Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. IV czyli REANIMACJA
Marcin-Krak - 20-06-2011, 20:51
Że mnie zaraz trzepnie - od popołudnia nęka mnie jakiś pijak - wydzwania dzwonkiem i domofonem, wchodzi do ogrodu jak do siebie - a policja i straż miejska NIE WIDZI PODSTAW DO INTERWENCJI ani spisania.
Następnym razem zadzwonię po patrol ochrony w końcu za coś płacę - pytanie tylko jaki będzie los tego kolesia.
Wrrr.
Cezar - 20-06-2011, 21:09
Marcin-Krak napisał/a: | nęka mnie jakiś pijak - wydzwania dzwonkiem i domofonem |
Ostatnio tez to przerabialem Niestety kolo raz mial pecha i akurat zadzwonil przed moim wyjsciem z domu. Cios w watrobe rozwiazal dalsze dzwonienie
Marcin-Krak napisał/a: | wchodzi do ogrodu jak do siebie |
Walic w leb - w razie Wu myslales ze kolo sie wlamuje i tyle w temacie
Marcin-Krak - 20-06-2011, 21:10
Cezar napisał/a: | Walic w leb - w razie w myslales ze kolo sie wlamuje i tyle w temacie |
Tylko potem ewentualne problemy mieć będę ja - a nie on - paranoja
stary alfer - 20-06-2011, 21:13
Jakby co, mam nowy numer Jurka Kilera
Aga - 20-06-2011, 21:23
Uwex napisał/a: | Aga napisał/a: | spędzam wieczór z Kabaretem Moralnego Niepokoju |
i jakie wrażenia ? jakiś niepokój Cie ogarnął ? czy może poziom moralności u ciebie podniesiony? ale przypuszczam, że najbardziej z tej nazwy to w życiu Kabaret jednak się przewija .
A na poważnie, to mają jakieś fajne nowe numery , czy ciągle to samo co w TV ?
Bo w moich stronach też się pojawiają, więc bym poszedł, ewentualnie. Pytam, bo byłem w sobotę na Kabarecie Młodych Panów i same starocie . |
z moim poziomem moralności gorzej już być nie może
a lepiej tym bardziej nie
jeśli zaś chodzi o nowe numeru mojego ulubionego kabaretu to... cóż... jakby to powiedzieć - Górski się tym razem nie wysilił zbytnio...
prawdę mówiąc wolałabym za te 70 zł obejrzeć i posłuchać stare, sprawdzone kawałki
największy minus - brak Kasi - bez niej KMN już nigdy nie będzie taki sam
pamar - 20-06-2011, 21:29
Aga napisał/a: | największy minus - brak Kasi - bez niej KMN już nigdy nie będzie taki sam |
he he he he he! hi hi hi hi he!!! I gdzie ta pięka Pakosia... ech
fakt
sieegurd - 20-06-2011, 22:02
Marcin-Krak napisał/a: | Cezar napisał/a: | Walic w leb - w razie w myslales ze kolo sie wlamuje i tyle w temacie |
Tylko potem ewentualne problemy mieć będę ja - a nie on - paranoja |
Pijany był, a Ty się broniłeś przed zalotami Przecież nie wyglądasz jak Pudzian (bez urazy ), a koleś zawsze mógł być agresywny Kontrolowany strzał jeszcze nikomu nie zaszkodził
wojzi - 20-06-2011, 22:39
Marcin-Krak napisał/a: | Następnym razem zadzwonię po patrol ochrony w końcu za coś płacę - pytanie tylko jaki będzie los tego kolesia.
Wrrr. |
Dzwoń po znajomych MitsuManiaków - przyjedzie kilka albo kilkanaście Miśków i zapytamy pana, w którym bagażniku chciałby się przejechać
Freya - 20-06-2011, 23:04
...że mnie chyba wyrzucicie z forum, bo coś strasznie zdradzam Was z szarą rzeczywistością
Pozdrawiam serdecznie
Uwex - 21-06-2011, 08:31
Freya napisał/a: | zdradzam Was |
nikt nie jest doskonały. ... zabezpiecz się chociaż...
Aga- masz rację KMN bez niej to już nie to
jacek11 - 21-06-2011, 16:56
że mój telefon samoczynnie zadzwonił sobie dzisiaj,i rozmawiał dwanaście sekund
nerus - 21-06-2011, 18:02
jacek11 napisał/a: | że mój telefon samoczynnie zadzwonił sobie dzisiaj,i rozmawiał dwanaście sekund |
z duchem
stary alfer - 21-06-2011, 19:16
Wrocławianom i Wrocławiowi gratuluję ESK 2016
Juiceman - 21-06-2011, 20:25
Podziękować podziękować
Aga - 21-06-2011, 21:46
nerus3 napisał/a: | jacek11 napisał/a: | że mój telefon samoczynnie zadzwonił sobie dzisiaj,i rozmawiał dwanaście sekund |
z duchem |
ja mam w takich sytuacjach przerąbane
jestem u ludzi pod A i wciąż do mnie dzwonią telefony - same
albo wysyłają się smsy
kiedyś dostałam od koleżanki 96 smsów
robiła zakupy i co się schyliła to niezablokowany telefon sam się naciskał w kieszeni i wysyłał wiadomość
|
|
|