To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sport - Inne - Extra skopana i dawna druga

Anonymous - 22-01-2009, 20:57

maciej76 napisał/a:
Myślę, że po za Gdańskiem, Wrocławiem, Lublinem i częścią Krakowa to wszędzie :p

Większą częścią Krakowa :lol: , Legnicą a i zapewne Tarnowem

Marcino - 22-01-2009, 21:23

Nie jestem kibicem Zagłębia Lubin .. ale taki stadion to bede mieli już niedługo. Podobno zaczną grać już na wiosnę. Nie wielki bo na 16-17 tys kibiców.

maciej76 - 22-01-2009, 22:56

arci napisał/a:
Większą częścią Krakowa :lol:

Eee tam, większą. Przecież: "Każdy to powie, Cracovia rządzi w Krakowie" :wink:

Anonymous - 23-01-2009, 08:53

maciej76 napisał/a:
"Każdy to powie, Cracovia rządzi w Krakowie" :wink:
Tak jak Arka jest wladcą północy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Marcin-Krak - 12-02-2009, 19:35

Jagiellonia zdegradowana o jedną klasę rozgrywkową za korupcję.
No to widzę, że lawina ruszyła ...

Anonymous - 12-02-2009, 19:51

paranoja..
ciekawe co w takim przypadku zrobią z Lechem..

Anonymous - 12-02-2009, 20:57

dali by juz spokoj z tym , nudne sie to juz robi a ja pozniej w TV musze ogladac takie kluby jak piast zamiast dobrych klubow

[ Dodano: 12-02-2009, 21:02 ]
arci napisał/a:

Większą częścią Krakowa :lol: ,

HAHAHA jakos tego nie widac :) moze rynek tez ?
szkoda ze same flagi na meczu to '' przemysl. jaworzno , trzebinia , itd niechce mi sie wymieniac :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :badgrin:

akbi - 12-02-2009, 21:06

jaki spokoj???
tepic wszystkich oszustow ... kluby powinni degradowac o 2 klasy!

sruba - 12-02-2009, 21:09

czas na Lecha, Bełchatów i Cracovie 8)
Anonymous - 12-02-2009, 21:23

Nas to mogą lachnąć....Jeżeli do tej pory nikogo związanego z naszym klubem nie zatrzymano to nic na nas nie mają. Przypomnę , przed naszym startem w intertoto było oficjalne zapytanie do WD czy Cracovia jest uwikłana w proceder korupcyjny i odpowiedź była negatywna.
Anonymous - 12-02-2009, 21:28

akbi napisał/a:
jaki spokoj???
tepic wszystkich oszustow ... kluby powinni degradowac o 2 klasy!

akbi spokojnie, bo w przypadku Podbeskidzia zastosowano tylko karę pieniężną i -6 pkt a udowodniono im działania korupcyjne w sześciu meczach.. Więc jak tu tępić wszystkich??
Poza tym po wejściu do Jagiellonii nowych inwestorów na 2 lata przed przedstawieniem Klubowi jakichkolwiek zarzutów (!!!) , Zarząd Jagiellonii z własnej inicjatywy złożył do prokuratury zawiadomienie o podejrzeniu popełnienia przestępstwa korupcji. W efekcie tego wystąpienia Prokuratura Krajowa we Wrocławiu przyznała Jagiellonii status pokrzywdzonego (!!!).
Panowie bądźmy szczerzy - pojedyncze przypadki poznajdowałyby się w każdym klubie..
Jeśli karamy - to sprawiedliwie - choć w PZPN chyba nie znają tego słowa..

Marcin-Krak - 12-02-2009, 22:27

nescik napisał/a:
Jeżeli do tej pory nikogo związanego z naszym klubem nie zatrzymano to nic na nas nie mają.

Obyśmy się nie zdziwili :roll:
Swoją drogą to wkurzające jest, że o blasze- mówią były trener Wisły, tak jakby wiązało się to, co robił z tym klubem :evil:

Anonymous - 13-02-2009, 21:03

arci napisał/a:

Większą częścią Krakowa :lol: ,

HAHAHA jakos tego nie widac :) moze rynek tez ?
szkoda ze same flagi na meczu to '' przemysl. jaworzno , trzebinia , itd niechce mi sie wymieniac :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :badgrin: [/quote]
A widać, po koszernej stronie nie wiszą , Łuczyce , Mazury,Proszowice , Zakopane :shock: bo tam to dziwne , przeanalizuj frekwencje na wyjazdach , może sie dowierz prawdy

Anonymous - 14-02-2009, 14:48

arci napisał/a:

A widać, po koszernej stronie nie wiszą ,

koszerny to ty moze masz obiad to 1
po 2 ja nie mowie ze Twoj ojciec biega z biala palka po domu
a po 3 pokaz sie w tej swojej koszulce w krakowie jak taki kozak jestes
a po 4 nie napinaj sie tutaj na tym forum bo niemam ochoty byc banowany przez kibica sukcesu jak masz cos do powiedzenia to napisz na priv albo najlepiej powiedz mi to na zywo wkoncu jestesmy z tego samego miasta 8)

Anonymous - 14-02-2009, 15:04

Jeżeli miałaby być sprawiedliwość w polskiej piłce to należałoby zamknąć wszystkie ligi bo nie byłoby kogo gdzie degradować............

Jaga kupowała jak WSZYSTKIE kluby w Polsce i jest ani więcej ani mniej winna- w tamtych latach nikt nie awansował bo był dobry -dobrzy to awansowali z B klasy i na tym się kończyło ;) bo tam nie ma kasy i gra się dla idei.

W lipcy mija termin do którego kluby mogą być degradowane i myślę że wielu pajaców wpadnie teraz na ciekawe pomysły -zawsze są dwa końce -skoro oskarżyli Jagę że kupowała mecze to czemu nie oskarżają tych co sprzedają...............