Podkarpackie - SPOTY Lokalne
adt81 - 01-12-2013, 20:04
abdul napisał/a: | czyli co? niedziela powiedzmy o 14 na podpromiu a pozniej sie ustali na ktory tor jedziemy?
adt81 widziany dzisiaj w Krasnem kolo Auchan |
Co do terminu to mi pasi więc jeśli pozostałym jest po drodze to ok.
Co do drugiego pytania to tak byłem tam dzisiaj i w sumie to 3 Galanty widziałem - jeśli jechałeś w kierunku Łańcuta to pamiętam ale sorki nie poznałem, że to Twój. Kolejnego srebrnego na numerach RLA z uszkodzonym zderzakiem z tyłu na parkingu pod Leroy Merlin i w drodze powrotnej z RZ w Krasnem jechałem kawałek za trzecim wydaje mi się, że zielonym na blachach RJA - taki hat trick .
[ Dodano: 05-12-2013, 16:04 ]
I co z tą niedzielą bo się cicho coś zrobiło ??
bbandi - 06-12-2013, 18:15
Ja też mam zamiar się pojawić, więc docelowo 14ta w niedziele 8go - podpromie? Oby pogoda dopisała bo kiepsko z nią ostatnio :/
adt81 - 06-12-2013, 18:25
W niedzielę ma być całkiem przyzwoicie więc jeśli pozostali są nadal chętni to termin i miejsce aktualne.
abdul - 06-12-2013, 21:09
ja niestety odpadam. Jakies dziadostwo mnie dopadlo i caly weekend spedze w lozku
gulgulq - 07-12-2013, 07:32
my będzięmy - nie wiem jeszcze czy zostaniemy na 100% na gokarty
14 podpromie
[ Dodano: 08-12-2013, 09:45 ]
dużo nas będzie ??
Kamil_Ziomek - 08-12-2013, 13:03
Ja będę jak przekonam moją żeby prowadziła bo po wczorajszym lepiej nie jeździć.
adt81 - 08-12-2013, 16:24
gulgulq napisał/a: | dużo nas będzie ?? |
Jak zwykle cały parking... wolny i nas trzech Ale liczy się jakość a nie ilość - dzięki Panowie i Pani za spotkanie.
gulgulq - 11-12-2013, 20:59
FIREBEE napisał/a: | Jednocześnie poszukuję Wolontariuszy z okolic Rzeszowa i Tych, którzy pomogą nam rozwozić prezenty w dniach 21-22.12.2013r. |
pilne !!!
chetni prosze pisac do Firka na PW
nezik - 21-12-2013, 17:42
adt81 napisał/a: | gulgulq napisał/a: | dużo nas będzie ?? |
Jak zwykle cały parking... wolny i nas trzech Ale liczy się jakość a nie ilość - dzięki Panowie i Pani za spotkanie. |
oops, omineło mnei cos chyba
cyklista - 28-04-2014, 18:12
Więc może okazja 1 maja będzie nieprzegapiona.
miron - 31-05-2014, 10:14 Temat postu: Spocik no i kiedy ten spocik?
cyklista - 31-05-2014, 13:00
jak gulgul ogłosi oficjalny termin i miejsce
adt81 - 01-06-2014, 09:17
miron napisał/a: | no i kiedy ten spocik? |
cyklista napisał/a: | jak gulgul ogłosi oficjalny termin i miejsce |
Ja myślę, że wtedy jak zacznie tu zaglądać i pisać więcej niż dwie osoby - nie potrzeba do tego ogłoszeń tylko chęci a zmuszać i spamować masówkami nikogo nie mam zamiaru. Niemal każda propozycja spotu w naszym regionie pozostaje bez odzewu więc wygląda na to, że region ma to gdzieś. We dwójkę to można się przypadkiem pod marketem spotkać ale żeby organizować jakieś spotkanie np. ognisko to oprócz chęci potrzeba chętnych a tych jak widać brak. Ja jak zwykle jestem za tego typu spotkaniami ale przecież nie będę do każdego z osobna pisał próśb - jak ktoś się chce spotkać to myślę, że napisanie kilku słów potwierdzenia chęci obecności nie powinno zająć dużo cennego czasu.
gulgulq - 01-06-2014, 13:20
U nas dopiero od lipca cos wygospodarujemy..
weselicho na głowie
cyklista - 03-06-2014, 07:53
adt81 napisał/a: | miron napisał/a: | no i kiedy ten spocik? |
cyklista napisał/a: | jak gulgul ogłosi oficjalny termin i miejsce |
..widać brak. Ja jak zwykle jestem za tego typu spotkaniami ale przecież nie będę do każdego z osobna pisał próśb - jak ktoś się chce spotkać to myślę, że napisanie kilku słów potwierdzenia chęci obecności nie powinno zająć dużo cennego czasu. |
Widzisz to nie jest tak jak myślisz, że każdy codziennie zagląda na to forum. Ja np. ostatnie 2 lata zaglądałem raz na kwartał ale gdybym dostał meila o spotkaniu albo o jego organizacji to pewnie bym się zjawił.
Nie chodzi o zasypywanie spamem ale jedna wiadomość o propozycji spotkania i druga o konkretnym terminie i miejscu byłaby jak najbardziej wskazana.
Mamy okres letni więc spotykanie się na jakimś parkingu na godzinę gadania nie ma sensu, tylko plener wchodzi w grę. Jak ja pisze o jakimś ognisku to dlatego że sam jestem zdecydowany pojechać, więc już jest jedna rodzina i wystarczy że tylko jedna więcej ekipa się zjawi żeby uznać spotkanie i spędzony razem czas za udany. Termin oficjalnie potwierdzony i rozesłany stanowi też mobilizację dla mnie żeby go sobie zarezerwować i się odpowiednio zorganizować - inaczej to zazwyczaj coś tam coś tam i ognisko nie wychodzi .
[ Dodano: 03-06-2014, 09:00 ]
ps. jak nie chce Ci się mailować masowo to napisz chociaż jednego meila tej treści. "przypominam o istnieniu tematu 'spoty lokalne' - jak nie masz czasu o regularnym zaglądaniu na forum to wystarczy kliknąć na dole 'śledz odpowiedzi w temacie' żeby na bierząco dostawać informacje o aktywności i nowych wiadomościach"
coś w ten deseń
|
|
|