To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Galant e88a czyli jak puściły mi nerwy i go kupiłem ;)

Tomek - 21-12-2012, 12:05

Marcin-Krak napisał/a:

Trochę późno :P
Choć może to i lepiej, bo oglądając ostatnie odcinki - to pewnie by zezłomowali Gala ;)

do jutra są zgłoszenia
i też obawiam się, że by go zezłomowali, może nie teraz, ale w niedawnym stanie to mogliby mieć niestety takie zapędy

krzysiakxxx - 21-12-2012, 13:50

Wojciech Bogacz napisał/a:
krzysiakxxx napisał/a:
Widzę że Wojciech się nie pochwalił że zgłosił Galanta do "Kup i zrób"

No bo miałem się nie chwalić - chyba, że mnie zakwalifikują... wtedy się pochwalę :)

To po to żeby wszyscy trzymali kciuki, może pomoże się dostać :biggrin:

Wojciech Bogacz - 21-12-2012, 14:41

tomek84 napisał/a:
w niedawnym stanie to mogliby mieć niestety takie zapędy

Też tak sądzę - obecnie jednak zrobione jest jednak na prawdę dużo i auto potrzebuje jeszcze trochę dopieszczenia, ale nie za wiele :)

Tak więc jest szansa, że ktoś się zainteresuje takim modelem.

krzysiakxxx - 21-12-2012, 15:24

Czy nie za wiele to się przekonasz jak wybebeszysz budę :P
Wojciech Bogacz - 21-12-2012, 16:09

krzysiakxxx napisał/a:
Czy nie za wiele to się przekonasz jak wybebeszysz budę

Podejrzewam, że jakby wszystko chciał wymieniać za kolejnością to się uzbiera - najważniejsza jest jednak podłoga a potem można mechanicznie to łatwo ogarnąć.

Marcin-Krak - 22-12-2012, 13:58

Jeden Misiek już kiedyś był - więc marka może być nie chodliwa w programie już :P
Oby nie - bo Wojtek zasłużył na trochę odciążenia swojego budżetu w pracy nad Miśkiem ;)
Może powinniśmy jakiś komitet poparcia założyć czy coś :mrgreen:

Wojciech Bogacz - 23-12-2012, 21:06

Marcin-Krak napisał/a:
Jeden Misiek już kiedyś był - więc marka może być nie chodliwa w programie już :P
Oby nie - bo Wojtek zasłużył na trochę odciążenia swojego budżetu w pracy nad Miśkiem ;)
Może powinniśmy jakiś komitet poparcia założyć czy coś :mrgreen:

Komitet zawsze można zakładać ;) Odciążeniem dla mnie byłoby po prostu jakby mi się przychody powiększyły - reszta to drobiazg.

Sama marka Mitsubishi natomiast myślę, w żadnym stopniu nie dyskwalifukuje mnie - a z racji wyjątkowości tego modelu mogę akurat mieć szczęście...

krzysiakxxx - 24-12-2012, 10:02

Wojciech Bogacz napisał/a:

Sama marka Mitsubishi natomiast myślę, w żadnym stopniu nie dyskwalifukuje mnie - a z racji wyjątkowości tego modelu mogę akurat mieć szczęście...

Jeżeli gość wie że on faktycznie jest wyjątkowy... dla ludzi spoza waszego grona to zwykły stary galant jakich mało, nie dlatego że są wyjątkowe a dlatego że zgniły.

Wszyc - 25-12-2012, 19:12

Lubie galanty 7generacji ale wiecie z tą wyjątkowością bym nie szalał :P też z tym mianem "sportowego" modelu co sie utarło u nas przy E88A to jest zwykły galancik na rynki skandynawskie :P no mniej go jest niż innych ale (bez urazy oczywiście) dla mnie jego wyjątkowość jest równa z z E54A :P

No ale to moje zdanie nie mniej lubie Wojtka galanta i życze najlepiej :)

jacek11 - 26-12-2012, 11:04

Krzychu,teraz to przesadziłeś :wink: E54 jest na pęczki,tak samo jak E52,i ropoli.E88 jest mało,a zadbanych jeszcze mniej :P
Wszyc - 26-12-2012, 11:24

w trójmieście nałogowo widzę jeszcze dwa E88A :P Ropol ma swoją nazwe! dostałeś kiedyś gołym :butthead: po twarzy? :P E57A! a wersja 4x4 E77A!! :P zapamiętaj to sobie :P
jacek11 - 26-12-2012, 11:38

Wszyc napisał/a:
a wersja 4x4 E77A!!

ropol z 4x4 :?: :wink: :mrgreen:

Wszyc - 26-12-2012, 11:42

Yep były :P całe 94KM i 4x4 bez 4WSu i TCLu :P
Saqu - 26-12-2012, 21:53

Wszyc napisał/a:
lubie Wojtka galanta i życze najlepiej :)

chyba części od niego :D

krzysiakxxx - 28-12-2012, 10:11

jacek11 napisał/a:
Krzychu,teraz to przesadziłeś :wink: E54 jest na pęczki,tak samo jak E52,i ropoli.E88 jest mało,a zadbanych jeszcze mniej :P

Bo dla większości ludzi to jest niczym nie wyróżniające się auto... niestety czy tego chcesz czy nie to jest prawda ;) Tak samo gdybym wielu tu czy w ogóle gdzieś indziej pokazał i500 to też by powiedzieli że to niczym nie wyróżniająca się vectra ;)