Dolnośląskie - Wrześniowy Spot - Techniczny
Guciek69 - 27-03-2009, 21:38
jw1900 napisał/a: | Witam wszystkich,
mam pytanko, bo sie zaczalem gubic: czy miejsce juz sie jakies ustalilo, poza tym, ze blisko grilla i Carismy 1.6 ?
pozdr, |
tak Legnica teraz kwestia konkretnego miejsca no i w 2 połowie Kwietnia wstępnie
tucci - 28-03-2009, 00:23
Moi mili trzeba sprawe spotu naglosnic i marketingowa oprawe zrobic bo jak ma byc rekord to musimy sila miskow uderzyc!!!
Ps. proponuje zbiorowe PW I EMAIL DO KAZDEGO DOLNOSLAZAKA, a co!!!
Guciek69 - 28-03-2009, 04:46
tucci napisał/a: | Moi mili trzeba sprawe spotu naglosnic i marketingowa oprawe zrobic bo jak ma byc rekord to musimy sila miskow uderzyc!!!
Ps. proponuje zbiorowe PW I EMAIL DO KAZDEGO DOLNOSLAZAKA, a co!!! |
trzeba ustalić konkretne miejsce, termin i godzinę i modzi mogą słać mass
marexi - 28-03-2009, 16:36
jak ma byc w legnicy to kilka osob z lusukiego tez sie pojawi:) tzn ja i moja dziewczyna ukochana:)
KaWu - 28-03-2009, 23:13
marexi, no to fajnie. Pamietam jak w NOwej Soli rozmawialismy ze bys wpadl do nas... bo u was malo spotow no i jednak sie zjawisz.
No kwiecien juz za pasem a terminu / ankiety niestety nie ma. Jak tak dalej pojdzie to pewnie tylko nieliczni sie zjawia-choc mi to nie przeszkadza. Liczy sie jakosc, a nie ilosc
Kmer - 28-03-2009, 23:26
Cytat: | No kwiecień już za pasem a terminu / ankiety niestety nie ma. Jak tak dalej pójdzie to pewnie tylko nieliczni się zjawia-choć mi to nie przeszkadza. Liczy się jakość, a nie ilość |
Tak jak mówisz Krzysiek,ale damy rade,nie ma się co przejmować ze na pewne osoby nie ma co liczyć w naszym kochanym regionie,jak tak dalej pójdzie będziemy się organizować poprzez GG i spotykac we wlasnym gronie,jest parę miejsc w okolicy gdzie grilla możemy zrobić,i na spokojnie się spotkać także nie ma co dyziać.
Guciek69 - 29-03-2009, 11:26
Kmer napisał/a: | Cytat: | No kwiecień już za pasem a terminu / ankiety niestety nie ma. Jak tak dalej pójdzie to pewnie tylko nieliczni się zjawia-choć mi to nie przeszkadza. Liczy się jakość, a nie ilość |
Tak jak mówisz Krzysiek,ale damy rade,nie ma się co przejmować ze na pewne osoby nie ma co liczyć w naszym kochanym regionie,jak tak dalej pójdzie będziemy się organizować poprzez GG i spotykac we wlasnym gronie,jest parę miejsc w okolicy gdzie grilla możemy zrobić,i na spokojnie się spotkać także nie ma co dyziać. |
no to panowie dograjcie tam miejsce to sami porozsyłamy wiadomości o spocie skoro brak zaangażowanie innych kolegów
Kmer - 29-03-2009, 11:40
Guciek69 napisał/a: | no to panowie dograjcie tam miejsce to sami porozsyłamy wiadomości o spocie skoro brak zaangażowanie innych kolegów |
Sadze chyba ze nie o to chodzi,cel i zamierzenie było inne,od samego początku,
otworzył bym nowy temat z ankieta,a później by się tylko przeniosło te posty z tego do nowego,ale wiem ze zaraz się podniesie raban,i temat zostanie zamknięty,
nie rozumiem zlej woli moderatorów w tym temacie,najpierw dają zielone światło w robieniu spotu,i oferują pomoc odnośnie ankiety,a później nic w tym temacie nie robią,dla mnie jest to rzucanie kłód pod nogi,
nasuwa mi się tylko jedna myśl,dlaczego tak się dzieje,ze to ja się za to wziąłem,
może lepiej będzie jak ktoś inny przejmie ode mnie ta organizacje spota w Legnicy,jest ktoś chętny ???
Mnie na tym naprawdę nie zależy,żeby być organizatorem.
Wowik - 29-03-2009, 12:37
Arek nie zrażaj się, głowa do góry, nie jesteś sam.
KaWu - 29-03-2009, 13:28
Arek mysle z nie ma sensu teraz jechac na lotnisko, jak i tak termin nie jest znany.
Najlepiej znac termin i wtedy mozna np. przedzwonic i ugadac z wlascicielem.
drd1812 - 29-03-2009, 16:51
Wracając do meritum rozumiem, że planujemy zorganizować Spot na terenie Lotniska (przyległym), na parkingach na przeciw siedzib firm i hurtowni (min. Żywiec Trade). Strefą Lotniska i okolic zarządza
Strefa Aktywności Gospodarczej Sp. z o.o.
59-220 Legnica al. Rzeczypospolitej 116
tel. (076) 722 60 36, 721 01 38
fax: (076) 722 60 37
Strefa Aktywności Gospodarczej
postaram się jutro zadzwonić i zapytać jakie byłyby wymogi formalne do legalnego zorganizowania spota.
Mam tylko prośbę do mitsumaniaków z Legnicy (jak się nie uda śmignę sam) by przejechać się na tą cześć około lotniskową i porobić zdjęcia terenu (parkingi na przeciw byłego hangaru samolotów i Żywiec Trade (jak pamiętam miejsca tam jest dość) i wrzucić na forum celem pokazania gdzie chcielibyśmy zorganizować wiosenne spotkanie.
EDIT:
pogrzebałem trochę w sieci i dzięki uprzejmości http://www.racingforum.pl/
wrzucam fotki interesującego nas terenu: (u co prawda jeszcze Auchan przed rozbudową
ale to nas nie interesuje )
czerwone kółko to interesujący nas obszar:
seir - 29-03-2009, 20:35
Wygląda ładnie
Swoją drogą pas lotniska wygląda taaaaak kusząco
Anonymous - 29-03-2009, 21:06
Kmer napisał/a: | Cytat: | No kwiecień już za pasem a terminu / ankiety niestety nie ma. Jak tak dalej pójdzie to pewnie tylko nieliczni się zjawia-choć mi to nie przeszkadza. Liczy się jakość, a nie ilość |
Tak jak mówisz Krzysiek,ale damy rade,nie ma się co przejmować ze na pewne osoby nie ma co liczyć w naszym kochanym regionie,jak tak dalej pójdzie będziemy się organizować poprzez GG i spotykac we wlasnym gronie,jest parę miejsc w okolicy gdzie grilla możemy zrobić,i na spokojnie się spotkać także nie ma co dyziać. |
Ankieta będzie cierpliwości wiec proszę nie podgrzewać atmosfery która i tak jest już zniechęcająca , po za tym jak "Cyrk" chce przyjechać do miasta to najpierw się pyta czy może i gdzie przyjechać a potem KIEDY.
tucci - 29-03-2009, 21:22
seir napisał/a: | Swoją drogą pas lotniska wygląda taaaaak kusząco |
...oby nie kusil paleniem 2go kompletu opon
Kmer - 29-03-2009, 21:49
Soldi napisał/a: | Radek, proszę abyś do końca rozeznał temat miejsca i możliwości skoro Arek nie może. |
Krzysiek tu nie chodzi o to czy mogę czy nie,jak mam z kimś rozmawiać to muszę znać termin,jaki by interesował wszystkich,sadze ze Ty gdybyś coś załatwiał to tez byś chciał już omawiać z terminem,a nie robić coś na chybił trafił,
Mateusz no niestety na kuszeniu musi pozostać,bynajmniej jak na razie,kiedyś policja organizowała na pasie pomiary prędkości dla społeczeństwa,a teraz chyba pas jest nie kompletny,ale nie chodziłem tego sprawdzać.
|
|
|