To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - Tu się witamy i witamy nowych użytkowników naszego Forum

Anonymous - 18-10-2007, 21:14

Wtam serdecznie wszystkim mitsumaniakow jestem tu nowy, chcialbym sie u was zadomowić. Musze kupic Zonie Eclipse, a nie ukrywam, ze mnie rownierz autko bardzo sie podoba.Prosze o wyrozumialosc oraz o pomoc.
Pozdrawiam
Janusz

Anonymous - 19-10-2007, 14:29

Witam wszystkich!
Dziś rano stałem się posiadaczem Space Star 1.3 GLX. Szczęśliwym posiadaczem :-)
Czem prędzej udałem się na forum, żeby poczytać i dowiedzieć się. Pozdrawiam wszystkich Miśkoposiadaczy :-)

Anonymous - 19-10-2007, 15:35

Witam wszystkich szczęśliwych (i nie) posiadaczy MISIAKÓW.
POZDRAWIAM. :oops:

steve69 - 20-10-2007, 22:38

Chciałem naprawić swój błąd, zacząłem już pisać posty a nie zauważyłem tej strony. Witam więc wszystkich forumowiczów, klubowiczów, jest mi bardzo miło, że mogę do Was dołączyć. Obserwowałem to forum już od kilku miesięcy, w czasie gdy szukałem swojego autka i znalazłem wiele ciekawych informacji.
Serdecznie Was pozdrawiam i życzę wiele frajdy ze "szlifowania" Waszych potrójnych diamencików!
steve69

Anonymous - 21-10-2007, 20:43

steve69 witaj w naszym zacnym gronie :lol:
Gene - 25-10-2007, 07:21

jeta1, koliberek, swietny, steve69, witajcie w "rodzinie" :wink:
Anonymous - 30-10-2007, 18:59

Cytat:
Chciałem naprawić swój błąd, zacząłem już pisać posty a nie zauważyłem tej strony. Witam więc wszystkich forumowiczów, klubowiczów, jest mi bardzo miło, że mogę do Was dołączyć

Steve wyjąłeś mi to z ust...
Witam mitsu-wszystkich-maniaków.

Grześku - 30-10-2007, 20:38

elili napisał/a:
Steve wyjąłeś mi to z ust...

witaj w klubie :twisted: :D

Anonymous - 31-10-2007, 08:33
Temat postu: Witam
Witam i ja, od niedawna (2 miesiace?) jestem posiadaczem galanta ea6a, mimo niezbyt pochlebnych opinii o tej wersji, ktore mozna spotkac tu na forum i standardowej kwestii, ktora mnie dotyka czyli na ta chwile troche uciazliwa skrzynia biegow (redukcja 3>2 glownie), jak na razie jestem zadowolony ;) oby trwalo to jak najdluzej....
Anonymous - 31-10-2007, 13:52

Witam serdecznie jakies tydzien temu stalem sie posiadaczem upragnionego Galanta 98r silnik moze nie rewelacja bo tylko 2.0 TD no ale oszczedny chyba :?: To juz moj kolejny japonczyk wiec mysle ze bede tez z niego tak zadowolony jak z poprzednich. Galancik narazie nie jezdzi bo ma walnieta skrzynie ale wszystko sie zrobi i bedzie gitara :)
Pozdrawiam Tomek

Grześku - 31-10-2007, 21:26

Witaycie, niech forum, tzn moc będzie z Wami :mrgreen:
Anonymous - 01-11-2007, 00:54

Oj, ja też teraz dopiero zauważyłem ten temat.

Chciałbym się przywitać serdecznie z Wszystkimi tutejszymi Klubowiczami, Forumowiczami i Bywalcami! Fajne jest to forum i może się przydać.

Trafiłem tutaj jak mi wpadła w oko jedna taka Cari i chciałem coś więcej się dowiedzieć. Fajna tu u Was atmosfera. Jak już udało mi się zdobyć upatrzoną Cari, to stwierdziłem, że chyba wypada się zarejestrować - no i jestem. Zdążyłem już co nieco napisać nawet.

Wszystkim dużo dobrego

-Jurek

Anonymous - 01-11-2007, 16:42

Witajcie nowi bracia mitsumaniacy :!: :!: :!: :badgrin:
Anonymous - 01-11-2007, 20:43

Ciesze sie, ze takie forum istnieje i chcialem wszystkich bardzo serdecznie pozdrowic. Posiadam Eclipsa 1g od ponad dwoch lat, ale dopiero teraz dolaczylem do Waszego grona. Jestem z Wawy i czesto jezdze wieczorami "dynamicznie" to mnie relaksuje :) fajnie by bylo pojezdzic w pare fur. Mam nadzieje, ze znajda sie chetni.

Jeszcze raz pozdrawiam

Anonymous - 02-11-2007, 20:00

Konrad_wawa. Witaj w gronie mitsumaniaków.Wejdz na fora regionalne i dalej na mazowieckie. Pewnie się ktoś znajdzie z naszych aby z Tobą pojeździć.Tylko bez szaleństw. 8)