Forum ogólne - Tu się witamy i witamy nowych użytkowników naszego Forum
Anonymous - 18-10-2007, 21:14
Wtam serdecznie wszystkim mitsumaniakow jestem tu nowy, chcialbym sie u was zadomowić. Musze kupic Zonie Eclipse, a nie ukrywam, ze mnie rownierz autko bardzo sie podoba.Prosze o wyrozumialosc oraz o pomoc.
Pozdrawiam
Janusz
Anonymous - 19-10-2007, 14:29
Witam wszystkich!
Dziś rano stałem się posiadaczem Space Star 1.3 GLX. Szczęśliwym posiadaczem
Czem prędzej udałem się na forum, żeby poczytać i dowiedzieć się. Pozdrawiam wszystkich Miśkoposiadaczy
Anonymous - 19-10-2007, 15:35
Witam wszystkich szczęśliwych (i nie) posiadaczy MISIAKÓW.
POZDRAWIAM.
steve69 - 20-10-2007, 22:38
Chciałem naprawić swój błąd, zacząłem już pisać posty a nie zauważyłem tej strony. Witam więc wszystkich forumowiczów, klubowiczów, jest mi bardzo miło, że mogę do Was dołączyć. Obserwowałem to forum już od kilku miesięcy, w czasie gdy szukałem swojego autka i znalazłem wiele ciekawych informacji.
Serdecznie Was pozdrawiam i życzę wiele frajdy ze "szlifowania" Waszych potrójnych diamencików!
steve69
Anonymous - 21-10-2007, 20:43
steve69 witaj w naszym zacnym gronie
Gene - 25-10-2007, 07:21
jeta1, koliberek, swietny, steve69, witajcie w "rodzinie"
Anonymous - 30-10-2007, 18:59
Cytat: | Chciałem naprawić swój błąd, zacząłem już pisać posty a nie zauważyłem tej strony. Witam więc wszystkich forumowiczów, klubowiczów, jest mi bardzo miło, że mogę do Was dołączyć |
Steve wyjąłeś mi to z ust...
Witam mitsu-wszystkich-maniaków.
Grześku - 30-10-2007, 20:38
elili napisał/a: | Steve wyjąłeś mi to z ust... |
witaj w klubie
Anonymous - 31-10-2007, 08:33 Temat postu: Witam Witam i ja, od niedawna (2 miesiace?) jestem posiadaczem galanta ea6a, mimo niezbyt pochlebnych opinii o tej wersji, ktore mozna spotkac tu na forum i standardowej kwestii, ktora mnie dotyka czyli na ta chwile troche uciazliwa skrzynia biegow (redukcja 3>2 glownie), jak na razie jestem zadowolony oby trwalo to jak najdluzej....
Anonymous - 31-10-2007, 13:52
Witam serdecznie jakies tydzien temu stalem sie posiadaczem upragnionego Galanta 98r silnik moze nie rewelacja bo tylko 2.0 TD no ale oszczedny chyba To juz moj kolejny japonczyk wiec mysle ze bede tez z niego tak zadowolony jak z poprzednich. Galancik narazie nie jezdzi bo ma walnieta skrzynie ale wszystko sie zrobi i bedzie gitara
Pozdrawiam Tomek
Grześku - 31-10-2007, 21:26
Witaycie, niech forum, tzn moc będzie z Wami
Anonymous - 01-11-2007, 00:54
Oj, ja też teraz dopiero zauważyłem ten temat.
Chciałbym się przywitać serdecznie z Wszystkimi tutejszymi Klubowiczami, Forumowiczami i Bywalcami! Fajne jest to forum i może się przydać.
Trafiłem tutaj jak mi wpadła w oko jedna taka Cari i chciałem coś więcej się dowiedzieć. Fajna tu u Was atmosfera. Jak już udało mi się zdobyć upatrzoną Cari, to stwierdziłem, że chyba wypada się zarejestrować - no i jestem. Zdążyłem już co nieco napisać nawet.
Wszystkim dużo dobrego
-Jurek
Anonymous - 01-11-2007, 16:42
Witajcie nowi bracia mitsumaniacy
Anonymous - 01-11-2007, 20:43
Ciesze sie, ze takie forum istnieje i chcialem wszystkich bardzo serdecznie pozdrowic. Posiadam Eclipsa 1g od ponad dwoch lat, ale dopiero teraz dolaczylem do Waszego grona. Jestem z Wawy i czesto jezdze wieczorami "dynamicznie" to mnie relaksuje fajnie by bylo pojezdzic w pare fur. Mam nadzieje, ze znajda sie chetni.
Jeszcze raz pozdrawiam
Anonymous - 02-11-2007, 20:00
Konrad_wawa. Witaj w gronie mitsumaniaków.Wejdz na fora regionalne i dalej na mazowieckie. Pewnie się ktoś znajdzie z naszych aby z Tobą pojeździć.Tylko bez szaleństw.
|
|
|