Nasze Miśki - moje CA0...
Anonymous - 02-05-2011, 00:58
aaaa Rezzo... straszny brzydal...
karolgt - 02-05-2011, 01:03
spoko, mogło być gorzej :
rosomak1983 - 02-05-2011, 02:18
Lutek co z tym swapem ????
londolut - 02-05-2011, 11:37
mkm napisał/a: | Skandal | Wstyd i hańba...
Marcin-Krak napisał/a: | Przyznaj się, że kolor spleśniał do reszty |
karolgt napisał/a: | tak wybladł że aż znikł i jest biały | Fajnie jakby był biały Jeszcze jakby zgnił i zrobił się białą perłą...ahhh
pyjte napisał/a: | Przyznać się nie chce że przód skasował |
pyjte napisał/a: | tera jeździ Tacumą w gazie | To najgorsza kara jeździć takim brzydalem. Z przodu to wygląda jakby mu kto glanem w ryja zasadził ... Samochód z kalafiorem na masce.
kuzi napisał/a: | koreański lub chiński wynalazek? | Hehehe zabrzmiało jak jakaś ryba, no nie ?
karolgt napisał/a: | spoko, mogło być gorze | Akwariuma bym nie przeżył
Oprócz skasowania przodu to praktycznie brak nowości. Naprawiłem niestykającą krańcówkę i myślę, że już nie będzie lipy z tym. Kupiłem też nowy kabel do wzmaka i okazało się, że mam zimne luty na gniazdku chinch we wzmacniaczu A jak, nie ma to jak wywalanie kasy w błoto Po 3 latach po malowaniu wylazły mi 3 purchle na masce ale to nie ma znaczenia bo maska do wymiany Na letnich gumach Colcik stoi już dobry miesiąc. Byłem chyba pierwszy na Forum Co do takich dziwnych usterek, mam gdzieś przedmuch na wydechu ale na razie nie doszedłem do tego, żeby ogarnąć wariata. Mam nadzieję, że w maju dam radę. To by było na tyle z 'nowości'. Jak mi się coś przypomni to jeszcze coś dopiszę.
Dziś majówka u Jogurta to będą jakieś fotki. Zobaczymy czy nie będzie lało...Deszcz w majówkę u Joga staje się powoli taką tradycją jak 3 dni deszczu na Ogólnopolskim
Strzeżcie się Mitsumaniaki, których numery telefonów posiadam Noc jest dłuuuuuuuga
rosomak1983 napisał/a: | Lutek co z tym swapem ???? | Nienawidzę cię
karolgt - 02-05-2011, 12:02
londolut napisał/a: | rosomak1983 napisał/a: | Lutek co z tym swapem ???? | Nienawidzę cię |
No ale co ze swapem?
londolut - 02-05-2011, 12:34
Lipa pany ze swapem...
Anonymous - 02-05-2011, 12:42
londolut napisał/a: | Lipa pany ze swapem... |
i nikt nie zrobił swapu, ani Ty, ani Rafi, i ja lancera też nie dokończyłem
rosomak1983 - 02-05-2011, 12:50
Derpin napisał/a: | i nikt nie zrobił swapu, ani Ty, ani Rafi, i ja lancera też nie dokończyłem |
bo zaczynacie od dupy strony
londolut napisał/a: | Po 3 latach po malowaniu |
serio tyle mineło
londolut - 02-05-2011, 14:14
Malowany byl prze zlotem w Zywcu potem byly Wilkasy...2 lata...sorry
rosomak1983 - 02-05-2011, 14:31
londolut, z tym swapem to dalej wierze w Ciebie, i czuje ze szykujesz cos grubszego tylko nie chcesz zdradzic zbyt szybko
Anonymous - 03-05-2011, 14:28
londolut napisał/a: | Dziś majówka u Jogurta |
londolut napisał/a: | Strzeżcie się Mitsumaniaki, których numery telefonów posiadam Noc jest dłuuuuuuuga |
tak o 1:30 już prawie zasypiałem
londolut - 03-05-2011, 14:31
Derpin napisał/a: | tak o 1:30 już prawie zasypiałem |
Jogurt - 03-05-2011, 15:05
no i co, deszczu nie było jak zawsze, ma się te układy
Derpin napisał/a: | tak o 1:30 już prawie zasypiałem | ale oso chozi ?
londolut napisał/a: | Oprócz skasowania przodu to praktycznie brak nowości. | to ja albo byłem pijany albo nawet na spleśniałego nie spojrzałem bo zderzak i wsio było na miejscu.
Juiceman - 03-05-2011, 15:09
A wy powinniście dostać pstryczka w nos. Ja rozumiem rozpocząć majówkę, standardowo o 1:32 dzwonić - ale na cholerę zorganizować opady śniegu w prawie całej Polsce? To już Was pogięło
Jogurt - 03-05-2011, 15:29
Juiceman napisał/a: | ale na cholerę zorganizować opady śniegu w prawie całej Polsce? To już Was pogięło | chcieliśmy Cie ostrzec ale miałeś wyłączony telefon
|
|
|