To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - moje CA0...

Anonymous - 02-05-2011, 00:58

aaaa Rezzo... straszny brzydal...
karolgt - 02-05-2011, 01:03

spoko, mogło być gorzej :

:D

rosomak1983 - 02-05-2011, 02:18

Lutek co z tym swapem ???? :P :P :P
londolut - 02-05-2011, 11:37

mkm napisał/a:
Skandal :twisted:
Wstyd i hańba... :oops:

Marcin-Krak napisał/a:
Przyznaj się, że kolor spleśniał do reszty :P
karolgt napisał/a:
tak wybladł że aż znikł i jest biały :D
Fajnie jakby był biały :D Jeszcze jakby zgnił i zrobił się białą perłą...ahhh :P
pyjte napisał/a:
Przyznać się nie chce że przód skasował
:( :( :(
pyjte napisał/a:
tera jeździ Tacumą w gazie
To najgorsza kara jeździć takim brzydalem. Z przodu to wygląda jakby mu kto glanem w ryja zasadził :? ... Samochód z kalafiorem na masce.

kuzi napisał/a:
koreański lub chiński wynalazek?
Hehehe zabrzmiało jak jakaś ryba, no nie :D ?
karolgt napisał/a:
spoko, mogło być gorze
Akwariuma bym nie przeżył :shock:

Oprócz skasowania przodu to praktycznie brak nowości. Naprawiłem niestykającą krańcówkę i myślę, że już nie będzie lipy z tym. Kupiłem też nowy kabel do wzmaka i okazało się, że mam zimne luty na gniazdku chinch we wzmacniaczu :D A jak, nie ma to jak wywalanie kasy w błoto :P Po 3 latach po malowaniu wylazły mi 3 purchle na masce ale to nie ma znaczenia bo maska do wymiany :roll: Na letnich gumach Colcik stoi już dobry miesiąc. Byłem chyba pierwszy na Forum ;) Co do takich dziwnych usterek, mam gdzieś przedmuch na wydechu ale na razie nie doszedłem do tego, żeby ogarnąć wariata. Mam nadzieję, że w maju dam radę. To by było na tyle z 'nowości'. Jak mi się coś przypomni to jeszcze coś dopiszę.

Dziś majówka u Jogurta to będą jakieś fotki. Zobaczymy czy nie będzie lało...Deszcz w majówkę u Joga staje się powoli taką tradycją jak 3 dni deszczu na Ogólnopolskim :P
Strzeżcie się Mitsumaniaki, których numery telefonów posiadam :P Noc jest dłuuuuuuuga :twisted: :wink:

rosomak1983 napisał/a:
Nienawidzę cię :mrgreen:
karolgt - 02-05-2011, 12:02

londolut napisał/a:
rosomak1983 napisał/a:
Nienawidzę cię :mrgreen:

No ale co ze swapem? :D

londolut - 02-05-2011, 12:34

Lipa pany ze swapem...
Anonymous - 02-05-2011, 12:42

londolut napisał/a:
Lipa pany ze swapem...

i nikt nie zrobił swapu, ani Ty, ani Rafi, i ja lancera też nie dokończyłem :( :(

rosomak1983 - 02-05-2011, 12:50

Derpin napisał/a:
i nikt nie zrobił swapu, ani Ty, ani Rafi, i ja lancera też nie dokończyłem :( :(

bo zaczynacie od dupy strony :P
londolut napisał/a:
Po 3 latach po malowaniu

serio tyle mineło :shock:

londolut - 02-05-2011, 14:14

Malowany byl prze zlotem w Zywcu potem byly Wilkasy...2 lata...sorry :)
rosomak1983 - 02-05-2011, 14:31

londolut, z tym swapem to dalej wierze w Ciebie, i czuje ze szykujesz cos grubszego tylko nie chcesz zdradzic zbyt szybko :D
Anonymous - 03-05-2011, 14:28

londolut napisał/a:
Dziś majówka u Jogurta

londolut napisał/a:
Strzeżcie się Mitsumaniaki, których numery telefonów posiadam :P Noc jest dłuuuuuuuga :twisted: :wink:

tak o 1:30 już prawie zasypiałem :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

londolut - 03-05-2011, 14:31

Derpin napisał/a:
tak o 1:30 już prawie zasypiałem :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
:D :D :D :D :D
Jogurt - 03-05-2011, 15:05

no i co, deszczu nie było jak zawsze, ma się te układy :P
Derpin napisał/a:
ale oso chozi ? :mrgreen:
londolut napisał/a:
Oprócz skasowania przodu to praktycznie brak nowości.
to ja albo byłem pijany albo nawet na spleśniałego nie spojrzałem bo zderzak i wsio było na miejscu.
Juiceman - 03-05-2011, 15:09

A wy powinniście dostać pstryczka w nos. Ja rozumiem rozpocząć majówkę, standardowo o 1:32 dzwonić - ale na cholerę zorganizować opady śniegu w prawie całej Polsce? To już Was pogięło :mrgreen: :wink:
Jogurt - 03-05-2011, 15:29

Juiceman napisał/a:
ale na cholerę zorganizować opady śniegu w prawie całej Polsce? To już Was pogięło
chcieliśmy Cie ostrzec ale miałeś wyłączony telefon :D