Nasze Miśki - Galant e88a czyli jak puściły mi nerwy i go kupiłem ;)
Tomek - 21-12-2012, 12:05
Marcin-Krak napisał/a: |
Trochę późno
Choć może to i lepiej, bo oglądając ostatnie odcinki - to pewnie by zezłomowali Gala |
do jutra są zgłoszenia
i też obawiam się, że by go zezłomowali, może nie teraz, ale w niedawnym stanie to mogliby mieć niestety takie zapędy
krzysiakxxx - 21-12-2012, 13:50
Wojciech Bogacz napisał/a: | krzysiakxxx napisał/a: | Widzę że Wojciech się nie pochwalił że zgłosił Galanta do "Kup i zrób" |
No bo miałem się nie chwalić - chyba, że mnie zakwalifikują... wtedy się pochwalę |
To po to żeby wszyscy trzymali kciuki, może pomoże się dostać
Wojciech Bogacz - 21-12-2012, 14:41
tomek84 napisał/a: | w niedawnym stanie to mogliby mieć niestety takie zapędy |
Też tak sądzę - obecnie jednak zrobione jest jednak na prawdę dużo i auto potrzebuje jeszcze trochę dopieszczenia, ale nie za wiele
Tak więc jest szansa, że ktoś się zainteresuje takim modelem.
krzysiakxxx - 21-12-2012, 15:24
Czy nie za wiele to się przekonasz jak wybebeszysz budę
Wojciech Bogacz - 21-12-2012, 16:09
krzysiakxxx napisał/a: | Czy nie za wiele to się przekonasz jak wybebeszysz budę |
Podejrzewam, że jakby wszystko chciał wymieniać za kolejnością to się uzbiera - najważniejsza jest jednak podłoga a potem można mechanicznie to łatwo ogarnąć.
Marcin-Krak - 22-12-2012, 13:58
Jeden Misiek już kiedyś był - więc marka może być nie chodliwa w programie już
Oby nie - bo Wojtek zasłużył na trochę odciążenia swojego budżetu w pracy nad Miśkiem
Może powinniśmy jakiś komitet poparcia założyć czy coś
Wojciech Bogacz - 23-12-2012, 21:06
Marcin-Krak napisał/a: | Jeden Misiek już kiedyś był - więc marka może być nie chodliwa w programie już
Oby nie - bo Wojtek zasłużył na trochę odciążenia swojego budżetu w pracy nad Miśkiem
Może powinniśmy jakiś komitet poparcia założyć czy coś |
Komitet zawsze można zakładać Odciążeniem dla mnie byłoby po prostu jakby mi się przychody powiększyły - reszta to drobiazg.
Sama marka Mitsubishi natomiast myślę, w żadnym stopniu nie dyskwalifukuje mnie - a z racji wyjątkowości tego modelu mogę akurat mieć szczęście...
krzysiakxxx - 24-12-2012, 10:02
Wojciech Bogacz napisał/a: |
Sama marka Mitsubishi natomiast myślę, w żadnym stopniu nie dyskwalifukuje mnie - a z racji wyjątkowości tego modelu mogę akurat mieć szczęście... |
Jeżeli gość wie że on faktycznie jest wyjątkowy... dla ludzi spoza waszego grona to zwykły stary galant jakich mało, nie dlatego że są wyjątkowe a dlatego że zgniły.
Wszyc - 25-12-2012, 19:12
Lubie galanty 7generacji ale wiecie z tą wyjątkowością bym nie szalał też z tym mianem "sportowego" modelu co sie utarło u nas przy E88A to jest zwykły galancik na rynki skandynawskie no mniej go jest niż innych ale (bez urazy oczywiście) dla mnie jego wyjątkowość jest równa z z E54A
No ale to moje zdanie nie mniej lubie Wojtka galanta i życze najlepiej
jacek11 - 26-12-2012, 11:04
Krzychu,teraz to przesadziłeś E54 jest na pęczki,tak samo jak E52,i ropoli.E88 jest mało,a zadbanych jeszcze mniej
Wszyc - 26-12-2012, 11:24
w trójmieście nałogowo widzę jeszcze dwa E88A Ropol ma swoją nazwe! dostałeś kiedyś gołym po twarzy? E57A! a wersja 4x4 E77A!! zapamiętaj to sobie
jacek11 - 26-12-2012, 11:38
Wszyc napisał/a: | a wersja 4x4 E77A!! |
ropol z 4x4
Wszyc - 26-12-2012, 11:42
Yep były całe 94KM i 4x4 bez 4WSu i TCLu
Saqu - 26-12-2012, 21:53
Wszyc napisał/a: | lubie Wojtka galanta i życze najlepiej |
chyba części od niego
krzysiakxxx - 28-12-2012, 10:11
jacek11 napisał/a: | Krzychu,teraz to przesadziłeś E54 jest na pęczki,tak samo jak E52,i ropoli.E88 jest mało,a zadbanych jeszcze mniej |
Bo dla większości ludzi to jest niczym nie wyróżniające się auto... niestety czy tego chcesz czy nie to jest prawda Tak samo gdybym wielu tu czy w ogóle gdzieś indziej pokazał i500 to też by powiedzieli że to niczym nie wyróżniająca się vectra
|
|
|