Mazowieckie - Spotkanie na drodze ;)
kamilek - 20-01-2010, 01:26
A ja chciałem pozdrowić bardzo miłą Panią, posiadaczkę prawie identycznego E33 jak mój, z którą to miałem okazję porozmawiać w Jabłonnej pod Kauflandem, czekając na rodziców aż wyjdą ze sklepu Wręczyłem wizytówkę, zaprosiłem na forum, kto wie, może Pani własnie to czyta Serdecznie pozdrawiam
Ponadto, dosyć często widzę srebrne space-stary na wołomińskich blachach, a że nie mogę zapamiętać rejestracji to nie wiem czy to jeden i ten sam czy różne auta Kiedyś wyprzedził mnie taki na drodze Nieporęt-Zielonka, to go puściłem i usiadłem na ogonie, prędkości znacznie powyżej dozwolonych ale pełna kulturka była, respektowanie np. podwójnej ciągłej (co na tej trasie nie jest normą), ładne i bezpieczne wyprzedzanie (tez niestety nie jest to norma, często tam jeżdżę i parę razy trzeba było się ratować poboczem i hamulcem ). Cns, to Ty? Niemniej, nawet jeśli nie to i tak pozdrawiam Pewnie któryś z tej masy wołomińskich spejsów widzianych przeze mnie należał do Ciebie
Podobna sytuacja jest też ze spejsem (jakoś mi się w oczy rzucają te auta), tylko że w ciemnych kolorach i legionowskich tablicach. Zawsze się zastanawiam czy to nie Moominek przypadkiem (bądź małżonka) sobie śmiga po legionowie i okolicach Również pozdrawiam, napewno któryś spośród wielu legionowskich spejsów był Twój
cns80 - 20-01-2010, 07:48
kamilek napisał/a: | Ponadto, dosyć często widzę srebrne space-stary na wołomińskich blachach, a że nie mogę zapamiętać rejestracji to nie wiem czy to jeden i ten sam czy różne auta | Może to mój
A gdzie widujesz ? kamilek napisał/a: | Kiedyś wyprzedził mnie taki na drodze Nieporęt-Zielonka, to go puściłem i usiadłem na ogonie, prędkości znacznie powyżej dozwolonych ale pełna kulturka była, respektowanie np. podwójnej ciągłej (co na tej trasie nie jest normą), ładne i bezpieczne wyprzedzanie (tez niestety nie jest to norma, często tam jeżdżę i parę razy trzeba było się ratować poboczem i hamulcem ). Cns, to Ty? | Niemożliwe Mi nikt na ogonie się nie utrzymuje
Owczar - 20-01-2010, 09:33
Cytat: | Niemożliwe Mi nikt na ogonie się nie utrzymuje |
Dobra, dobra a ze zlotu to sam wracałeś?
mlun - 20-01-2010, 16:54
Ta cns80 to lekkiej nogi nie ma:P
kamilek - 20-01-2010, 17:31
Cytat: | Może to mój
A gdzie widujesz ? |
A różnie, na w/w. drodze, w okolicach Kobyłki/Zielonki, czasem pod jakimiś supermarketami, no wszędzie gdzie się nie spojrzę....widzę srebrnego spejsa wwl
Anonymous - 20-01-2010, 22:39
Cytat: | gdzie się nie spojrzę....widzę srebrnego spejsa wwl |
Nie wiesz czemu? Nasz mod jest wszechobecny i ma cię na oku
Dobrze, że po Mokotowie się nie szwenda
cns80 - 21-01-2010, 07:50
kamilek napisał/a: | A różnie, na w/w. drodze, w okolicach Kobyłki/Zielonki, czasem pod jakimiś supermarketami, no wszędzie gdzie się nie spojrzę....widzę srebrnego spejsa wwl | Ja się kręcę między Warszawą, Zielonką i Ząbkami we wtorki i czwartki międy 17.00 a 20.00. A dalej w kierunku Radzymina to raczej w weekendy.
varth napisał/a: | Dobrze, że po Mokotowie się nie szwenda | Zdziwił byś się jak często Dziś jadę, jutro jadę Przeważnie w okolicach Domaniewskiej i Al. Niepodległości.
mlodzianinwawa - 21-01-2010, 09:50
A ja pozdrawiam kogoś z Coltmanii
Stał na blokach w pobliżu basenu Polonez, widziałem jak byłem na lodowisku.
ApAcHoS - 21-01-2010, 19:43
cns80 napisał/a: | Ja się kręcę między Warszawą, Zielonką i Ząbkami we wtorki i czwartki międy 17.00 a 20.00. A dalej w kierunku Radzymina to raczej w weekendy.
|
to pamietaj że z wołomina jeden lancerowóz na wwl-ach z łatwym do zapamiętania nr rej jest
Misiek :) - 21-01-2010, 21:36
róg niepodległości i i armii ludowej, na niepodległości w strone centrum około 15-16 żółty cao z panią kierownik
wash - 21-01-2010, 22:38
Misiek , a ja dzisiaj widziałem Twojego Miśka na Narbutta gdzieś w okolicach 14.
cns80 - 22-01-2010, 09:26
mlun napisał/a: | Ta cns80 to lekkiej nogi nie ma:P | Cicho !
Owczar napisał/a: | Dobra, dobra a ze zlotu to sam wracałeś? | Najekonomiczniejsza podróż w historii mojego MSS Jak na Zlocie Emerytów
Misiek :) - 22-01-2010, 10:14
wash, byłem tam... i stałem prawie na środku ulicy (dziwne że było tam miejsce około 13 bo na ogół są w II połowie parkingu).
cóż mój colcina nie przekazał mi że jakiś mitsumaniak go mijał. Musze się z nim dziś porządnie rozmówić:P
Jassmina - 22-01-2010, 11:05
Dziś ja wyhaczyłam ok 8 rano z Powązkowskiej w Okopową wyskoczył stary Galant (88-92) w kolorze...kurde to taki herbaciany jakiś był, słomkowy, złotawy... (kobiety widzą kolory) i dam sobie makówkę uciąć, że na atrapie miał naklejony taki mały znaczek RaillyArt!
cns80 - 22-01-2010, 12:06
Jassmina napisał/a: | taki herbaciany jakiś był, słomkowy, złotawy... (kobiety widzą kolory) | Ja kobietą nie jestem i nie mam pojęcia o czym mówisz. Żółty ? Złoty ?
|
|
|