ASX Ogólne - ASX -zapisy 

Krzysiek.B - 22-04-2011, 18:31
  Ktoś może wie jak częste są dostawy ASX do naszego kraju? A może ktoś wie kiedy będzie jakaś najbliższa dostawa  
												 slawekgr - 22-04-2011, 19:57
  Kolejna dostawa ma być już na dniach albo nawet dzisiaj była bo przypłynęły do Gdańska dwa samochodowce.
												 Krzysiek.B - 23-04-2011, 10:20
  Dzięki może wreszcie mój przypłynie    trochę wcześniej niż mi go obiecali
												 Antyey - 23-04-2011, 13:39

| Krzysiek.B napisał/a: | 	 		  Dzięki może wreszcie mój przypłynie    trochę wcześniej niż mi go obiecali | 	  

Uuuu, wcześniej niż obiecli? Z autopsji (jeden Outlander, jeden ASX) muszę przyznać, że takie rzeczy to tylko w Erze. A raczej nie w Mitsubishi  
												 basik - 26-04-2011, 19:34
  Panowie, a macie jakiś przeciek na temat dostawy w połowie maja. Jak zamawialiśmy auto to sprzedawca zapewniał że na koniec maja będzie do odbioru.
												 slawekgr - 27-04-2011, 11:35
  Statki przypływaja pod koniec każdego miesiaca.
												 Krzych1 - 24-05-2011, 06:47
  Zamówiony wczoraj. Odbiór za około 3 tygodnie.

Pozdrawiam.
												 Krzysiek.B - 24-05-2011, 09:07
  Masz szczęście ja jeszcze od lutego czekam na swojego     i dopiero termin odbioru początek lipca
												 Krzych1 - 24-05-2011, 10:58

| Krzysiek.B napisał/a: | 	 		  Masz szczęście ja jeszcze od lutego czekam na swojego     i dopiero termin odbioru początek lipca | 	  

Czy taki termin wynika z zamówionej wersji, dodatkowego wyposażenia,koloru?
												 Krzysiek.B - 24-05-2011, 14:55
  Nie zamówiłem takiego jak Ty myślę że to jest związane z kolorem bo zamówiłem ten błękitny.
												 Lento Violento - 23-06-2011, 21:10
  Hej,

ponieważ to mój pierwszy post więc witam wszystkich serdecznie.

Ponieważ zamawiam ASX'a mam pytanko jakiej wysokości zaliczkę wpłacaliście zamawiając swoje autko ?
												 Antyey - 23-06-2011, 21:40

| Lento Violento napisał/a: | 	 		  Hej,

ponieważ to mój pierwszy post więc witam wszystkich serdecznie.

Ponieważ zamawiam ASX'a mam pytanko jakiej wysokości zaliczkę wpłacaliście zamawiając swoje autko ? | 	  Przy zamawianu Outlandera było to chyba 5000 złotych. I jeśli mnie pamięć nie myli to przy ASX'ie to samo (acz głowy za to nie dam).
												 Lento Violento - 23-06-2011, 21:47
  Dzięki za szybką odpowiedź. Mnie zaproponowano 3 tyś czyli wynika z tego, że w normie  
												 krzychu - 23-06-2011, 22:12
  Sprawdź dokładnie czy to zaliczka czy zadatek. Są zasadnicze różnice. Podejrzewam że wysokość zaliczki/zadatku powinna zależeć od planowanego czasu oczekiwania oraz czy to ma być jakaś specjalna/mało popularna konfiguracja.
												 Antyey - 23-06-2011, 23:23

| krzychu napisał/a: | 	 		  | Sprawdź dokładnie czy to zaliczka czy zadatek. Są zasadnicze różnice. Podejrzewam że wysokość zaliczki/zadatku powinna zależeć od planowanego czasu oczekiwania oraz czy to ma być jakaś specjalna/mało popularna konfiguracja. | 	  Szczerze mówiąc to jeszcze nigdy nie zdażyło mi się widzieć zadatku przy zakupie samochodu. Potencjalnie zbyt korzystny dla klienta   

W przypadku ASX'a w standardowej konfiguracji wydaje mi się, że 3k to chyba rzeczywiście tak w normie    BMW chce minimum 10k  

| 

|  

|