
Co do gałki jest spoko tylko dlaczego jest tam jeszcze ten ohydny mieszek? Wygląda jak pomarszczona skóra ;) :D
Fajnie wygląda ten JDM przylepiec w rogu szyby. I jeszcze jedno - zdejm nalepca ze zderzaka - bite.

rosomak1983 - 03-09-2009, 23:54

Paweł prosimy uprzejmie o;
1.Przekazanie starego komina mi :P :P :P
2.Sciagniecie naklejki przynajmniej ze zderzaka z przodu
3.Nie marszczenie skory podczas jazdy :finga: :lol: :wink:

macieekg - 04-09-2009, 07:18

A jak ty chcesz tą długą rurę tam zmieścić?
U ciebie rura idzie jak normalnie z lewej strony, czy masz przelot zrobiony?

rosomak1983 napisał/a:
Paweł prosimy uprzejmie o;
2.Sciagniecie naklejki przynajmniej ze zderzaka z przodu

Z tym też bym się zgodził.

placet - 04-09-2009, 09:52

Piękne autko;) Szkoda że nie byłeś na zlocie napaliłem się żeby je obejrzeć :twisted: