Nasze Miśki - custom COLT by pawela
pawela - 09-09-2009, 20:41
| tresorex napisał/a: | | ^^ nalepka czy cały korek? |
oryginał 300zł, nalepka... 3
szczeny oglądających - w dole
| rosomak1983 napisał/a: | | Paweł ty szajbusie jeden !!!!!!!!!!!!!!!! |
no co pierdółki robię, przed wielkim finałem, już tuż tuż
| rosomak1983 napisał/a: | | Wydech super mam nadzieje ze z niego juz bedziesz zadowolony heh |
no jak już z tego nie to wstawię serię z kibelrurą na końcu
| Cytat: | Do zobaczyska jutro mordo. |
oj wyczekuję
Anonymous - 09-09-2009, 20:47
Muszę to napisać, kombinujesz z tymi tlumikami jak koń pod górę, ten ''apexi'' to taki sam shit jak poprzednie, zapodaj coś uszytego na miarę a nie jakieś badziewie...
pawela - 09-09-2009, 21:04
mamy inne podejście do tych spraw
Anonymous - 09-09-2009, 21:36
Cóż zrobić, może to różnica wieku?
Montowałem takie znajomym i przeważnie demontowałem po jakimś czasie ze względu na hałas i ...często gęsto ta niby chińska kwasówka potrafi zardzewieć
pyjte - 10-09-2009, 00:59
| autoR napisał/a: | | Muszę to napisać, kombinujesz z tymi tlumikami jak koń pod górę, ten ''apexi'' to taki sam shit jak poprzednie, zapodaj coś uszytego na miarę a nie jakieś badziewie... | pawela podpisuje się nogami i rękoma pod tym... jak tłumik to na prawdę profesionalny... w szczególności że wydajesz się osoba nie oszczędająca na aucie...
P.S czy jest różnica w dzwięku zwykłej kibel rury od kiblel rury A'pexi N1 (podróbki) ? Bo według mnie nie
tresorex - 10-09-2009, 07:04
| Cytat: | | Naprawdę nie warto, zobacz który z kolei tłumik montujesz, podlicz wszystko, Twój czas - też powinieneś go uwzględnić i można się czasem zdziwić ... |
Ja lubię (pewala zapewne też) siedzieć i grzebać przy aucie i czasu "straconego" nie liczę
pawela - 10-09-2009, 07:58
| pyjte napisał/a: | | P.S czy jest różnica w dzwięku zwykłej kibel rury od kiblel rury A'pexi N1 (podróbki) ? Bo według mnie nie |
jest między każdym ogromna, mam nagrany każdy, zrobię mixa i sobie porównasz
Jeden jest basowy, inny metaliczny, trzeci bzyczący
londolut - 10-09-2009, 14:35
A mnie się podoba i to bardzo Zamontował bym takiego Apexi u siebie tylko bez opalanego rantu Paweł - mod na + w moich oczach
pawela - 14-09-2009, 19:29
N1 na pokładzie, z wyboru jestem mega zadowolny
po pierwsze: jest ciszej niż na małym mugenie i o WIELE ciszej niż na WM, a przy tym dźwięk jest bardzo rasowy
po drugie: wygląda genialnie, nie jest bardzo jasny tylko przydymiony, choć wypolerowany na lustro, a opalana końcówka jest genialna
po trzecie: podoba się żonie, czyli wszystko gra
fotki z komórki:
niebawem filmik
I z okazji wizyty na kanale wymieniłem dziś sondę lambda na NGK/NTK, zalałem pod korek i mierzę, ostatnie spalanie przed wymianą w cyklu mieszanym to 8,7 - za dużo
rosomak1983 - 14-09-2009, 23:11
Wyglad rzeczywiscie ładny. Jesli cichszy to lepiej...
Sam zostaje przy ori z przyspawana końcówka poniewaz wysoko cenie sobie uszy i głowe heh no nie kreca mnie te hondziarskie wydechy
Co do spalania to czas to ukrócić, choć na krótkiej skrzyni zawsze bedziesz miał lekko wieksze. Coś za cos...
PS. Paweł co w końcu z tyłem. Nie zeby mi sie nie podobał bo jest ładny tylko cos wspominales o jakims pomysle.
maklakus - 15-09-2009, 11:55
Jak dla mnie dużo za dużo wystaje ten tłumik poza obrys auta ... mi się to nie podoba - choć to kwestia gustu...
ja bym to zamontował tak jak ja to miałem w moim byłym BIAŁYM Colcie 4WD
pawela - 15-09-2009, 11:59
| rosomak1983 napisał/a: | Sam zostaje przy ori z przyspawana końcówka poniewaz wysoko cenie sobie uszy i głowe heh no nie kreca mnie te hondziarskie wydechy |
ale mówię Ci, do evo looka to będzie pięść do nosa | rosomak1983 napisał/a: | | Co do spalania to czas to ukrócić, choć na krótkiej skrzyni zawsze bedziesz miał lekko wieksze. Coś za cos... |
świeżo po przekładce spalał mi 7.02 po mieście, te czasu muszą wrócić | rosomak1983 napisał/a: | | PS. Paweł co w końcu z tyłem. Nie zeby mi sie nie podobał bo jest ładny tylko cos wspominales o jakims pomysle. |
z jednej strony myślę, że lotka i wydech wystarczy
Z drugiej, miał na tył wlecieć zderzak z Satrii GTi, po małej przeróbce, tj wywaleniu czarnego plastiku, oraz przeszczepieniu miejsca na tablicę z ori zderzaka:
ale sam nie wiem, czy to nie będzie festyn...
Co myślicie?
pawela - 15-09-2009, 12:02
| maklakus napisał/a: | | Jak dla mnie dużo za dużo wystaje ten tłumik poza obrys auta ... mi się to nie podoba |
jestem skłonny zaryzykować , że wystaje mniej, bo w najdalszym punkcie 4cm od zderzaka, a po prostu rura jest cieńsza, smuklejsza, i jasna, a nie carbonowa
PS Michaś, też jeździłeś na poprawkę Na razie jest git
rosomak1983 - 15-09-2009, 13:48
| pawela napisał/a: | Z drugiej, miał na tył wlecieć zderzak z Satrii GTi, po małej przeróbce, tj wywaleniu czarnego plastiku, oraz przeszczepieniu miejsca na tablicę z ori zderzaka:
ale sam nie wiem, czy to nie będzie festyn...
Co myślicie? |
Ciezko powiedzec czy to bedzie ladne na CAO...
tresorex - 15-09-2009, 19:02
zrobiłem najlepiej jak umiem
mi się nie podoba
|
|
|