To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Mitsubishi Colt Mirage Cyborg-R

FTOrek - 13-06-2011, 16:15

Przy takiej wadze i przyśpieszeniu jakiego się spodziewam, gościa może wywiać.Zamknij okna.Powodzenia
stary alfer - 13-06-2011, 18:11

Tedzik by zdecydowanie tego nie ogarnął ;)

Kleju, ładne masz nakrętki na kołach :P :mrgreen: :P

;)

A samochód kot 8)

wilk88 - 13-06-2011, 20:04

Kleju wyszło super! Dla laika jak ja, większość to niezrozumiały slang ;) Widać, że ogarniasz! Gratuluje i pozazdrościł :)
Kleju - 13-06-2011, 20:18

cane napisał/a:
Mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko temu, że w opisie filmu na YT podałem link do tego tematu?

No co Ty :) Jeszcze raz dzięki :)

Heh ok KowaliK zasłużyłeś ;)

stary alfer napisał/a:
Kleju, ładne masz nakrętki na kołach

Zapomniałem :oops: Już szukam odezwę się później na pw.

Dzięki jeszcze raz za miłe słowa :D

stary alfer - 13-06-2011, 20:22

Kleju napisał/a:
Zapomniałem Już szukam odezwę się później na pw.

Spoko ;)

Pełen luuuz ;)

Zielu - 13-06-2011, 21:54

Widzę że autko pedantycznie zadbane :) Tak trzymać, jest super :)
rosomak1983 - 13-06-2011, 23:59

Kleju rzadzi :D CYBORG rules
summitsvift - 14-06-2011, 22:05

Widziałem , o matko jaki ty duży :-)

Fajnie fajnie , tylko na początku troche dziwnie jak cyborg jedzie po tej dziurawej drodze :mrgreen:

Gratuluje medialnosci

rosomak1983 - 14-06-2011, 22:42

Kto jak kto ale Kleju zasłużył bez dwóch zdań, serce włozone w projekt, oraz bezkompromisowosc wykonania na najwyzszym poziomie. Mam nadzieje ze nastepny w OPT bedzie kochaj i jego VR4.
Kleju - 14-06-2011, 23:02

Przykro mi, że zawiodłem niektóre osoby że jestem "taki duży" :mrgreen:
Może wyobrażenia były inne:

No cóż siedzenia mam odsunięte do końca, nogami prawie dotykam kierownicy ale myślałem że to przez te dziwne siedzenia recaro :lol:

A wracając do tematu :) Tak jeszcze oglądając materiał, dużo wypowiedzi jest wyciętych, brakuje też kluczowych wg mnie wstawek (czyli podgląd kamery na obrotomierz, dźwięk załączających się faz - a to wszystko było kręcone i to co zajmuje najwięcej czasu czyli rozmowa, była najkrótszym nagraniem około 30min). Chociaż z jednej strony rozumiem ;) kilka godzin nagrania trzeba upchnąć w 10 min materiału...

Dzięki oczywiście też za miłe słowa :oops: Niby auto robi się pod siebie, ale fajnie jak się podoba innym 8)

To co kto chce kupić? :mrgreen:

karolgt - 15-06-2011, 00:27

Kleju napisał/a:
To co kto chce kupić? :mrgreen:

licytacja od 1zł bez ceny minimalnej? :D

m6riano - 15-06-2011, 04:27

Jedyny na allegro...;-)
kochajj - 15-06-2011, 19:25

rosomak1983 napisał/a:
Kto jak kto ale Kleju zasłużył bez dwóch zdań, serce włozone w projekt, oraz bezkompromisowosc wykonania na najwyzszym poziomie. Mam nadzieje ze nastepny w OPT bedzie kochaj i jego VR4.

gratki Kleju... ja narazie nie planuję... a powiedz jak się tam znalazłeś???? :D

mkm - 15-06-2011, 19:51

To nie Kleju taki duży tylko Misiek taki mały – to raz.
A dwa, to ogólnie nie wiem skąd ta zbiorowa histeria.
Auto jak auto tyle, że wymyte.
Brak odlewów na aucie… guma w TV nie przypalona mimo, że opon przecież nie szkoda, bo łyse… jakieś gwinty zamiast zawieszenia (kto to widział na gwintach jeździć)... pasy też jakieś szalikowe... braki w tapicerce i to znaczne... licznik tylko do 180 (i to nie mil jak u szwagra), belki jakieś w poprzek silnika pozakładane… nie rozumiem… czym tu się zachwycać...
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

m6riano - 15-06-2011, 19:58

I jeszcze nakrętki jakieś pstrokate i nie od tego modelu..;-)