Mazowieckie - Mazowiecki ShoutBox
zichu - 24-03-2012, 21:24
Ktoś zainteresowany moim Galem?:)
m6riano - 24-03-2012, 22:28
A co...parłeś sie na tego sporta?;-)
zichu - 24-03-2012, 22:35
raczej nieco nieciekawa sytuacja mnie do tego zmusza:( a po za tym będzie pretekst zeby poszukac czegoś nowszego i mocniejszego:)
m6riano - 25-03-2012, 00:39
wystaw go na allegro..i w dziale sprzedam...
Misiek :) - 25-03-2012, 08:56
Wstaw w dziale sprzedam.
I zostań przy Miśkach, da się coś dopasować
Jak rzucisz tu, że auto na sprzedaż to mniej osób zobaczy.
zichu - 25-03-2012, 08:58
tam juz jest:) nie chce spamowac ale równocześnie chce zeby jak najwięcej osób się zainteresowało bo naprawdę cięzkie czasy nastały:/ koleś z ostatniej pracy wywinał wałka i "nie chce" kaski wypłacić:/ a za mieszkanie trzeba zapłacic, jedzenie kupic, dla dzieciaka lekarstwa tez. więc chcąc-nie-chcąc muszę:(
yalook - 26-03-2012, 09:01
No i doczekaliśmy się mostu północnego jechałem dziś do pracy conajmniej 15 minut krócej niż normalnie
bongo_22 - 26-03-2012, 09:35
Fajny koncert TINDERSTICKS w Palladium się zapowiada. Wybiorę się
m6riano - 26-03-2012, 13:10
| yalook napisał/a: | No i doczekaliśmy się mostu północnego |
ta...wczoraj na wolumen śmignąłem chyba w 10 minut..;-)
most mostem..ale jak zwykle dali dupy z odjazdami..po tamtej stronie mogłoby to wchodzić jakoś w Nocznickiego chociaż...a po tej to nie wiem co za debil projektował żeby Modlińską puścić górą a "most" dołem...
Misiek :) - 26-03-2012, 16:33
| m6riano napisał/a: | | po tej to nie wiem co za debil projektował żeby Modlińską puścić górą a "most" dołem... |
To jest Polska, do tego rządzi się bufetowa (gronkowiec walec) i jej wspaniały spec od dezorganizacji ruchu miasta stołecznego (wstyd mi że jestem ze stolicy jak patrze co tu się robi)
m6riano - 27-03-2012, 00:27
Misiek napisał/a: | | wstyd mi że jestem ze stolicy |
Mi nie jest wstyd że jestem z Warszawy, tylko mi wstyd że mamy tak głupich mieszkańców że wybrali bufetową na drugą kadencje...
cns80 - 27-03-2012, 07:47
Misiek napisał/a: | | To jest Polska, do tego rządzi się bufetowa (gronkowiec walec) i jej wspaniały spec od dezorganizacji ruchu miasta stołecznego (wstyd mi że jestem ze stolicy jak patrze co tu się robi) | Następny mazgaj. Bufetowej nie lubię, bo mimo że jest z Wawra, to swoją dzielnicę totalnie i konsekwentnie olewa od wielu lat. Ale miejcie na litość boską trochę trzeźwego spojrzenia: Który z poprzednich prezydentów wyremontował tyle dróg w Warszawie ? Który wybudował tyle nowych dróg ?
A co do dezorganizacji ruchu to przypomnę tylko że wszystkie strategie rozwoju Warszawy od czasów Święcickiego miały podobne założenia i cały czas dążą do tego żeby ograniczyć ilość samochodów w centrum.
Więc może przestańcie nażekać tylko doceńcie to że jest lepiej, bo biadolicie jak dzieci neostrady na forum TVNWarszawa. Jeszcze tylko brakuje żebyście siebie zaczęli wyzywać od LLU i słoików
| m6riano napisał/a: | | nie wiem co za debil projektował żeby Modlińską puścić górą a "most" dołem... | A jak byś chciał ? Modlińska to droga krajowa 61 klasy GP. TMP to zaledwie droga ruchu przyspieszonego klasy GP. Do tego ma być częścią obwodnicy miejskiej, a nie częścią S7 czy obwodnicy głównej. Z tego prostego powodu pierwszeństwo bezkolizyjności uzyskała Modlińska. Przecież podobna sytuacja jest z Płochocińską (wojewódzka 633)
Torp12 - 30-03-2012, 13:09
Czyj ten CLIPS??
m6riano - 30-03-2012, 19:28
Chcesz łyknąć do zabawy..czy dla silnika..?;-)
Torp12 - 30-03-2012, 19:40
| m6riano napisał/a: | | Chcesz łyknąć do zabawy..czy dla silnika..?;-) |
Przeciez on ma prawie to samo co ja pod maska :] Ma dwa walki i tyle;)
DO zabawy do zabawy, ale sam nie wiem czy to nie za slabe do zabawy:) Trzeba by znowu modzic...
|
|
|