To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Jak wino...

Rafal_Szczecin - 12-02-2012, 13:10

wyglada rewelacyjnie :!:
Torp12 - 12-02-2012, 14:09

Sveno czemu nie mozesz tego poskladac w niedziele??
Jogurt - 12-02-2012, 14:21

narzedzia mu zamarzły :mrgreen:
wilk88 - 12-02-2012, 14:26

Torp12 napisał/a:

No właśnie! CZEMU?! Jestem niecierpliwy a tym "boczkiem" to już dolałeś do ognia :P sveno nie każ mi się długo męczyć!

dawidoski13 - 12-02-2012, 14:28

Ech, Sveno normalnie szał ciał tera będzie u Ciebie w galusiu :shock:
Fajnie bo już nie długo będziemy mogli zobaczyć efekty na żywca a mnie już na samą myśl o tym paraliżuje bo czuje słabość do tej skórki(Jackal cos o tym wie :wink: )
na prawdę sveno :notworthy: dla Ciebie :!:

sveno - 12-02-2012, 18:28

Arturro-86, PW
Rafal_Szczecin napisał/a:
wyglada rewelacyjnie :!:
na zdjęciach, w rzeczywistości jest trochę gorzej :(
Torp12 napisał/a:
bo mam bardzo konserwatywnych rodziców i u nas w niedziele się nie pracuje, tak wiem, że mam 25 lat, samodzielność i własne zdanie, ale nie chcę konfliktów, poza tym znalazłęm sobie dzisiaj inne zajęcie :) o tym na końcu 8) Montaż reszty jutro i basta.
Cytat:
sveno nie każ mi się długo męczyć!
:) cierpliwość jest cnotą :)
dawidoski13, thx :)

A teraz to co dzisiaj zmodziłem:

udowodniłem, że da się, jak się chce to wszystko da się zrobić :) mało tego, że się da, to ten wyświetlacz wygląda, jakby był stworzony do tych zegarów bo pasuje idealnie:

Wymaga jeszcze małej kosmetyki, ale da się :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Tomek - 12-02-2012, 18:43

sveno napisał/a:

Wymaga jeszcze małej kosmetyki, ale da się :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

:)
podoba mi się to :)

Cezar - 12-02-2012, 19:14

sveno napisał/a:

=D>
Dla chcacego nic trudnego, brawo :mrgreen:

Rafal_Szczecin - 12-02-2012, 19:18

Arturro-86 - 12-02-2012, 19:23

sveno napisał/a:
Obrazek

Nie zabijcie mnie za te obrazki, ale...

Świetne 8)

Jak to zmontujesz to koniecznie pokaż jak się prezentuje w samochodzie, czy wszystko wyraźnie widać itp. :D

Psikus - 12-02-2012, 19:24

sveno napisał/a:
u nas w niedziele się nie pracuje
u mnie to się mówi że "niedzielna praca w G sie obraca" :D

Fajnie ten komputerek w zegarach wygląda. Zastanawia mnie tylko czy nie będzie drażnił oczu podczas jazdy nocą

Tomek - 12-02-2012, 19:42

Psikus napisał/a:

Fajnie ten komputerek w zegarach wygląda. Zastanawia mnie tylko czy nie będzie drażnił oczu podczas jazdy nocą

jasność podświetlenia wyświetlacza jest regulowana
na zdjęciu u sveno wyświetlacz jest podpięty do kompa, bez zasilania, więc nie ma podświetlenia jeszcze

widzę sveno, że "wyciąłeś" jedną zarówkę + druga jest lekko przysłonięta, nie??

i drugie pytanko, jak ostatecznie rozwiązujesz sprawę wyciągania zegarów?? razem z taśmą?

Anonymous - 12-02-2012, 19:45

oooo no i w tym miejscu wyświetlacz powinien mieć cieplej niż pod szybą w zegarku... kiedy podesłać moje zegary do przeróbki ? :D :D
sveno - 12-02-2012, 20:01

tomek84 napisał/a:
widzę sveno, że "wyciąłeś" jedną zarówkę + druga jest lekko przysłonięta, nie??
jak już pisałem, wstawienie tego wyświetlacza w zegary wiążę się z wywaleniem kontrolki od ciśnienia oleju w miejsce kontrolki AYC czerwonej. Przysłonięta jest żarówka kontrolki od ładowania myślę jednak, że nie wpłynie to na jej pracę. Jutro się wszystko okaże.
Psikus napisał/a:
Zastanawia mnie tylko czy nie będzie drażnił oczu podczas jazdy nocą
tak jak napisał Tomek da się regulować podświetlenie wyświetlacza więc nie będzie z tym problemu, bardziej boję się, że nawet z maksymalną jasnością będzie go kiepsko widać przez tą ciemną szybkę, robiłem testy w nocy i było ok, ale jak będzie w dzień? Pożyjemy-zobaczymy.
Derpin napisał/a:
kiedy podesłać moje zegary do przeróbki ? :D :D
najpierw muszę dopracować to co u siebie wyrzeźbiłem, nie miałem dzisiaj jak tego sprawdzić, bo deska leży poza autem a akumulator jeszcze dalej :) Zastanawiam się, czy nie będzie żadnych prześwitów, to też wyjdzie jutro.
Tomek - 12-02-2012, 20:08

sveno napisał/a:
jak już pisałem, wstawienie tego wyświetlacza w zegary wiążę się z wywaleniem kontrolki od ciśnienia oleju w miejsce kontrolki AYC czerwonej. Przysłonięta jest żarówka kontrolki od ładowania myślę jednak, że nie wpłynie to na jej pracę. Jutro się wszystko okaże.

na prawo od ładowania jaką masz ikonkę??
bo u mnie właśnie tam jest od spryskiwaczy, można tam wywalić ten olej

sveno napisał/a:
że nawet z maksymalną jasnością będzie go kiepsko widać przez tą ciemną szybkę,

nie wydaje mi się
ja mam UKP w zegarku przysłonięty oryginalną szybką od zegarka i widać to bardzo dobrze