To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Mitsubishi Colt Mirage Cyborg-R

stary alfer - 12-06-2011, 13:50

23.20 jest powtórka.
Kleju - 12-06-2011, 13:57

Dzięki panowie :)

Jak będę miał płytkę z nagraniem to wrzucę na jutuba :biggrin: Chciałem dać szybciej znać, ale sam dopiero wczoraj pod wieczór dostałem esa że będzie premiera...

Takie jeszcze zaległe foty :wink:

Hugo - 12-06-2011, 14:14

Też widziałem :mrgreen:
Kuba6432 - 12-06-2011, 18:37

summitsvift, Kleju, Wasze Colty po prostu miażdżą.. Aż ciężko cokolwiek napisać więcej.. Marzenie..
cane - 13-06-2011, 01:00

BeNeK napisał/a:
Saqu napisał/a:
a ma ktoś może linka do tego odcinka na necie?? :) bo aż sam jestem ciekaw :D

Podpisuje się pod tym co napisał Saqu !! I jak widziałeś się z tdfem czy Terym ? :D

Jeszcze gorący link:
http://www.youtube.com/watch?v=kvxnNaXN1hc

Download

karolgt - 13-06-2011, 02:09

fajnie oglądać ten odcinek i wiedzieć o tym samochodzie dużo więcej niż zostało to przedstawione w OPT :)

i standardowo: piękny egzemplarz :)

robertdg - 13-06-2011, 08:47

Ale te nakrętki od rozpórki takie oskubane :? Opaski ślimakowe trzymające termobandaż już podkorodowane :roll: Łojjoj --> tylko żartuje :P

P.S. Ale Ty duży

Arturro-86 - 13-06-2011, 10:02

Pogoda troszeczkę nietrafiła, bo lepiej by wyglądał w pełnym słońcu :mrgreen: Co nie znaczy, że wyszedł źle - wręcz przeciwnie :wink:

Dobrze, że trafiłeś na Terrego, bo on jako tako chyba Cię rozumiał, jak mu opowiadałeś o modyfikacjach :wink:

idas - 13-06-2011, 10:18

robertdg napisał/a:
P.S. Ale Ty duży

Dokładnie, nie ma co się dziwić że to nie przyspiesza tak jak by się chciało :D Odcinek już na dysku i zostanie tam na długo :-)
i faktycznie ubytki lakieru na rozpórce zauważalne :D Kleju wstyd! :P :P :P

custom - 13-06-2011, 10:22

Samochód pierwsza klasa.
Robi wrażenie
Szkoda, że w OPT nie nagrali dźwięku w trakcie jazdy mivec- a w4g92 przy 9000obt/min.
Pewnie panowie z m - klubów by się trochę spocili :D

FTOrek - 13-06-2011, 11:38

Moje motto to-samochód nie zawsze musi być czysty.Zawsze musi być sprawny.
U Ciebie jest wszystko.-PODZIWIAM.

Kleju - 13-06-2011, 13:44

Hehe nic Wam nie umknie (śruby, cybanty :D ) Jest parę elementów które trzeba wymienić/poprawić ale jak już auto śmiga, to jakoś nie ma na to czasu :mrgreen:

custom napisał/a:
Szkoda, że w OPT nie nagrali dźwięku w trakcie jazdy mivec- a w4g92 przy 9000obt/min

Nagrali i to nie raz, tylko nie wiem dlaczego tego nie zmontowali :roll: Nawet był nagrywany obrotomierz i "specjalnie" miałem kręcić do odcięcia a nie pokazali...

A co do przyspieszenia ;) To czekam na jakiegoś testowego kierowce poniżej 50kg, żebym mógł sprawdzić realny czas :lol: :wink:

Dzięki za miłe słowa, fajnie że ktoś docenia prawie 2-letnią (nieskończoną jeszcze w 100%) prace i $erce włożone w projekt :D

Wielkie dzięki dla cane za zgranie materiału. Do mnie dopiero płytka z nagraniem dotrze za kilka dni...

Anonymous - 13-06-2011, 14:06

mich micha :) od ucha do ucha Gratuluje raz jescze Klejak :)
cane - 13-06-2011, 15:48

Kleju napisał/a:

Wielkie dzięki dla cane za zgranie materiału. Do mnie dopiero płytka z nagraniem dotrze za kilka dni...

Nie ma za co, polecam się na przyszłość :)

Samochód zarówno na filmie jak i na zdjęciach prezentuje się bombowo, moje gratulacje.

Mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko temu, że w opisie filmu na YT podałem link do tego tematu?

KowaliK - 13-06-2011, 16:04

Kleju napisał/a:

A co do przyspieszenia ;) To czekam na jakiegoś testowego kierowce poniżej 50kg, żebym mógł sprawdzić realny czas :lol: :wink:

Co prawda nie mam 50kg, ale bardzo chętnie sprawdzę przyspieszenie przy najbliższej okazji. :mrgreen: :mrgreen: :twisted: