Śląskie - Gokartów ciąg dalszy, czyli spot.
MartinMM - 11-04-2012, 23:02
sveno, przyjedziemy od strony a4, wjedziemy na bronowice, a potem objedziemy centrum kierując się w stronę Podgórza, przyjedziemy jednym samochodem
sveno - 12-04-2012, 09:21
Martinos napisał/a: | przyjedziemy od strony a4, wjedziemy na bronowice | jedzcie do Ronda ofiar Katynia, zwanego rondem Kraka, tam w prawo i jesteście na Armii Krajowej i przejeżdżacie koło Tomka, dalej jak was główna prowadzi i trafiacie na ul. Nawojki czyli koło mojego akademika telefon do Sławka mam, więc jesteśmy in tacz
mjsystem - 12-04-2012, 09:51
sveno napisał/a: | Martinos napisał/a:
przyjedziemy od strony a4, wjedziemy na bronowice
jedzcie do Ronda ofiar Katynia, zwanego rondem Kraka, tam w prawo i jesteście na Armii Krajowej i przejeżdżacie koło Tomka, dalej jak was główna prowadzi i trafiacie na ul. Nawojki czyli koło mojego akademika telefon do Sławka mam, więc jesteśmy in tacz
_________________ |
A ja patrzałem na GPS i wyszło żeby jechać na Kurdwanów. Nie wiem , co lepsze, co blizej i szybciej. Droga na Kurdwanów jest zazwyczaj szybsza i przejezdna. Na rondo Ofiat Katynia o tej porze moze byc chyba korek? Nie byłem juz dawno w Kraku ale tak pamietam.
sveno - 12-04-2012, 10:11
mjsystem napisał/a: | Na rondo Ofiat Katynia o tej porze moze byc chyba korek? |
oj dawno nie byłeś teraz zamiast zwykłego ronda jest skrzyżowanie 3 poziomowe korek jest dopiero za nim. Jedzcie tak jak mówie to pojedziemy razem, postoimy troche na alejach ale tragedi nie ma, zreszta o tej porze to ktoredy bysmy nie jechali to postoimy chyba zeby jechac dookoła obwodnica i zjechac dopiero na węźle Bieżanowskim, ale to z kolei 30km wiecej.
mjsystem - 12-04-2012, 10:27
sveno napisał/a: | oj dawno nie byłeś teraz zamiast zwykłego ronda jest skrzyżowanie 3 poziomowe korek jest dopiero za nim. Jedzcie tak jak mówie to pojedziemy razem, postoimy troche na alejach ale tragedi nie ma, zreszta o tej porze to ktoredy bysmy nie jechali to postoimy chyba zeby jechac dookoła obwodnica i zjechac dopiero na węźle Bieżanowskim, ale to z kolei 30km wiecej.
_________________ |
Ok. Zadzwonimy z trasy. See you!
Wojciech Bogacz - 12-04-2012, 11:22
O której godzinie w zasadzie planujecie się spotkać ? Ja tam się nadal zastanawiam czy się wyrobię...
mjsystem - 12-04-2012, 11:50
Wojciech Bogacz napisał/a: | O której godzinie w zasadzie planujecie się spotkać ? Ja tam się nadal zastanawiam czy się wyrobię... |
Tor jest na 18-tą. Będziemy troszkę wczesniej.
Wojciech Bogacz - 12-04-2012, 13:25
17ta jak mniemam ??? Chmmm.... może się uda... Czuję, że muszę gdzieś wyrwać... nawet jak auto mam zastępcze....
krzychu - 12-04-2012, 18:28
Sorrki bardzo, ale zamiast kartów mam czujnik czadu i gazu w mieszkaniu. Przychodzę z pracy, a tam histeria bo czuć gazem... No faktycznie było coś czuć ale to chyba podciągało z wentylacji... Przynajmniej mam taką nadzieję, ale jakby co to czujnik jest.
Mam nadzieję, że nie namieszałem w planach.
mjsystem - 13-04-2012, 08:18
krzychu napisał/a: | Mam nadzieję, że nie namieszałem w planach. |
Odrobisz w polu
A tak swoją drogą to dzieki za wyścig i spot. Było jak zwykle super.
Wojciech Bogacz - 13-04-2012, 09:21
Spotkanko w porządku Widać następnym razem muszę sobie pojeździć trochę to będę bardziej usatysfakcjonowany jak mnie wytrzęsie hehe
MartinMM - 13-04-2012, 11:47
Było fajnie, czekamy na wyniki oraz materiał z fotkami
krzychu - 13-04-2012, 12:06
mjsystem napisał/a: |
Odrobisz w polu
|
Mogę też wysłać histeryczkę żeby odrobiła w bawieniu dzieci
komarsnk - 13-04-2012, 12:20
Martinos napisał/a: | Było fajnie, czekamy na wyniki oraz materiał z fotkami |
Fotki już zrobione i wysłane do Wojziego
Jak (jeśli?) zamieści jakąś wrzutę z galerią to wtedy wrzucę na jakiś serwer wszystkie zdjęcia dla do pobrania dla chętnych
MartinMM - 13-04-2012, 13:06
komarsnk, w takim razie postaram się dzisiaj albo jutro wysłać do Ciebie resztę fotek
|
|
|