Sport - Inne - Typer XIII
Anonymous - 17-07-2008, 09:57
harpagan napisał/a: | Sruba napisał/a: | i prosze... 2 dni przed startem ligi i dalej nie wiadomo kto gdzie gra... |
Zaraz zaraz, a nie startujemy za tydzien ?
Dzis uefa potem superpuchar i dopiero liga |
Dokładnie tak jak piszesz.
sruba - 17-07-2008, 12:04
macie racje, oczywiscie liga startuje za tydzien. cos mi sie (tesknota?) potentegowalo...
niemniej jednak, na tydzien przed terminarz powinien juz byc nie ?
a tu zonk...
Anonymous - 17-07-2008, 12:35
Sruba napisał/a: | niemniej jednak, na tydzien przed terminarz powinien juz byc nie ?
a tu zonk... |
Terminarz powinien być duuuużo wcześniej. Dziadki mieszają do samego końca. A może ktoś jeszcze wyłoży kasę za jakąś ustawkę..
akbi - 17-07-2008, 12:44
detlef napisał/a: | Terminarz powinien być duuuużo wcześniej | powinien ...a tym czasem będzie 48 godzin przed rozpoczęciem sezonu ...
sruba - 17-07-2008, 12:46
w zwiazku z tym - nie ma na co czekac...
zarzuce zestaw, jak ktores mecze wypadna, to wypadna...
akbi - 17-07-2008, 12:50
Sruba napisał/a: | zarzuce zestaw, jak ktores mecze wypadna, to wypadna... |
to może nie podawaj meczy z "niepewnymi zespołami" (Widzew, Polonia B, Polonia W, Groklin, Piast, Arka, Zagłębie, Łomża, Turek i może jeszcze kilku, nie wiem ... na bieżąco nie jestem )
Legia: Lechia ____________ 0:5
sruba - 17-07-2008, 12:57
jeszcze Odra Opole i Wisła Płock
nie, nie - nie ma na co czekac.
jedziemy z koksem.
co wypadnie, to wypadnie - najwyzej bedziemy mieli kolejke z 6 meczykami
Anonymous - 17-07-2008, 14:47
Sruba napisał/a: | co wypadnie, to wypadnie - najwyzej bedziemy mieli kolejke z 6 meczykami | chyba w wersji optymistycznej
Anonymous - 17-07-2008, 16:02
akbi napisał/a: | Legia: Lechia ____________ 0:5 |
akbi, prowokatorze !! Obejrzę z bliska jak Legia ustala rekord strzelonych bramek w meczu z Lechią Ciekawe czy nowy napastnik Legii popisze się hat-trickiem
akbi - 17-07-2008, 16:07
detlef napisał/a: | Obejrzę z bliska jak Legia ustala rekord strzelonych bramek w meczu z Lechią |
przejęzyczyłeś się ...zapewne chciałeś napisać "straconych"
Anonymous - 18-07-2008, 09:32
akbi napisał/a: | detlef napisał/a: | Obejrzę z bliska jak Legia ustala rekord strzelonych bramek w meczu z Lechią |
przejęzyczyłeś się ...zapewne chciałeś napisać "straconych" |
Taaa.. Ciekawy jestem jak wygląda doping Lechii na wyjeździe.. Z tego co kojarzę nie miałem jeszcze przyjemności słuchać gdańskich kiboli
akbi - 18-07-2008, 09:58
detlef napisał/a: | Ciekawy jestem jak wygląda doping Lechii na wyjeździe.. |
wprost proporcjonalnie do ilości strzelonych bramek przez Legię we wczorajszym meczu UEFA ...choć nie wiem, czy nie wystąpi to jakiś problem z dzieleniem przez ZERO
detlef napisał/a: | Z tego co kojarzę nie miałem jeszcze przyjemności słuchać gdańskich kiboli |
no to Ci trochę przyjemności z życia przepadło, ale ... za tydzień do nadrobienia
ps' detlef, wiem, że kibole to bardzo wrażliwi ludzie na punkcie swoich drużyn, ale nie obraź się tu na mnie ... ja się tylko przekomarzam
Anonymous - 18-07-2008, 10:11
akbi:
1. Z tym dzieleniem przez zero może być problem
2. Przepadło nie przepadło ale do tej pory przeważnie chodziłem na II i I ligę w Szczecinie. Lechia zawsze była niżej
3. E,tam. Daleko mi do obrażania się. W końcu pogadać możemy a i tak wszyscy wiedzą, że Legia wygra mecz
sruba - 18-07-2008, 10:36
detlef napisał/a: | Przepadło nie przepadło ale do tej pory przeważnie chodziłem na II i I ligę w Szczecinie. Lechia zawsze była niżej |
młody jesteś kibic, to nie pamiętasz...
a z Pogonią zawsze bywało wesoło
Anonymous - 18-07-2008, 11:19
Sruba napisał/a: | młody jesteś kibic, to nie pamiętasz...
|
Oho, tak tato, młody jestem nic nie pamiętam.
Na początku lat 90' nie mieszkałem w Szczecinie więc co się działo mogłem wyczytać jedynie w prasie. (Młody jestem ale umiałem już wtedy czytać ) Jak przyjechałem do Szczecina to jakoś tak się składało, że Pogoń zawsze była wyżej.. Jedynie (haniebne dla kibiców Lechii) spotkanie w PP się odbyło ale nie byłem na nim.
|
|
|