Sport - Inne - Wisla Krakow & Legia Warszawa
yalook - 23-09-2010, 11:54
Cezar napisał/a: | Fajnie ze klub z mojego miasta, jako jedyny reprezentant 2 ligi awansowal do 1/8 PP
3 pierwszoligowcow i 12 z ekstraklasy - bedzie ciekawie
Brawo OKSie |
z tego co kojarzę, to strzelił więcej goli niż ekstraligowcy - uznanie dla OKS
sieegurd - 12-11-2010, 21:58
Wynik 4:0 zaboli Skorżę Gratulacje dla mojej Wisły
yalook - 15-11-2010, 11:32
Gratulacje dla Wisły, choć ja jako warszawiak ubolewam nad tym wynikiem.
A swoją drogą - bardzo ciekawie się teraz prezentuje nasza liga - Lech Poznań, który w tej chwili jest na miejscu przedostatnim ma tylko 6 punktów straty do miejsca 3-ciego, które daje start w pucharach europejskich. Mamy wyjątkowo wyrównaną ligę w tym sezonie
Marcin-Krak - 26-07-2011, 22:16
Wynik
Gra
Szczęście
A komu ono sprzyja
Oby rewanż i IV runda były równie fartowne.
gzesiolek - 27-07-2011, 16:04
Marcin-Krak, ja tam licze na powtorke z Beitaru... Mecze wyjazdowe podobne, ale szczescia az takiego wtedy Wisla nie miala... za to w rewanzu odbila sobie z nawiazka
Mam nadzieje, ze z Litexem u sibie Wisla porzadzi i wybije Bulgarom wszelkie nadzieje z glowy w pierwszym kwadransie...
yalook - 04-08-2011, 12:16
wreszcie piękna gra i super wynik. faza grupowa LE już jest. Teraz trzymam kciuki by zamienić LE na LM
Marcin-Krak - 04-08-2011, 14:30
No to teraz 2 pozostałe drużyny niech biorą przykład i jedziemy z koksem i punktami w rankingu, żeby kolejni mistrzowie mieli jeszcze łatwiej jeśli chodzi choćby o rozstawienie.
Pozdrowienia z MAORpolski
Anonymous - 04-08-2011, 16:53
Zadam głupie pytanie, ale ile teraz jest rund eliminacji do CL? Jak pamiętam zawsze były trzy... coś się zmieniło?
sieegurd - 04-08-2011, 21:28
kuzi napisał/a: | Zadam głupie pytanie, ale ile teraz jest rund eliminacji do CL? Jak pamiętam zawsze były trzy... coś się zmieniło? |
kuzi teraz są 4 rundy eliminacji do fazy grupowej LM
Gratulacje dla Wisełki Niezły mecz całej drużyny i ładny popis Maora Jeszcze tylko 2 meczyki i może być milunio
Gratki również dla Legii za awans do kolejnej rundy LE Teraz tylko Śląsk, póki co dogrywka.
[ Dodano: 04-08-2011, 22:29 ]
No i po karnych Śląsk awansował Mamy komplet drużyn w kolejnych rundach Nie liczę Jagi
Marcin-Krak - 04-08-2011, 22:36
sieegurd napisał/a: | kuzi teraz są 4 rundy eliminacji do fazy grupowej LM
|
4 rundy ale dzięki reformie jest o wiele łatwiej dostać się do LM.
Nie trafimy na czołowe drużyny typu Barca, Real, Arsenal itp itd
sieegurd - 05-08-2011, 06:54
Marcin-Krak napisał/a: | sieegurd napisał/a: | kuzi teraz są 4 rundy eliminacji do fazy grupowej LM
|
4 rundy ale dzięki reformie jest o wiele łatwiej dostać się do LM.
Nie trafimy na czołowe drużyny typu Barca, Real, Arsenal itp itd |
Zgadza się Marcinie I tak się ciśnie na usta: jak nie dziś to kiedy?
Marcin-Krak - 05-08-2011, 12:25
Chyba lepiej w losowaniu nie mogliśmy trafić
Apoel Nikozja wydaje się być najłatwiejszą z drużyn na jaką można było trafić.
Trzeba będzie tylko w 1 meczu w Krakowie godną zaliczkę wypracować
sieegurd - 05-08-2011, 14:27
Marcin-Krak napisał/a: | Chyba lepiej w losowaniu nie mogliśmy trafić |
My nie, ale Legia trafiła kiepsko Spartak raczej jest poza zasięgiem, ale kciuki 3mać będziem
yalook - 17-08-2011, 23:14
Gratulacje dla Maaskanta, Małeckiego i reszty wiślaków. Oby tak dalej - za 6 dni świętujemy pierwszy w tym wieku awans do LM
sieegurd - 19-08-2011, 11:17
yalook napisał/a: | Gratulacje dla Maaskanta, Małeckiego i reszty wiślaków. Oby tak dalej - za 6 dni świętujemy pierwszy w tym wieku awans do LM |
Oby tak było Jeszcze nie ma co dzielić skóry na niedźwiedziu, ale miejmy nadzieję, że Wisełka będzie grać w LM
Legia zagrała dobry mecz, ale raczej Spartak u siebie nie przegra.
Śląsk niestety popłynął
|
|
|