Forum ogólne - Tu się witamy i witamy nowych użytkowników naszego Forum
Anonymous - 03-11-2007, 13:38
Witam wszystkich użytkowników Misiaków
Anonymous - 05-11-2007, 16:36 Temat postu: Witam i pozdrawiam :) Witam wszystkich forumowiczów. Wprawdzie nie mam jeszcze miska ale intensywnie i namiętnie szukam. Mam nadzieje, że jak już sobie kupie wymarzoną Carismę to zadomowię się tu na stałe
Pozdrawiam
Arthus
Robson86 - 05-11-2007, 17:28
arthus napisał/a: | że jak już sobie kupie wymarzoną Carismę to zadomowię się tu na stałe |
mam nadzieje ze powiekszy sie nam rodzinka Carism i w ogole Miskow w Klubie
arthus, Stormus, Witayeeee
pozdroo
Anonymous - 05-11-2007, 21:20
Elo Miśki!
Ja tam uważam, że francuskie i tak są lepsze.
...ale zamierzam sprawdzić sushi w postaci Mitsubishi, na początek Colcik, później
Sigma, a następnie Evo lub zdrada na korzyść Imprezki.
Anonymous - 05-11-2007, 22:58
Witam wszystkich !
Po niecałych 2 latach użytkowania japońskiego trabanta, jakim jest Suzuki Swift, postanowiłem pozostać wierny japońskiej myśli technicznej i przesiadłem się na Galanta. Tak więc, pozdrawiam wszystkich użytkowników, oto nadchodze
_________
adamiec
Anonymous - 06-11-2007, 13:59
Serdecznie witam i pozdrawiam wszystkich Klubowiczow!
Od 2 lat jestem szczesliwym kierownikiem Eclipse GS 1G 4G63.
Przepraszam za brak polskich liter, ale pisze z anglo-jezycznego kompa i takowych nie mam. Od czerwca mieszkam i pracuje w Dublinie, a moj misiek zostal w Lodzi i ma 'wolne', do czasu az przylece na Swieta do Polski
jacek11 - 07-11-2007, 22:42
Nie będę się rozpisywał więc napiszę tylko.Cześć czołem kluski z rosołem.
Anonymous - 08-11-2007, 19:53
Witam
Anonymous - 08-11-2007, 20:31
Chociaż męczę już użytkowników GDI pieszczeniem mojej świeżo zakupionej Carismy od jakiegoś czasu to nie zdążyłem się jeszcze przywitać.
WITAJCIE WSZYSCY i obyśmy się jak najmniej potrzebowali wzajemnej pomocy a spotkania niech odbywają się jedynie w celach przechwałkowych
Pozdrawiam
Krzysiek
Grześku - 08-11-2007, 21:36
emefe napisał/a: | Ja tam uważam, że francuskie i tak są lepsze. |
masz rację o ile mówisz o pocałunkach
Witajcie na forum
Anonymous - 13-11-2007, 22:53
Witamy wszystkich nowoprzybyłych
sibi - 13-11-2007, 23:06
Już się witałem w Wielkopolsce ale ty powtórzę.
Witam mam na imię Jacek mieszkam w Rawiczu gdzie przybyłem "za żoną" z Bytowa (pomorskie). Wczoraj zostałem razem z żonką posiadaczem Cari 1.6 16V z 1996 roczku i jak narazie autko jest miodzio (choć niewiele nim jechałem bo żonka nie chce mnie za kółko wpuścić) a oprócz tego cacka posiadamy również Chryslera Grand Voyagera 2.5 TD (VM) z 1994 roczku z którego jestem też bardzo zadowolony. Zasady forum nie są mi obce ponieważ od roku udzielam się na forum poświęconym Voyagerkom (www.tajemnicevoyagerow.inten.pl) gdzie się często udzielam. Mam nadzieję że poznam wielu z Was na zlotach które organizujecie bo będę chciał w nich (w miarę możliwości) uczestniczyć .Pozdrowionka dla całej Społeczności Forum poświęconej pozytywne zakręconym tą marką
Anonymous - 14-11-2007, 15:48
Witam Wszystkich
Na imię mam Tomek, mieszkam w Krakowie, na razie jeżdże Toyotą ale może w przyszłości bedzie to Outlander?
Anonymous - 14-11-2007, 21:34
Sibi i Tomo66 witamy was serdecznie.
Tomo66 napisał/a: | na razie jeżdże Toyotą ale może w przyszłości bedzie to Outlander? |
Bardzo ci tego życzę
Anonymous - 19-11-2007, 20:46
Witam serdecznie, od jakiegoś czasu fascynują mnie miśki, najprawdopodobniej dlatego ze mój tato miał dwa gale:) teraz sam mam juz prawo jazdy i duzo nie zabraklo a kupilbym jakis niefajny samochód, ale dzięki wspraciu taty udalo mi sie uzbierać troszku kasy i teraz jezdze po Grudziądzkich ulicach srebrną Sigmą z reklamą waszego forum na tylniej szybie, dzięki której zawitałem na waszą stronke:D
Pozdrawiam
|
|
|