Nasze Miśki - custom COLT by pawela
pawela - 26-08-2009, 20:59
napis RALLIART ma proporcje mniej więcej 100x25, ciężko dobrać rozmiar na szybę, żeby nie był za nisko, albo za wąsko. Coś pokombinuję, albo odpuszczę, bo ta naklejka wyleciała po 2 min
londolut - 26-08-2009, 21:15
pawela, zderzak z przodu odpada. Próg i felga ideollo ale szyba no comment
rosomak1983 - 26-08-2009, 22:20
| pawela napisał/a: | pawela, zderzak z przodu odpada. Próg i felga ideollo ale szyba no comment |
zgadzam sie z przedmowca... Zderzak z przodu nie. Bok wyglada świetnie. Na szybe to nie gra w tym formacie... Jak bardzo chesz to moze cos na tyłeczku??
pawela - 27-08-2009, 16:08
na tyłeczek maleńka poszła, 50x12mm
mkm - 27-08-2009, 16:58
Ogolnie na nie.
Co to wszystko ma wspolnego z Ralliartem? Nic.
Z podrobki oryginalu nie zrobisz.
Może lepiej skopiowac czcionke, a „napis” wymyslec samemu?
pawela - 27-08-2009, 18:21
| mkm napisał/a: | | Co to wszystko ma wspolnego z Ralliartem? |
hmhmhm pomyślmy, której marki modele ralliart sygnuje????
DING! już wiem mitasubiszi
| mkm napisał/a: | | Może lepiej skopiowac czcionke, a „napis” wymyslec samemu? |
to dopiero wioska.....
mkm - 27-08-2009, 18:51
Hmmm pomyslmy…
Czarne Borbety sygnowane przez Ralliarta, dokladka sygnowana przez Ralliarta, progi sygnowane przez Ralliarta… Cale auto sygnowane przez Ralliarta…
No faktycznie... 100% Ralliart.
| pawela napisał/a: |
to dopiero wioska..... |
Masz racje.
Ale wg. mnie mniejsza, niż do „handmade-u” przyczepic logo znanej firmy.
Sorry pawela ale jak zobaczyłem te naklejki to mi się od razu przypomniał adidas „z paskiem gratis” lub „pionier” na tylnej szybie…
I tak jak kazda zmiana w Twoim Colcie jest dobra zmiana, tak z tymi naklejkami przegiąłeś.
pawela - 27-08-2009, 18:59
No tak, a przyczepić trójkąciki mitsu z tą okropną czcionką mitsumaniaków, to dopiero piękne...
jak bym miał honde byłby tam mugen, spoon, albo skunk2 a to już niedługo
I hondziarze kochają te gadżeciki
To powiem więcej. Już zamówiłem w UK korek oleju i chłodnicy, oczywiście też oryginały ralliart, na wrzesień mi brejdak przywiezie
rafq - 29-08-2009, 16:19
| pawela napisał/a: | a i specjalnie dla rafqa
oto zdjęcie prosto z puszki, tym razem z cyfrówki a nie z komórki, nic nie przerabiane, halogeny wcale nie mają koloru ciemnego moczu
Obrazek
|
Przecie oceniałem halsy, a nie poprzednią fotkę, więc nie rozumiem idei foty prosto z puchy Ale to Tobie ma się podobać Co do naklejek to zostawiłbym tylko na progach.
Anonymous - 29-08-2009, 23:51
mkm lubię Cię chłopie
pawela - 03-09-2009, 20:34
newsy, newsy, newsy
Stwierdziłem, że mały mugenik jest za mały, więc dzięki pomocy lukaszka323f, kupiłem dziś prawdziwy komin - WM sport
Jak mi się wymarzyło, będzie zamontowany pod skosem
a tak w porównaniu z jeszcze obecnym
Wczoraj panowie przyciemniający szyby zamontowali też sunstripa, ale nie chciałem robić wioski, i wygrały względy praktyczne, więc zamiast naklejki wleciała czarna, najciemniejsza (5% przepuszczalności) folia, już dziś dowiodła, że daszki słoneczne są zbędne i świetnie wygląda
Na zewnątrz:
Od wewnątrz:
Wyleciała też stara do niczego nie pasująca gałka i wleciała nowa czarna 'kulka' a'la RalliArt look, niestety nie ori, bo 300zł lub 55funtów nie będę za to płacił...
londolut - 03-09-2009, 22:36
Komin zacny. Sam bym chciał podobny ale na razie musi być cisza - sam wiesz
Co do pasków - nie jestem jakoś bardzo za tym ale rolę swoją spełnia i nie zasłania na amen widoku tak jak ori osłona.
Co do gałki jest spoko tylko dlaczego jest tam jeszcze ten ohydny mieszek? Wygląda jak pomarszczona skóra
Fajnie wygląda ten JDM przylepiec w rogu szyby. I jeszcze jedno - zdejm nalepca ze zderzaka - bite.
rosomak1983 - 03-09-2009, 23:54
Paweł prosimy uprzejmie o;
1.Przekazanie starego komina mi
2.Sciagniecie naklejki przynajmniej ze zderzaka z przodu
3.Nie marszczenie skory podczas jazdy
macieekg - 04-09-2009, 07:18
A jak ty chcesz tą długą rurę tam zmieścić?
U ciebie rura idzie jak normalnie z lewej strony, czy masz przelot zrobiony?
| rosomak1983 napisał/a: | Paweł prosimy uprzejmie o;
2.Sciagniecie naklejki przynajmniej ze zderzaka z przodu |
Z tym też bym się zgodził.
placet - 04-09-2009, 09:52
Piękne autko;) Szkoda że nie byłeś na zlocie napaliłem się żeby je obejrzeć
|
|
|