Sport - Inne - Wisla Krakow & Legia Warszawa
yalook - 19-08-2011, 13:10
gdzieś w necie widziałem przytoczoną wypowiedź Oresta Lenczyka, że za tydzień jadą do Bukaresztu honorowo pożegnać się z pucharami....
sieegurd - 19-08-2011, 15:38
yalook napisał/a: | gdzieś w necie widziałem przytoczoną wypowiedź Oresta Lenczyka, że za tydzień jadą do Bukaresztu honorowo pożegnać się z pucharami.... |
Powiedział na głos to co każdy wie. Śląsk nie ma szans na awans o ile nie zdarzy się cud - a w polskiej piłce cuda rzadko się trafiają Chociaż jako trener nie powinien był tego mówić... zdemotywował chłopaków
yalook - 19-08-2011, 16:05
sieegurd napisał/a: | yalook napisał/a: | gdzieś w necie widziałem przytoczoną wypowiedź Oresta Lenczyka, że za tydzień jadą do Bukaresztu honorowo pożegnać się z pucharami.... |
Powiedział na głos to co każdy wie. | Święta prawda
sieegurd napisał/a: | Chociaż jako trener nie powinien był tego mówić... zdemotywował chłopaków | to demotywacje mają podwójną, bo za kartki Mila nie będzie mógł zagrać w rewanżu
sieegurd - 19-08-2011, 21:58
yalook napisał/a: | to demotywacje mają podwójną, bo za kartki Mila nie będzie mógł zagrać w rewanżu |
Racja, ale Legia ma pod tym względem przetuptane Radovic, Manu i Komorowski dali ciała
Marcin-Krak - 23-08-2011, 15:43
Mam nadzieję, że Maor dziś zagra, upał nie okaze się straszny i choć Wisełka przysporzy powodów do radości ...
sieegurd - 23-08-2011, 21:57
Pierwsza połowa tragedia Chłopaki skarpetkami oddychali, oby w drugiej było lepiej...
Nie jest lepiej - 2 w plecy
igi - 23-08-2011, 22:11
65 min i jest tragicznie
igi - 23-08-2011, 22:42
no i .... dupa
Szkoda Wisełki choć byli zdecydowanie słabsi
Marcin-Krak - 23-08-2011, 23:31
yalook - 24-08-2011, 00:10
a mogło być tak pięknie.... zabrakło kilku minut (jak kiedyś z Panathinaikosem)
pozostaje grać w LE - oby te mecze kończyły się tak jak poprzednie 5 w LM
sieegurd - 24-08-2011, 06:53
O zgrozo Co za peszek - jak zwykle
Obiektywnie jednak patrząc APOEL był zdecydowanie lepszy i słusznie awansował. Jednak smutek w sercu pozostaje
Dobrze, że jest LE, to coś jeszcze pogramy
akbi - 24-08-2011, 07:29
No coz ... Nie poostaje mi nic innego, jak prosic Wisle o podobny poziom gry w najblizsza sobote
wichura1 - 24-08-2011, 08:30
Grali jak patałachy, gdyby przeszli byłaby to jawna niesprawiedliwość, zwłaszcza, że oba mecze były bardzo słabe. Totalne braki w wyszkoleniu technicznym, całkowity brak obrony, grali tylko Pareiko i Wilk.
JCH - 24-08-2011, 08:33
Marcin-Krak napisał/a: | |
Marcin-Krak przyjm wyrazy
Nie ukrywam jednak, że szczerze mnie to cieszy
Polskiej piłce nożnej w wydaniu klubowym mówimy zdecydowane NIE
sieegurd - 24-08-2011, 11:11
JCH napisał/a: | Nie ukrywam jednak, że szczerze mnie to cieszy
Polskiej piłce nożnej w wydaniu klubowym mówimy zdecydowane NIE |
Tylko, będąc obiektywnym, w Wiśle grało 3 Polaków
wichura1 napisał/a: | Totalne braki w wyszkoleniu technicznym, całkowity brak obrony, grali tylko Pareiko i Wilk. |
Braki w technice, kondycji było widać, daleko jeszcze do Europy Natomiast Pareiko miał dzień klopsów, chociaż kilka interwencji było miodzio.
akbi napisał/a: | No coz ... Nie poostaje mi nic innego, jak prosic Wisle o podobny poziom gry w najblizsza sobote |
Mam nadzieję, że będzie lepszy
|
|
|