Off Topic - Pręgierz ortograficzny - na wesoło
mkm - 01-08-2010, 18:01
Cytat: | SZCZESZCIE SIE NORBGLASSSS!!! |
stary alfer - 01-08-2010, 20:03
mkm napisał/a: | SZCZESZCIE SIE NORBGLASSSS!!! |
Brzmi jak Bilguun Ariunbaatar, ale kompletnie nie wiem o co chodzi...
mkm - 01-08-2010, 20:09
W wolnym tłumaczeniu „strzeżcie się NordGlass”
stary alfer - 01-08-2010, 20:41
mkm napisał/a: | W wolnym tłumaczeniu „strzeżcie się NordGlass” |
Szacun
cns80 - 03-08-2010, 08:19
mkm napisał/a: | W wolnym tłumaczeniu „strzeżcie się NordGlass” | Myślę że autorowi chodziło o jakąś nazwę grzebienia, którym można się sczesać
Oby tak dalej
Pisze się: "przekaźnik ma doła"
romero - 14-08-2010, 08:54
Musiałem wkleić całość
" Całokształt:
Mimo tego to fajne auto , ale nie kupilbym drugiego.
Silnik (kultura pracy, elastyczność)
Mam to auto dwa lata jeszcze nie mialem awari mimo ze ciagle jeszcze po lesie . Kupie nastepny model L200 .
Skrzynia biegów
Mitsubishi to bardzo dobra marka popszedni samochod oceniam na cztery gwiazdki ,ten oceniam na piec . Bardzo duzy samochud mozna nim transportowac wielogabarytowe zeczy np.worki z cemetem . To auto ma tylko jedna wade , nie da sie nim przecisnac przez waskie ulice.Ale nie ma ideaow gdyby bulo mniejsze nie bylo by przestronne w srodku , i nie morna bylo nim przewiesc wielogabarytowych zeczy.
Układ jezdny
Duze przestronne auto troche malo zwrotne firma mitsubishi wie jak robic pozadne auta np. mitsybishi launcer bardzo szybkie .
Widoczność
Doskonala widocznocs dyza panoramiczna szyba , jak sie jezdzi po blotach troche zle dzialaja wycieraczki taki szczegol .
Ergonomia
Wygodny i parzestronny ,ma komputer pokladowy ,klimatyzacje to jest wazna zecz samochodach .
Wentylacja i ogrzewanie
Wentylacja dobrze dziala jak da sie na maksymalny nawiew to chodzby tornado SUPER!!!!!!!
Przestrzeń dla kierowcy i pasażerów
Jest przestronny
Wyciszenie
Z wyciszeniem bardzo zle silnik glosno pracuje
Ekonomiczność
Ta maszyna pije tyle benzyny co smok wawelski , a przeglady kosztuja bardzo durzo gdybym o tym wiedzial to bym go nie kupil
Stosunek jakość/cena
Troche za drogie ja bym go sprzedal za 80000 .
Niezawodność (drobiazgi)
Jesli jedziesz po wybojach moze sie tak zdarzyc ze resory moze sie zlamac , wtedy trudno o pomoc.
Niezawodność (poważne usterki)
Raz zepsul mi sie silnik specjalista powiedzial silnik do wymiany , poszedlem do innego specjalisty wszystko naprawyl i zarzyczyl sobie 5000 zl .
Zgłoszone usterki:
Silnik: wysiadl silnik,
Karoseria: karoseria sie wgniotla ,
Zawieszenie: zawieszenie szczelilo.
Co najbardziej Cię zaskoczyło pozytywnie w tym aucie ?
Karoseria: Bardzo saskoczylem sie karoseria uderzylem w inne auto a prawie wcale sie nie wgniotla.
Czy kupiłbyś ten model jeszcze raz ?
NIE "
londolut - 09-09-2010, 22:54
Anonymous - 11-09-2010, 20:19
Cytat: | a jaka sąda do 1.8 gdi 1999 po lifcie muszę wymienić natychmiast |
[ Dodano: 20-09-2010, 19:07 ]
Cytat: | Dziś naprawiłem obrotościomierz |
stary alfer - 25-09-2010, 15:00
Andrew - 28-09-2010, 14:17
Cytat: | naciąganie klijenta |
stary alfer - 14-10-2010, 09:10
Cytat: | Nakładki na pedała (sprzęgło,hamulec)-czy ma ktoś na zbyciu? |
Przejęzyczenie
AAlaan - 14-10-2010, 17:15
Cytat: | ... a jak już nawet podjedziesz to można sprawdzić na dziwach. Jest tam zawsze tabliczka jakie karty i usługi oferuje dana stacja. |
mismen1980 - 15-10-2010, 02:08
Krycha96 napisał/a: | Cytat: | ... a jak już nawet podjedziesz to można sprawdzić na dziwach. Jest tam zawsze tabliczka jakie karty i usługi oferuje dana stacja. |
| no dobrze dobrze, przyznaje się że to mój tekst , ale mój podpis chyba wszystko tłumaczy. Za tych kilka lat w Polsce jeszcze nie zawsze trafie wszystkie litery.
Manuela - 15-10-2010, 10:14
mismen1980 napisał/a: | no dobrze dobrze, przyznaje się że to mój tekst |
ej no, chłopaki, nie drzyjcie łacha z kolegi który jest z importu.... Proponuję objąć go jakąś szczególną ochroną w tym temacie
londolut - 15-10-2010, 10:24
Manuela, ale ten temat jest właśnie po to, żeby się pośmiać bez wytykania
EOT
|
|
|