To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że...

Juiceman - 04-04-2008, 00:47

Sruba pamiętaj, nic nie widziałeś, nikogo nie znasz :D
sruba - 04-04-2008, 08:24

Cezar napisał/a:
Sruba, to podjedz na Komende to poczestuje herbata

a gdzie to jest ?

Anonymous - 04-04-2008, 14:36

Sruba napisał/a:
Cezar napisał/a:
Sruba, to podjedz na Komende to poczestuje herbata

a gdzie to jest ?
Wybij szybę w jakimś samochodzie i Cie sami zawiozą :mrgreen:
jacek11 - 04-04-2008, 21:50

Z moich obserwacji wynika,że wywaliło mi uszczele pod głowicą,i trzeba będzie chyba rączki upaćkać w smarach.
KarolS - 05-04-2008, 23:17

...., że wróciłem z nart... wypocząłem, pojeździłem i do tego wybawiłem się ze znajomymi na amen.
Mimo wszystko nie ma to jak wyjazd ze sprawdzoną ekipą (która tu pozdrawiam). 8)

Oto ja ponad chmurami na szczycie Soelden :D :

Marcin-Krak - 06-04-2008, 10:35

KarolS,

akbi napisał/a:
KarolS napisał/a:
Chcę powiedzieć, że za 1,5 godziny w końcu ruszam na narty i tym samym zaczynam upragniony od 2 lat urlop 8)

mam nadzieje, ze nie jechales z wycieczka organizowana przez Elektrownie Opole :?

Dobrze że wróciłeś :D

Cezar - 06-04-2008, 15:36

Cytat:
a gdzie to jest ?

ul. partyzantow 23 :wink:
dm17 napisał/a:
Wybij szybę w jakimś samochodzie i Cie sami zawiozą

dokladnie :badgrin:

arekp - 08-04-2008, 00:04

Dzis w godzinach popoludniowych bylem na siebie bardzo zly, ze nie zmienilem opon na letnie bo mocno padalo i autko niezbyt pewnie trzymalo sie drogi - a na ostatnim zlocie na zbyt szybkim zakrecie mi piszczaly :/

Za to wieczorem, gdy wracalem do miasta bylem z siebie zadowolony, ze jeszcze opon nie zmienilem bo Szczecin zamienil sie w biala wioske i moje KLEBER KRISALP HP 195/65R15 95 T idealnie zachowywaly sie na blocie sniegowym i auto szlo prawie jak po szynach - kiedy inni z ledwoscia 40 km/h ciagneli ja spokojnie i pewnie lecialem 80km/h :D

Aaaa ... zapomnialbym dopisac, snieg przypomnial mi ogromna przewage nadwozia HB nad sedanem - wycieraczka tylnej szyby :D

Maretzky85 - 08-04-2008, 10:48

Oj tak, wycieraczka z tyłu się przydaje :P
(szkoda, że jej nie mam)

Jak to już gdzieś ktoś napisał, też niedługo będę musiał się babrać w smarach zmieniając uszczelkę pod głowicą :/

Kibloo - 08-04-2008, 13:07

...Że co do zimowych buciorów, to mój "Czarnuch" wczoraj się ich pozbył... teraz lekkie kapciuszki i od razu w kabinie ciszej... :mrgreen:

pozdro

Anonymous - 09-04-2008, 19:54

że właśnie zaczyna padać śnieg i już jest lekko biało i WCALE mi sie to nie podoba :doubt:
arekp - 09-04-2008, 19:56

dm17 napisał/a:
że właśnie zaczyna padać śnieg i już jest lekko biało i WCALE mi sie to nie podoba :doubt:

To nowy sposob testowania bezpieczenstwa energetycznego w kraju, zaczeli od Szczecina huehuehuheue.

Marcin-Krak - 10-04-2008, 08:39

że odwołali mi dzisiejsze ćwiczenia :P
A przygotowywałem się na nie wczoraj pół dnia :evil:

Ale i tak się cieszę :mrgreen: :wink:

saphire - 10-04-2008, 11:52

W końcu rozebrałem wczoraj wszystkie plastiki w bagażniku, popodklejałem miękkim filcem lub innymi takimi gumowymi podkładkami, poskręcałem wszystkie sruby od plastików oraz o ¾ dokręciłem nakrętkę w główce amortyzatorów. Nie puka, nie skrzypi, nie hałasuje :mrgreen:
Kibloo - 10-04-2008, 12:16

Marcin-Krak napisał/a:
że odwołali mi dzisiejsze ćwiczenia :P
A przygotowywałem się na nie wczoraj pół dnia :evil:
i po jakiego grzyba sie przygotowywać... :mrgreen:

pozdro