Outlander III Ogólne - Pierwsze wrażenia
piker - 06-03-2014, 08:53
sla, daj już sobie spokój. Ja jestem krótko na forum a dokładnie znam Twoje zdanie na ten temat. Chyba trzeba założyć osobny temat dla narzekających na Mitsubishi
Może i Outlander nie jest urodziwy ale w dobrym kolorze na 18 wygląda /niestety?/ tylko normalnie. Są brzydsze samochody na rynku...
jero66 - 06-03-2014, 09:23
Dla malkontentów mam propozycję... kupcie i zacznijcie jeździć! Od środka wiele nie widać a przyjemność z jazdy duża
Old JDM - 06-03-2014, 13:44
sla nieproporcjonalnie male kolka ? 16-tki do SUV-a to malo ? Kiedys z kolega wsadzilismy 20 do nowki Pajero Dakar i wygladal conajmniej smiesznie.
Tylko zupelnie nie rozumiem - ogolnie twoich wypowiedzi i stanowiska. Nie jestes / byles strona transakcji zakupu OIII, nie jestes uzytkownikiem OIII, nie jezdzisz OIII - wiec jaka jest twoja wiedza ?
Moglbym ci przytoczyc dosc sporo moich wlasnych odczuc w stosunku do A5. Poczawszy od slabej jakosci tapicerek materialowych (nie mowie o stylingu bo az sie chcialo plakac i czlowiek wpadal w depresje), masakrycznym multitronicu (w koncu to CVT), malych felgach stylizowanych na kolpaki (to ci dopiero progres). Tylko po co ? O niebo lepsze jest Q5, baa nawet Q3. O silnikach TFSI nie bede opowiadal. Nie ma sensu. - Tylko po co mialbym to robic ?
Jestes na forum Mitsubishi, podforum Outlandera. Ktos kiedys na innym zacnym forum napisal "nikomu nic do tego jesli nie jest strona transakcji". Bardzo madre slowa. I mysle ze to wlasnie uzytkownicy OIII powinni sie wypowiadac - po to by dzielic sie wiedza dla tych, ktorzy ewentualnie rozwazaja zakup. To ma na celu wlasnie temat "Pierwsze wrazenia".
Mam nadzieje ze rozumiesz drobna aluzje i odpuscisz sobie nic nie wnoszace do tematu zlosliwosci.
sla - 06-03-2014, 15:01
Old JDM napisał/a: | Nie jestes / byles strona transakcji zakupu OIII, nie jestes uzytkownikiem OIII, nie jezdzisz OIII - wiec jaka jest twoja wiedza ?
: |
To do opisania wrażeń estetycznych potrzebna jest jakaś wiedza
Toż to temat pierwsze wrażenia, a ja mam właśnie takie. WANNOLOT
Nie bądź śmieszny w tym oburzeniu,a pisać możesz co chcesz i o jakim samochodzie chcesz, nie są one obiektem mojego kultu , nawet te które użytkuję
piker napisał/a: | Ja jestem krótko na forum a dokładnie znam Twoje zdanie na ten temat. |
A to ciekawe bo pierwszy raz o tym samochodzie piszę
jero66 napisał/a: | przyjemność z jazdy duża |
Nie neguję, wypowiadam się subiektywnie tylko na temat urody tego samochodu
Dj Lexus napisał/a: |
A co z Audi A5, niedomaga.
. |
Dziękuję , zdrowy
Tak jak pierwszy na forum napisałem, że nowa atrapa Mitsu nie ma nic wspólnego z rekinem tylko glonojada przypomina, tak teraz napiszę że pojazd Tytusa udaje.
Old JDM - 06-03-2014, 15:52
Ten temat nie sluzy opisywaniu wrazen estetycznych, tylko opisywaniu konkretnych wrazen z uzytkowania samochodu. Wiec sie nie osmieszaj.
Jak masz zamiar trollowac to lec na forum Onetu.
No tego by jeszcze brakowalo, zeby A5 bylo symbolem kultu
Jak juz wspomnialem wczesniej - strona transakcji nie jestes, a twoje odczucia subiektywne nikomu nie pomoga w wyborze. Wiec daj sobie spokoj i opusc watek.
tatahani - 06-03-2014, 15:58
Old JDM, myślę że lekko przejąłeś się rolą. sla, opisał swoje wrażenie z wyglądu auta, lekko żartobliwie, lekko z przekąsem, a Ty sie czepiasz, że mu sie nie podoba. Ma do tego prawo i nie ma tu znaczenia czy ma zamiar je kupić czy nie.
sla - 06-03-2014, 16:06
Kolego Old JDM, wyluzuj, bardzo się nabzdyczyłeś. Nie słyszałeś, że kupuje się oczami. Do jakich opinii służy ten temat, nie tobie decydować, bo nie jesteś jego założycielem. Podobnie jak o tym, w jakim mam pisać wątku.
Odczucia zawsze są subiektywne, pomijając głupoty które zaczynasz tutaj wypisywać.
Old JDM - 06-03-2014, 16:59
sla to polecam sie cofnac do pierwszego postu cviata, przeczytac ze zrozumieniem o ile potrafisz. Jasno jest sprecyzowane do kogo i w jakim zakresie kierowany jest ten watek. Nabzdyczony jestes ty, zwlaszcza z tymi swoimi kwasnymi porownaniami - nic nie wnoszacymi do tematu. Ciekaw jestem czy podobne herezje piszez na forum A5, pewnie nie - bo jak znam ich forum, to zebralbys kopa - zwanego banem.
tatahani - pewnie ze ma prawo mu sie nie podobac, ale jego opinie nic nie wnosza do watku, bo to jego subiektywne opinie - w dodatku, dotyczace wygladu. Komu to po co i na co i w czym mialoby pomoc ? No wlasnie nikomu w niczym. I tyle w temacie. Pamietaj - zawsze sobie mozecie zawrzec Duet opiniotworczy, zlwaszcza ze zaden z was jeszcze OIII nie posiada, wiec najpewniej macie najwiecej na jego temat do powiedzenia.
regon - 06-03-2014, 17:31
Old JDM napisał/a: | zlwaszcza ze zaden z was jeszcze OIII nie posiada, |
sorry, a ty już posiadasz?
Old JDM - 06-03-2014, 17:35
regon napisał/a: | sorry, a ty już posiadasz? |
Tak posiadam. Wystarczy sie cofnac w tym watku o kilka stron zeby o tym wiedziec.
regon - 06-03-2014, 17:44
to może uzupełnij swój opis, bo mi się nie chce cofać do twoich pasjonujących postów
Old JDM - 06-03-2014, 17:50
regon napisał/a: | to może uzupełnij swój opis, bo mi się nie chce cofać do twoich pasjonujących postów |
Skoro cie ten watek nie interesuje (nie chce ci sie cofac do poprzednich postow - gdybys watek czytal to bys wiedzial) - to po co sie wypowiadasz ? Ah rozumiem. Chciales zapodac "igle" w ramach obrony kolegi i nie wyszlo. Ale przynajmniej mi poprawiles humor hehe
regon - 06-03-2014, 17:55
kolego jesteś bardzo napastliwy, cieszę się, że potrafię poprawić twój zły nastrój.
Walerianki?
Old JDM - 06-03-2014, 17:58
regon napisał/a: | kolego jesteś bardzo napastliwy, cieszę się, że potrafię poprawić twój zły nastrój. |
Nie jestem. Po prostu sie bronie przed glupota i trollingiem coponiektorych, a ze to robie w sposob jasny i doslowny, to nie moja wina.
regon napisał/a: | Walerianki? |
No jak juz tak polecasz to chetnie
sla - 06-03-2014, 18:55
Mój kolega ze studiów, sprzed 30 lat, obecnie znany kardiochirurg, powiedziałby, daj sobie upusta, kibel wolny. I tyle w temacie.
Przyjemnej jazdy wannolotem życzę.
|
|
|