Mazowieckie - Spotkanie na drodze ;)
ApAcHoS - 01-02-2010, 09:29
WWL czyli z moich okolic...nie znam
mlun - 01-02-2010, 10:41
Nie miał żadnych klubowych oznaczeń ale pomyślałem,że nie wszyscy muszą mieć naklejki albo ramki pod tablice
Misiek :) - 01-02-2010, 22:07
Cytat: | Nie miał żadnych klubowych oznaczeń ale pomyślałem,że nie wszyscy muszą mieć naklejki albo ramki pod tablice |
ja pozdrawiam tylko tych co mają jakieś oznaczenia (które zauważę) lub odpozdrawiam
Piwor - 01-02-2010, 23:25
Dlatego chyba tylko 2 forumowiczów widziałem.
Pozdrawiam kolegę w granatowej Cari z ramkami stojącego obok na Rondzie ONZ kilka dni temu.
Moominek - 02-02-2010, 10:17
kamilek napisał/a: | Podobna sytuacja jest też ze spejsem (jakoś mi się w oczy rzucają te auta), tylko że w ciemnych kolorach i legionowskich tablicach. Zawsze się zastanawiam czy to nie Moominek przypadkiem (bądź małżonka) sobie śmiga po legionowie i okolicach Również pozdrawiam, napewno któryś spośród wielu legionowskich spejsów był Twój |
Powiedz tylko kiedy i gdzie mniej więcej MSSów w Legionowie w kolorze granat namierzyłem dwa Jeden niedawno był wystawiony na allegro. Drugi śmigał przy stacji PKP ale dawno go nie widziałem
Teraz Spejsem poruszam się ja i zazwyczaj po zmroku, niczym książę ciemności
kamilek - 04-02-2010, 23:18
Ojj, Moominku, nie pamiętam gdzie, gdzieś w okolicach Legionowa, jakoś mi zapadły w pamięć ciemne spejsy WL i tak pomyślałem że to może byłeś Ty
Ogólnie to sporo widzę Miśków ostatnio, i zawsze zwracam uwagę czy ma jakieś klubowe naklejki czy ramki pod rejestrację. Niestety nie udało mi się jeszcze takiego spotkać. Może kiedyś W ogóle jakoś tak mam że zawsze wychwycę Miśka z tłumu samochodów i gapię się na niego Może ktoś tu też tak ma? Jakbyście kiedyś widzieli białego Galanta WWL to możecie pozdrowić, jak zauważę to również pozdrowię
A i na koniec - ostatnio natknąłem się na jakiś spot Coltmanii, dużo Coltów z ichnimi podkładkami, gdzieś w Warszawie na Powstańców Śląskich. Zaparkowałem koło ładnego czerwonego C5, zadbana sztuka Również pozdrawiam.
Moominek - 04-02-2010, 23:49
kamilek napisał/a: | W ogóle jakoś tak mam że zawsze wychwycę Miśka z tłumu samochodów i gapię się na niego Może ktoś tu też tak ma? |
Cała moja rodzinka. Szczególnie urwisy z tylnego siedzenia, co chwila wydają okrzyk radości widząc miśka
cns80 - 05-02-2010, 11:03
Pozdrawiam srebrnego Gala kombi na numerach WT (i dużo ósemek) widzianego wczoraj na rogu Szaserów i Chłopickiego około 17.30 oraz srebrnego Gala sedan na numerach WN widzianego też wczoraj na Fieldorfa ok. 19.40.
Jassmina - 08-02-2010, 20:49
Przez Sulejówek (obok stacji PKP) ok 17.30 majestatycznie przejeżdżał srebrny Gal w kombi.
Już chciałam go ścigać! Wsteczny, buta, nawrotka, jedynka, buta...i żem się zakopała....
.TM - 09-02-2010, 08:04
Pozdrawiam granatowego CS0 (WN *****) jadącego Poleczki w stronę lotniska slalomem między samochodami bez używania kierunkowskazów z prędkością "nieco wyższą niż wszyscy" dzisiaj o 7:27 - gratuluję sprytu.
P.S. nie zdążyłem zobaczyć czy miał naklejki MM czy nie...
Pexu - 10-02-2010, 08:52
pozdrowienia dla Carismy na blaszkach WF (z naszymi podkładkami) widzianej na Grenadierów przy Blue Poincie dzisiaj około g.8. dałem długimi, ale chyba z marnym efektem...
Cari pomknęła w stronę szpitala, ja grzecznie udałem się na parking i do pracy
Anonymous - 13-02-2010, 09:57
Pozdrówka dla czerwono-czarnego CAO z naklejkami coltmanii widzianego wczoraj na Puławskiej. Daliście radę dokopać się do działki z Piotrkiem?
macieekg - 13-02-2010, 10:21
A siemasz Oczywiście że daliśmy, ale było co robić...
A ja pozdrawiam kierowcę tej carismy.
.TM - 15-02-2010, 08:54
Pozdrawiam granatowe EVO (W4 U***D) widziane wczoraj wieczorem po 19 na skrzyżowaniu Okopowej i Solidarności a po chwili na Młynarskiej (auto całe w śniegu - niewidoczne oznaczenia).
[ Dodano: 15-02-2010, 17:48 ]
Czarne EVO na numerach WA ***** dzisiaj około 16 na Bitwy Warszawskiej w stronę Zachodniego.
mkrawcz1 - 17-02-2010, 11:10
Pozdrawiam kierownika białego MSS (rejestracja WX*****) z WIELGACHNĄ naklejką klubową na masce (Space Stara, nie kierownika ), widzianego dziś ok 8:15 na skrzyżowaniu Romera i Surowieckiego
|
|
|