Nasze Miśki - Jak wino...
swinks_UK - 13-02-2012, 20:57
sveno napisał/a: | tak jak pisał Mare jest różnica w odcieniu, podejrzewam, że ten czarny na boczkach z biegiem lat wypłowiał, deska wyszła elegancko. Boczki będę malował, ale przy następnej okazji, bo mi się farba skończyła, a kupiłem 2 puszki bazy i jedną podkładu.
|
Niekoniecznie. Były dwa "czarne" odcienie desek. Jeden lekko wpadał w ciemny granat.
UKP w zegarach... Też o tym myślałem, ale ja mam ayc w tym miejscu. Nie da rady.
Psikus - 13-02-2012, 20:57
Pięknie wygląda
Tomek - 13-02-2012, 20:58
nie wiem czy w tym miejscu gdzie teraz jest UKP, nie lepiej pasowałby ekran LCD czarny z białymi pikselami
deejay - 13-02-2012, 21:02
sveno napisał/a: | Konsola centralna nie będzie obklejana carbonem tak jak wcześniej planowałem-to zbyt pospolite, będę ją lakierował, szukam koloru, który będzie pasował |
Może kolor jak w AGD czyli INOX
Tomek - 13-02-2012, 21:03
deejay napisał/a: |
Może kolor jak w AGD czyli INOX |
to będzie u mnie, albo coś w tym stylu
także może za jednym zamachem
Marcin-Krak - 13-02-2012, 21:10
Nawet całkiem fajnie to wygląda
Arturro-86 - 13-02-2012, 21:19
sveno - ja tu przeklinał nie będę, no ale:
Wulgaryzm
Świetnie to wygląda
No i ten UKP - miejsce jest idealne
danino88 - 13-02-2012, 21:25
Szczerze praca w 99% warta świeczki, efekt rewelacyjny ale 1% czyli według mnie nie pasuje czcionka na liczniku. Ale i tak duży plus dla Ciebie. Teraz tylko wymyśl, jak możesz gdzie posiadacze AYC mogą wstawić UKP
wilk88 - 13-02-2012, 21:51
Podziw, zazdrość, nienawiść! Takie uczucia mną miotają sveno po prostu rewelacja!
Juiceman - 13-02-2012, 22:17
To teraz otwieraj serwis dla MitsuManiaków co byś reszcie osób zmontował UKP w zegarach
wojzi - 13-02-2012, 22:28
powiem tyle - rewelacja
fj_mike - 13-02-2012, 22:58
sveno,
sveno - 13-02-2012, 23:04
robertdg napisał/a: | ale podkład UKP do zmiany | pomyślimy i nad tym. Torp12 napisał/a: | Sveno jak sie zdecydujesz na malowanie konsoli to ja bym chetnie przytulil drewno wokol lewarka :] | ale ja tam mam wywiercone dziury na klawiaturę UKP
swinks_UK napisał/a: | UKP w zegarach... Też o tym myślałem, ale ja mam ayc w tym miejscu. Nie da rady. | a ja wywaliłem ten AYC nie był potrzebny
tomek84 napisał/a: | nie wiem czy w tym miejscu gdzie teraz jest UKP, nie lepiej pasowałby ekran LCD czarny z białymi pikselami | napewno by lepiej wyglądał, pytanie jak z czytelnością by było?
deejay napisał/a: | Może kolor jak w AGD czyli INOX | czemu nie, można eksperymentować, brat pryśnie moją i Tomkową deskę za jednym zamachem
danino88 napisał/a: | Teraz tylko wymyśl, jak możesz gdzie posiadacze AYC mogą wstawić UKP | do czego wam ten AYC?Informuje w ilu procentach jest szpera na tyle zapieta? Ukp bardziej przydatne a na upartego to w zegarach z vr4 jest kilka zarowek wolnych i tam mozesz przeniesc AYC a w jego miejsce wstawic UKP, gra warta wieczki
sveno - 14-02-2012, 18:04
wszyscy mówią, że ładnie i pięknie, ale nikt nie zauważył, że zapomniałem założyć plastik na słupek od strony kierowcy .
Umyłem bestie, odzyskała swój kolor
sveno - 14-02-2012, 19:02
Dzisiaj uporałem się z kosmetyką: zamontowałem to o czym zapomniałem wczoraj, CB trafiło w nowe miejsce i już nie będzie rysowało boku tunelu, pozbyłem się włącznika od czujników cofania i przełącznika od STAGa z deski-trafiły do tego małego schowka nad bezpiecznikami, no i umyłem smoka oraz wyplakowałem plastiki, aktualne zdjęcie Rekińczyka:
A tu małe zestawienie tego jak było i jak jest:

ale, żeby nie było, że wszystko jest tak pięknie i cacy to:
fotel kierowcy wygląda tak:
a tylna półka tak:
|
|
|