Dolnośląskie - Wrześniowy Spot - Techniczny
jacekb - 26-03-2009, 06:15
Kmer napisał/a:
Cytat: | będę rozmawiał na ten temat z kolega który jest przedstawicielem Żywca,czy nie mogliby nam użyczyć swojego parkingu do zorganizowania spotu |
wiesz już coś?
Tak widzę, że przycichło.
drd1812 - 26-03-2009, 09:00
Generalnie po prawej stronie od Castoramy w kierunku dawnego hangaru lotniska jest sporo miejsca (place) m.in. na przeciw wspomnianego wcześniej Żywiec Trade (hurtownia) można się tam spokojnie poustawiać. Minusy to brak w pobliżu toalet, gastronomi (najbliższe w w Auchan).
Wracając do wcześniejszych propozycji spotkania na ulicy równoległej do pasa startowego (na terenie Centrum Handlowego Auchan), obecnie to ulica za galerią handlową. Jest tam różnie, jak nie stoją trakerzy (TIRy) to śmigają szlifierki/przecinaki (motocykle) bo dla nich to pole treningowe (jazda na kole, stójka i inne popisy) więc według mnie średnio. Sam parking Auchan, który jest dość rozległy to niestety w wekend
ciężko znaleźć 3-4 puste szeregi w których moglibyśmy się ładnie poustawiać. Pomijając fakt konieczności uzyskania zgody właściciela.
KaWu - 26-03-2009, 09:29
jacekb napisał/a: | Kmer napisał/a:
Cytat: | będę rozmawiał na ten temat z kolega który jest przedstawicielem Żywca,czy nie mogliby nam użyczyć swojego parkingu do zorganizowania spotu |
wiesz już coś?
Tak widzę, że przycichło. |
Z tego co wiem to Kmer jest teraz w innym miejscu Polski.
Serek - 26-03-2009, 16:41
Zapytam Was o datę spotkania. Czy przywrócić wyniki ankiety głosowania w sprawie kwietniowego spotu czy jest już ustalona i można ją przypiąć na początku tematu?
KaWu - 26-03-2009, 17:12
Serek, nie wiem ile tam osób zagłosowało. Ale pewnie mało bo zaostał temat zamknięty.
Wg mnie powinno się wypowiedzieć / zagłosować więcej osób.
drd1812 - 26-03-2009, 18:25
Drodzy MODeratorzy - myślę, że raczej w grę wchodziłyby weekendy poświąteczne (wypowiadajcie się koleżanki/koledzy), więc można by spokojnie zrobić minimum tygodniową ankietę w tej sprawie. Każdy chętny miałby szansę oddać w tak długim czasie głos.
Wowik - 26-03-2009, 21:02
Zgadzam się z drd1812.
jacekb - 27-03-2009, 05:12
Zdecydowanie po Świętach.
Guciek69 - 27-03-2009, 08:02
dokładnie tak czy tak jeśli dobrze pamiętam było po równo głosów na weekendy 18-19 i 25-26
Kmer - 27-03-2009, 19:07
Witam wszystkich,tak jak pisał wcześniej KaWu nie było mnie parę dni i dlatego się nie odzywałem,dziś zajechałem do Żywiec-Trade niestety nie było pana kierownika z którym bym mógł poruszyć ta sprawę,ale udało mi się zdobyć nr tel. dziś do pana Macieja nie moglem się dodzwonić,żeby umówić się na rozmowę,także cala sprawę odkładam do poniedziałku,podjadę na lotnisko i porozmawiam z nim,z tego co patrzyłem dziś na parkingu powinno się zmieścić spokojnie 30-40 autek,po drugiej stronie drogi dojazdowej jest już płyta lotniska na której moglibyśmy się nawet rozbić z grillem o ile będzie pogoda także Radek bądź w gotowości do zabrania grilla,trawnika ci tam dostatek,także w poniedziałek powiadomię co załatwiłem,w miedzy czasie rozglądam się za jakimś miejscem rezerwowym z pomocą miejscowych znajomych gdzie moglibyśmy się spotkać i nie wadzić nikomu.[/b]
drd1812 - 27-03-2009, 19:34
Grill klubowy Dolnoślązaków w pogotowiu (byleby pogoda dopisała), jeśli ktoś nie będzie przygotowany do grillowania, a będzie chętny to będzie miał szansę kupić coś na ruszt w Auchan.
tucci - 27-03-2009, 19:56
drd1812 napisał/a: | Grill klubowy Dolnoślązaków w pogotowiu (byleby pogoda dopisała), jeśli ktoś nie będzie przygotowany do grillowania, a będzie chętny to będzie miał szansę kupić coś na ruszt w Auchan. |
Gieta obowiazkowo Radziu
Kmer - 27-03-2009, 20:46
drd1812 napisał/a: | Grill klubowy Dolnoślązaków w pogotowiu (byleby pogoda dopisała), jeśli ktoś nie będzie przygotowany do grillowania, a będzie chętny to będzie miał szansę kupić coś na ruszt w Auchan. |
Radek to zamawiaj pogodę na spota,choć podobno ma być słonecznie,kurde zapomniałem ze oszołom blisko i giętą można tam zakupić i resztę akcesorii,
To może modzi dołączą ta ankietę do tematu która była robiona,
Termin najbardziej chyba dogodny dla nas wszystkich to druga polowa kwietnia,każdy będzie mógł na spokojnie wszystko zaplanować.
tucci - 27-03-2009, 21:17
Kmer napisał/a: | Termin najbardziej chyba dogodny dla nas wszystkich to druga polowa kwietnia,każdy będzie mógł na spokojnie wszystko zaplanować. |
i misiek moj bedzie wyszykowany
jw1900 - 27-03-2009, 21:32
Witam wszystkich,
mam pytanko, bo sie zaczalem gubic: czy miejsce juz sie jakies ustalilo, poza tym, ze blisko grilla i Carismy 1.6 ?
pozdr,
|
|
|