Nasze Miśki - Jak wino...
Rafal_Szczecin - 12-02-2012, 13:10
wyglada rewelacyjnie
Torp12 - 12-02-2012, 14:09
Sveno czemu nie mozesz tego poskladac w niedziele??
Jogurt - 12-02-2012, 14:21
narzedzia mu zamarzły
wilk88 - 12-02-2012, 14:26
Torp12 napisał/a: | Sveno czemu nie mozesz tego poskladac w niedziele?? |
No właśnie! CZEMU?! Jestem niecierpliwy a tym "boczkiem" to już dolałeś do ognia sveno nie każ mi się długo męczyć!
dawidoski13 - 12-02-2012, 14:28
Ech, Sveno normalnie szał ciał tera będzie u Ciebie w galusiu
Fajnie bo już nie długo będziemy mogli zobaczyć efekty na żywca a mnie już na samą myśl o tym paraliżuje bo czuje słabość do tej skórki(Jackal cos o tym wie )
na prawdę sveno dla Ciebie
sveno - 12-02-2012, 18:28
Arturro-86, PW
Rafal_Szczecin napisał/a: | wyglada rewelacyjnie | na zdjęciach, w rzeczywistości jest trochę gorzej
Torp12 napisał/a: | Sveno czemu nie mozesz tego poskladac w niedziele?? | bo mam bardzo konserwatywnych rodziców i u nas w niedziele się nie pracuje, tak wiem, że mam 25 lat, samodzielność i własne zdanie, ale nie chcę konfliktów, poza tym znalazłęm sobie dzisiaj inne zajęcie o tym na końcu Montaż reszty jutro i basta.
Cytat: | sveno nie każ mi się długo męczyć! | cierpliwość jest cnotą
dawidoski13, thx
A teraz to co dzisiaj zmodziłem:
udowodniłem, że da się, jak się chce to wszystko da się zrobić mało tego, że się da, to ten wyświetlacz wygląda, jakby był stworzony do tych zegarów bo pasuje idealnie:
Wymaga jeszcze małej kosmetyki, ale da się
Tomek - 12-02-2012, 18:43
sveno napisał/a: |
Wymaga jeszcze małej kosmetyki, ale da się |
podoba mi się to
Cezar - 12-02-2012, 19:14
sveno napisał/a: | A teraz to co dzisiaj zmodziłem: |
Dla chcacego nic trudnego, brawo
Rafal_Szczecin - 12-02-2012, 19:18
Arturro-86 - 12-02-2012, 19:23
sveno napisał/a: | A teraz to co dzisiaj zmodziłem:
Obrazek
|
Nie zabijcie mnie za te obrazki, ale...
Świetne
Jak to zmontujesz to koniecznie pokaż jak się prezentuje w samochodzie, czy wszystko wyraźnie widać itp.
Psikus - 12-02-2012, 19:24
sveno napisał/a: | u nas w niedziele się nie pracuje | u mnie to się mówi że "niedzielna praca w G sie obraca"
Fajnie ten komputerek w zegarach wygląda. Zastanawia mnie tylko czy nie będzie drażnił oczu podczas jazdy nocą
Tomek - 12-02-2012, 19:42
Psikus napisał/a: |
Fajnie ten komputerek w zegarach wygląda. Zastanawia mnie tylko czy nie będzie drażnił oczu podczas jazdy nocą |
jasność podświetlenia wyświetlacza jest regulowana
na zdjęciu u sveno wyświetlacz jest podpięty do kompa, bez zasilania, więc nie ma podświetlenia jeszcze
widzę sveno, że "wyciąłeś" jedną zarówkę + druga jest lekko przysłonięta, nie??
i drugie pytanko, jak ostatecznie rozwiązujesz sprawę wyciągania zegarów?? razem z taśmą?
Anonymous - 12-02-2012, 19:45
oooo no i w tym miejscu wyświetlacz powinien mieć cieplej niż pod szybą w zegarku... kiedy podesłać moje zegary do przeróbki ?
sveno - 12-02-2012, 20:01
tomek84 napisał/a: | widzę sveno, że "wyciąłeś" jedną zarówkę + druga jest lekko przysłonięta, nie?? | jak już pisałem, wstawienie tego wyświetlacza w zegary wiążę się z wywaleniem kontrolki od ciśnienia oleju w miejsce kontrolki AYC czerwonej. Przysłonięta jest żarówka kontrolki od ładowania myślę jednak, że nie wpłynie to na jej pracę. Jutro się wszystko okaże.
Psikus napisał/a: | Zastanawia mnie tylko czy nie będzie drażnił oczu podczas jazdy nocą | tak jak napisał Tomek da się regulować podświetlenie wyświetlacza więc nie będzie z tym problemu, bardziej boję się, że nawet z maksymalną jasnością będzie go kiepsko widać przez tą ciemną szybkę, robiłem testy w nocy i było ok, ale jak będzie w dzień? Pożyjemy-zobaczymy.
Derpin napisał/a: | kiedy podesłać moje zegary do przeróbki ? | najpierw muszę dopracować to co u siebie wyrzeźbiłem, nie miałem dzisiaj jak tego sprawdzić, bo deska leży poza autem a akumulator jeszcze dalej Zastanawiam się, czy nie będzie żadnych prześwitów, to też wyjdzie jutro.
Tomek - 12-02-2012, 20:08
sveno napisał/a: | jak już pisałem, wstawienie tego wyświetlacza w zegary wiążę się z wywaleniem kontrolki od ciśnienia oleju w miejsce kontrolki AYC czerwonej. Przysłonięta jest żarówka kontrolki od ładowania myślę jednak, że nie wpłynie to na jej pracę. Jutro się wszystko okaże. |
na prawo od ładowania jaką masz ikonkę??
bo u mnie właśnie tam jest od spryskiwaczy, można tam wywalić ten olej
sveno napisał/a: | że nawet z maksymalną jasnością będzie go kiepsko widać przez tą ciemną szybkę, |
nie wydaje mi się
ja mam UKP w zegarku przysłonięty oryginalną szybką od zegarka i widać to bardzo dobrze
|
|
|